Toffe kapper

Afgelopen vrijdag was het feest ik was namelijk jarig. Voordat mijn b-day borrel van start ging wilde ik mijn haar laten doen. Even kleuren, knippen en föhnen, zodat ik er weer helemaal tegenaan kon.

Ik bezocht Salon Tof (Touch Of Fashion), aan de Van Berckelstraat in Den Bosch. 5 jaar geleden opende meervoudig coiffure award winnaar Dominic Vleer de deuren van Salon Tof. Toen ik binnenstapte viel mij gelijk de strakke inrichting op. Wauw, wat een mooie salon! Leuk weetje voor de mannelijke lezers, Dominic is uitgeroepen tot de beste herenkapper van Zuid-Nederland.

Kleuren van je haar

Kleurspecialist Jill heeft mij echt fantastisch gekleurd en Dominic die bekend staat om zijn persoonlijke aandacht voor alle klanten, zijn expertise en de pure passie voor het kappersvak heeft mij helemaal in de watten gelegd, incl. een glaasje bubbels bij binnenkomst. Want Salon Tof viert namelijk de hele maand april zijn 1e lustrum feest!

Winnen!

Alle klanten krijgen deze maand een heerlijk glaasje bubbels en mogen een lootje trekken waar echt onwijs leuke toffe hoofdprijzen mee te winnen zijn van de vrienden van Salon Tof

Bijvoorbeeld: een 5-gangen dinerbon van Restaurant Citrus, een sieradenpakket van My Jewellery en Tof geeft maar liefst 5x een behandeling van €75,- weg. Hoe leuk!

Dus mocht je dit voorjaar nog voor een nieuw fris kapsel willen gaan dan is Salof Tof echt een aanrader! Dominic en zijn team worden het hele jaar getraind om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren, zijn op de hoogte van de laatste trends en kijken echt wat er bij je past of je nu een glamorous, sportief of meer een hipster type bent. Bij tof krijg je altijd een tof kapsel dat bij je past.

Salon Tof | Van Berckelstraat 59

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok