Hell yeah: sinds een paar weken heeft Den Bosch een Yoghurt Barn!

De Yoghurt Barn zit gevestigd in de Orthenstraat en niet alleen de yoghurt, maar ook het interieur is om van te smullen! Het is echt vet ingericht, een nieuwe hippe spot!

Maar hoe werkt het nu precies? Heel simpel: kies je yoghurt (magere yoghurt 0,5%, boerenyoghurt 5%, barnyoghurt 2%, frozenyoghurt, sojayoghurt of geitenyoghurt). Kies vervolgens de toppings die jij er graag bij wilt. Je kunt het zo gezond of ‘ongezond’ maken als je zelf wilt. Vers fruit, stevige brownies of knapperige bastogne, je kunt het zo gek niet bedenken. Helemaal overweldigd door zoveel keus? Niet erg, ze hebben al een aantal heerlijke combinaties voor je verzonnen, kies je gewoon lekker iets van het bord dan zit je altijd goed!

Je haalt je yoghurt bij de ‘bar’, het is een beetje een fast food idee maar dan met heerlijke, gezonde snelle 😉 yoghurt.

Je kunt een yoghurt to-go nemen, maar nog leuker is het in de barn zelf opeten onder het genot van een kopje thee of koffie!

 

✭ WIN EEN HIGHTEA VOOR 2✭


What to do! Volg @denboschcity en @yoghurtbarn op Instagram. Tag de vriend of vriendin die jij mee wilt nemen en wie weet ben jij de lucky winner!

=> De winnaar van de High Tea voor 2 is Domini Passier veel plezier! 

Openingstijden Yoghurt Barn Den Bosch:
Ma, Di, Wo & Vrij vanaf 8:00 uur tot 18:00 uur
Do vanaf 8:00 uur tot 21:00 uur
Za – Zo vanaf 09:00 uur tot 18:00 uur

Je vindt de Yoghurt Barn hier:

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok