Buitenbios im Schnee 


Na het succes van de Buitenbios in de zomer, organiseert de Verkadefabriek voor het eerst een wintereditie: Buitenbios im Schnee. Van vrijdag 24 december tot en met zaterdag 7 januari worden er de leukste films gedraaid in de buitenlucht.  

Voor ieder wat wils


Er draaien in totaal 13 verschillende films. Van kerstfilms tot muziekfilms. Op kerstavond draaien de echte kerstklassiekers Home Alone en Love Actually. Daarnaast draaien er premièrefilms zoals Armageddon Time en Living. En draaien er muziekfilms zoals I wanna Dance: The Whitney Houston Movie en Hallelujah: Leonard Cohen, A Journey, A Song. Ook is er aan de kids gedacht. Hiervoor worden de films Paddington 2 en Wil de Krokodil gedraaid. Voor ieder wat wils dus!

Verkadefabriek buitenbios Den Bosch City 2

Heerlijk knus!


We horen je al denken: Een film kijken in de kou? Hier heeft de Verkadefabriek aan gedacht. De Verkadefabriek zorgt voor een winters aangeklede binnenplaats. Denk aan stoelen met verwarmde kussens, dekentjes en warme hapjes en drankjes. De Verkadefabriek zorgt voor fleecedekentjes, maar neem vooral ook je eigen dekentje mee. Zie jij jezelf al zitten met een lekker warm dekentje en een glühweintje of een warme chocomelk? Wij in ieder geval wel! Heerlijk knus!  

Winterse outfit


Kleed je wel zo warm mogelijk aan! Trek een thermohemd aan onder je ski-jas, dikke wollensokken in je snowboots, vergeet je handschoenen niet en gooi een warme sjaal om je nek. Of neem je date mee, zodat jullie elkaar warm kunnen houden! 

Bestel snel je tickets


De films Love Actually is al uitverkocht, voor alle andere films zijn er nog kaarten beschikbaar. Wij zijn erbij, jullie ook? 

Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45

Fotocredits: Verkadefabriek

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok