5x de leukste hotspots van november in Den Bosch

 

Elke maand delen wij vijf toffe hotspots in Den Bosch. Zie het als fijne inspiratie, de uitdaging om iets nieuws te proberen of een reminder om weer even langs te gaan. Deze maand zitten er weer leuke tussen. We vieren namelijk een 50-jarig bestaan, we worden fit en vonden een secret sneaker store. Ons inspireert het in ieder geval om (weer) bij deze vijf langs te gaan. Doen jullie mee?

The Shift Den Bosch City

GOOD FOOD = GOOD MOOD bij The Shift

 

Good food is a Good mood als het aan de meeste Bosschenaren ligt. Bij The Shift ben je hiervoor op de perfecte plek. Hier serveren ze namelijk alleen maar ‘feel good food’. Bijzondere smaken met nieuwe twists komen bij elkaar. Wist jij bijvoorbeeld al dat appel-komkommer-pindakaas een fantastische combinatie is?

Naast het feit dat jij er gelukkig van wordt, wordt onze wereld er ook een beetje blijer van. Alle gerechten die hier op de kaart staan zijn namelijk vega(n)! The Shift staat dan ook voor future friendly, damn delicious.

Je vraagt je misschien af, waarom heet het dan The Shift? The Shift werkt met 3 verschillende menu’s (shifts). Een morning- (8.30 – 11.29 uur), afternoon- (11.30 – 14.29 uur) en evening- (14.30 – 21.00 uur) Shift. Deze menu’s verrassen je met heerlijke fruit shakes & sweet treats, flatbreads en streat food. Alsof dat nog niet genoeg is, het interieur van The Shift past zich 3x per dag aan! Ben op tijd voor de volgende shift zodat je dit spectaculaire trucje niet mist.

The Shift | Visstraat 33

pantoffeltje Den Bosch City

’t Pantoffeltje bestaat 50 jaar!


Ja hoor, met 2 van de 3 compagnons van Den Bosch City als oudgedienden bij ’t Pantoffeltje, konden we deze natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Dit jaar bestaat ’t Pantoffeltje namelijk 50 jaar. En dat wordt gevierd door eigenaar Peter Forger en het team. Samen met alle gasten en oud-werknemers welteverstaan. Wij hebben altijd een te gek leuke tijd gehad in dit Bossche café. Maar in plaats van achter de bar (of op de bar), staan we voortaan gewoon lekker aan de bar.

Houd hun Insta in de gaten voor al het leuks. En vergeet niet een borreltje forgeoncello (limoncello à la Forger) mee te pakken!

Taveerne ’t Pantoffeltje | Korte Putstraat 11

United ERA

Verstopte underground sneaker store

 

Den Bosch heeft toffe zaken en UNITED ERA is hier het levende bewijs van. Deze underground sneaker store is namelijk echt next level. Bij UNITED ERA staan de meest exclusieve sneakers verborgen in de kelder van een barbershop in de Kruisstaat. Ja, dit lees je goed! De winkel is alleen te bereiken via Infinity Barbers. Yeezy’s, Jordans en andere premium collecties worden tentoongesteld in de prachtig gewelfde kelder met marmeren vloer en eiken panelen. Verder kan je ook bij UNITED ERA terecht om je sneakers te cleanen. Genoeg redenen om een kijkje te nemen in deze toffe sneakerzaak. Alleen al het bezoeken van de winkel is een bijzondere ervaring. Als je ‘m kunt vinden ; )

UNITED ERA | Kruisstraat 34

ML City Hotspot Den Bosch City

Workout experience in de binnenstad bij ML City

 

Not your ordinary sportsclub. ML City is een boutique gym in de binnenstad. Naast het feit dat dit een sportschool is, is ML City nog zoveel meer. Je sport in een super unieke neon verlichte ruimte met personal trainers en de beste muziek. Sporten is hier geen ‘moetje’ maar een feestje.

ML City werkt met 4 concepten.
ML SWEAT: verbrand 1000 calorieën in 45 minuten door middel van een beat-based kracht- en cardiotraining.
ML ZEN: zweten en zen worden tegelijk door Yogalessen voor body, mind en soul.
ML STRETCH: full-body workouts voor balans, kracht en stabiliteit: Pilates en Barre lessen.
ML CYCLE: 45 minuten rythm cycling les. Een feestje op de fiets!

Met 10 deskundige, enthousiaste trainers biedt ML City de juiste begeleiding en motivatie om jouw doelen te behalen. Met de huidige 2 locaties (het Clubhuis en de Trainingsclub op de Brederostraat en de hoofdlocatie op de Gruyterpassage) is er al genoeg ruimte en variatie. Kleine primeur… Stay tuned voor een nieuwe locatie voor Yoga, Pilates en Barre die opent op 1 december!

ML City | De Gruyterpassage 10

Restaurant Current Rooftop Hotspot Den Bosch City

Culinair (letterlijk) hoogtepunt Current Rooftop Restaurant

 

Bovenop hotel The Den vind je de spectaculaire rooftop bar van Current. Sinds kort is het Current Rooftop Restaurant ook geopend. Verwacht hier sensationele gerechten bereid door chef Erwin die het niveau van sterrenrestaurants neerzet. Hij ontdekte zijn passie voor koken in Australië, dit proef je bij Current door het koken op open vuur en de smaken van houtskool in de gerechten.

Het menu bestaat uit seizoensgebonden recepten bereid met lokale producten. Naast verse vis- en vleesgerechten zijn er ook smakelijke vegetarische mogelijkheden. Een zorgvuldig samengestelde kaart met verrassende smaken.

Doordeweeks is de sfeer ontspannen met een classy touch, in de weekenden komt Current Rooftop nog meer tot leven. Na je diner raden wij dan ook zeker aan om te genieten van een fancy cocktail aan de bar. Muziekje erbij terwijl je geniet van het mooiste uitzicht over de stad.

Current Rooftop Restaurant | Magistratenlaan 54

Wat worden de hotspots van December?

 

Tip ons de hotspot van volgende maand of meld je aan als onderneming! Zelf worden we extreem blij van dit soort lijstjes, als reminder of als nieuwe inspiratie. Zo ontdek je nog eens wat in onze mooie stad Den Bosch. In de eerste week van december komen de hotspots van de nieuwe maand online. See you then!

PS. Bekijk ook eens de hotspots van september!

Fotocredits:  Den Bosch City, Taveerne ’t Pantoffeltje, Current Rooftop Restaurant, ML City, The Shift, UNITED ERA

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok