Conceptstore

Wij zijn gek op concept stores en vandaag zijn we weer een conceptstore rijker! Vandaag opende Sissy Boy in Den Bosch, in de Verwersstraat in het oude pand van Mettrop haar gloednieuwe store 🙂

In deze gave concept store draait het om combinaties. Van oud met nieuw, mode met interieur, en servies met verzorging, Storytelling staat in deze conceptstore centraal. Elk item vertelt een verhaal, verrast en inspireert en kan gecombineerd worden met andere items uit de winkel.

Dameskleding

Dameskleding van fijn Frans linnen, vintage meubelen, kleurrijke kussens met mooie designs, kinderspeelgoed, gave stationary artikelen, een compleet vernieuwde beautylijn waarin ook aan de bebaarde man is gedacht met baardolie en scheercremé van de Sandalwoodlijn. En heerlijke Daily producten. Bekijk, raak aan en proef alles wat de nieuwe Sissy-Boy winkel je te bieden heeft.

Merken

De winkel is opgedeeld in verschillende ‘hoekjes’. Naast de (vernieuwde) eigen kledinglijn vind je in deze nieuwe Sissy Boy meer…. Je vindt er nu ook merken als: Marie Sixtine, King Louis, POM en het sieradenmerk a beautiful story.

Woonaccessoires

In de winkel vind je ook diverse (woon)accessoires, en het super leuke kookboek de Visbijbel. Ga hier zeker is lekker shoppen en rond snuffelen. Je vind er zeker te weten iets leuks.

Sissy Boy
Verversstraat 9, Den Bosch

Openingstijden:
ma 13:00-18:00 uur
di 10:00-18:00 uur
woe 10:00-18:00 uur
do 10:00-21:00 uur
vrij 10:00-18:00 uur
za 10:00-17:00 uur
zo 13:00-17:00 uur

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok