Lokaal 1650 is jarig en dat moet gevierd worden!


Wij, Bosschenaren, houden wel van een feestje. Dat mag duidelijk zijn. En als we dan worden uitgenodigd door Lokaal 1650 om hun 5-jarige bestaan te vieren, dan vieren wij dit feestje graag mee!

Voor wie niet bekend is met deze topper uit de Korte Putstraat in Den Bosch, bij Lokaal 1650 draait het om shared dining. Hoe? Door kleinere gerechten te bereiden die worden geserveerd in een etagère. De etagères kunnen zelf samengesteld worden, of je kunt kiezen voor een tasting menu samengesteld door het team van Lokaal 1650. Zelf al even spieken naar de menukaart? Kijk snel hier.

Ook kun je kiezen voor de Bento to Stay. Een Japans geïnspireerde bentobox, met verschillende, kleinere gerechten om te delen. Leuk voor tijdens de lunch of tijdens het diner.

Delen is het nieuwe eten!


Speciaal voor het jubileumjaar van Lokaal 1650 worden er een aantal classics weer op tafel gezet. Dit vinden wij absoluut niet erg, want wij zijn dol op deze ‘golden oldies’. Zo krijgen we een etagère met geitenkaas/biet/brioche, tonijn tataki en geschroeide carpaccio. De etagères zien er niet alleen leuk uit, maar het maakt het ook leuk om te delen. Ook krijgen we een kokos-limoen soepje en de sushirol met crunchy gamba. Onze favoriet!

De hele avond worden we verwend met allerlei leuke gerechten en lekkere wijn. Halverwege de avond krijgen we gezelschap van DJ Blondt van Dames Draaien Door die fijne beats draait.

Lokaal 1650 Den Bosch Bento diner lunch

Omdat een goed verhaal nog nooit begon met een salade.


Zoals ze zelf zeggen. Daarom kun je bij Lokaal 1650 ook terecht voor een High Wine. Er worden dan drie verschillende wijnen geschonken en wordt de tafel steeds volgezet met lekkers om te delen.

Bij Lokaal 1650 gaat het om kiezen en delen, tijdens de lunch en diner


Lokaal 1650 is van alle markten thuis. De heerlijke gerechten worden namelijk niet alleen ‘s avonds geserveerd, maar ook tijdens de lunch tovert het team mooie dingen op tafel. Daarbij worden fijne wijnen geschonken en is de bediening nooit te beroerd om advies te geven. Al jaren een favoriet van ons in Den Bosch.

Lokaal 1650 Den Bosch diner lunch sushi
Lokaal 1650 Den Bosch diner eend

Proost! Op de volgende vijf jaren!

Lokaal 1650 Facebook & Instagram | Website

Contact: 073 20200 20 | info@lokaal1650.nu
Adres: Korte Putstraat 27, ‘s-Hertogenbosch

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok