Uit liefde voor goede materialen 

Studio KOKET is het label van ontwerpster Kim van Gorp, ontstaan uit liefde voor goede materialen en haar passie voor ontwerpen. Studio KOKET staat voor duurzaamheid en uniek maatwerk. Ze verkoopt handgemaakte rugzakken, shoppers en telefoontasjes. Dit allemaal in de vorm van een stadstas, de tassen worden gemaakt van echt leer in combinatie met andere materialen zoals tassenband of koord.

Met liefde gecreëerd

Tassen maken was altijd al haar hobby. Nadat ze een cursus had gevolgd was ze helemaal verkocht en wist ze dat ze hier iets mee wilde doen. Ze kocht een professioneel naaimachine en begon toen met het idee van Studio KOKET. Kim heeft haar eigen atelier, daar kan ze uren werken aan een tas. Ieder item is dan ook echt handgemaakt en wordt met uiterste precisie en veel liefde gecreëerd.

Studio KOKET Den Bosch City

Tas op jouw wensen afgestemd 

Op haar webshop kun je verschillende tassen en telefoontasjes shoppen. Ben je al jaren op zoek naar de perfecte tas? Zie je een leuke tas in haar shop maar net niet in de kleurcombinatie die jij wil? Dan kan je dat aangeven aan Kim en maakt ze een tas speciaal op jouw wensen afgestemd. Studio KOKET vindt niets leuker dan jouw behoeften te realiseren en de perfecte tas op maat te maken. Je kan zelfs je eigen verhaal kwijt in je nieuwe tas, denk bijvoorbeeld aan een mooie stof die je ooit tijdens een bijzondere reis gekocht hebt, maar wat nog geen functie heeft. Of aan een leren jas die niet meer gedragen wordt. Daarmee kan materiaal een nieuwe bestemming krijgen en een tas een blijvende herinnering vormen.

Duurzaam

De tassen zijn minimalistisch, vernieuwend en een tikkeltje “retro.” Kim heeft de afgelopen tijd alle opties en materialen uitgeprobeerd. Nu maakt ze tassen die voldoen aan alles wat je wil van een tas en zijn ze mooi, duurzaam en praktisch. Kim werkt nauwelijks met een voorraad. Dit doet ze omdat ze zo duurzaam mogelijk wil werken en ze gooit hierdoor nauwelijks iets weg.

Studio KOKET Den Bosch City
Studio KOKET Den Bosch City
SPECIAAL voor DEN BOSCH CITY lezers
[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”studio-koket”]

Heb je na dit allemaal gelezen te hebben interesse? Een paar tassen van Studio KOKET zijn nu te koop op de webshop van Den Bosch City. Speciaal voor Den Bosch City Lezers zijn er wat mooie modellen geselecteerd waarop je wat korting ontvangt.

Studio KOKET: Website | Instagram

Fotocredits:  Studio KOKET

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok