Met een elektrische eend in en rondom de stad van Den Bosch varen klinkt toch fantastisch! Het kan allemaal bij De Vlotte Vloot. Kom langs met je gezin, collega’s of vrienden en ontdek Den Bosch via het water. Vrijgezellenfeesten, familiedagen en teamuitjes. De Vlotte Vloot verzorgd een dagje uit met een leuke rondvaart en zelfs complete maaltijden aan boord. Er is van alles mogelijk bij De Vlotte Vloot.

Genieten op Bossche kanalen 

Den Bosch staat bekend om de Binnendieze, het eeuwenoude stelsel van alle kanalen binnen de stad Den Bosch, maar er is nog veel meer te zien. De stad met veel mooie gebouwen is ook vanaf het water te bewonderen. Als je een bootje huurt krijg je een vaarkaart mee, zo zie je precies waar je heen kunt varen en wat er allemaal te zien is. Zo vaar je langs routes en bezienswaardigheden die je leuk vindt. De Vlotte Vloot is een sloepverhuur in Den Bosch, je kan er verschillende bootjes huren; van sloepen tot een kleurrijke eend. Zelf varen of een schipper huren, de keuze is aan jou. Op een lekkere Lente- of zomerdag is het heerlijk om een bootje te huren. Je ziet wat van de stad en wordt ook nog eens lekker snel bruin!

De Vlotte Vloot
De Vlotte Vloot

Arrangementen bij De Vlotte Vloot

Bij De Vlotte Vloot kan je verschillende bootjes huren; de elektrische sloep voor maximaal 5 personen of een grotere sloep voor 7 personen, voor beide heb je geen vaarbewijs nodig. Het elektrisch eendje is voor 2 personen en kun je ook zonder vaarbewijs varen. Als je niet zo graag de touwtjes in eigen handen neemt ga dan met een rondvaart mee, daar zit een schipper op die alles voor je doet. Heb je iets te vieren? Huur met je vrienden of collega’s een boot en maak er een gezellig dagje op het water van. Ook worden er verschillende soorten arrangementen aangeboden om het je gemakkelijk te maken. De Vlotte Vloot biedt workshops aan zoals: Bossche bollen maken, worstenbroodjes maken of een cocktailworkshop aan boord. Hoe leuk om aan boord cocktails te maken?

Ga de kanalen op met een kleurrijke eend

Met een knalroze of groene eend varen door Den Bosch, dat wil iedereen toch? Het is geen waterfiets, maar een eend aangedreven met een elektromotor. Dus lekker achterover hangen met zijn tweetjes. Het eendje heeft plaats voor 2 volwassenen of 1 volwassene en een kind. Je huurt de eend voor 1,5 uur. Er is ruimte voor een tas met eten en drinken aan boord, hou er rekening mee dat die nat kunnen worden. Voor kinderen kan er een zwemvest geleend worden. Je krijgt vooraf een uitgebreide uitleg, waardoor iedereen, ook zonder vaarervaring, met deze eend het water op kan.

Via het water kom je natuurlijk verschillende terrasjes tegen, meer aan en ga er een lekker hapje of drankje doen. Zo vaar je makkelijk langs koffietentje de Camping of langs het pop-up terras, Terras aan de Haven, die van 1 juli t/m 4 september geopend is. Ga gezellig met je vriendinnen of gezin het water op en huur een elektrische eend of sloep, voor een leuke en gezellige middag. En ontdek Den Bosch vanaf het water!

De Vlotte Vloot
De Vlotte Vloot

Neem na je wateravontuur eens een kijkje op de Tramkade, 8 minuutjes lopen en je bent op één van de kleurrijkste plekjes van Den Bosch. Voel je weer helemaal kind bij Barkade of geniet van een lekkere espresso bij Da Silva!

De Vlotte Vloot: Website | Facebook | TripAdvisor | Instagram

Fotocredits:  De Vlotte Vloot

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok