Oud & Nieuw: Luid het nieuwe jaar in met deze toffe events in Den Bosch


UPDATE: Op zoek naar de Oud & Nieuw events van 2023? Hier vind je ze allemaal!

31 december is het zo ver: we nemen afscheid van 2022 en dansen het nieuwe jaar in. In deze blog bekijk je het overzicht van de events tijdens Oud & Nieuw in Den Bosch. Heb je een aanvulling op de lijst? Laat het ons weten. Dan delen we jouw tip met anderen. Happy New Year!

Bring It Back Now – Orangerie

 

Waan jezelf in de jaren ’80 en ’90 met het feestje Bring It Back Now! In de prachtige Orangerie dans je op de lekkerste tunes uit de eighties and nineties. De tribute band Mother Mercury opent de avond en brengt een ode aan Queen. Kidnap The DJ brengt je terug naar de jaren ’80, waarvan je elk nummer hard wil meezingen. Daarna wordt er nog tot in de vroege uurtjes gedanst op 90’s-muziek, onder begeleiding van DJ Robinson. 

Sint Josephstraat 15

Knaldrang – P79

 

Vanaf 01.00 uur zijn de deuren geopend van P79. In deze unieke danskelder wordt ieders favoriete muziek gedraaid. Van HipHop & Dancehall tot House & RnB. Aan alles wordt gedacht deze avond, zelfs de mooiste confetti wordt door de zaal geknald. Tickets zijn voor € 19,50 ex. fee te koop in de voorverkoop. Liever een kaartje aan de deur bemachtigen? Dan is een ticket voor € 25,- van jou.

Markt 79

It’s time to sparkle – Hello My Friend


Een compleet verzorgde avond bij Hello My Friend tijdens Oud & Nieuw, wat wil een mens nog meer! Tussen 20.00 en 01.00 uur staat hier jou een 7-gangen diner te wachten. De drankjes zijn inclusief en uiteraard wordt er lekker gedanst. Samen met het gezellige personeel en vrienden luiden jullie het nieuwe jaar in. Wil jij erbij zijn? Koop je tickets voor deze top-avond via Hello My Friend’s mail of bel ze even op.

Kruisstraat 31

Out with a Bang – Bossche Brouwers & Barkade


Bij Bossche Brouwers & Barkade pakken ze het helemaal handig aan tijdens Oud & Nieuw. Dit jaar ben je bij beide spots welkom met een passe-partout. Zo kun je van elke vibe proeven en switch je gemakkelijk naar behoefte van jezelf of van je vrienden. Natuurlijk zijn alleen de leukste DJ’s aanwezig, zoals Iris Rijskamp, Milio, Kuif, J.Maikel & Djoekkebox. Je bent vanaf 00.30 uur tot en met 06.00 uur welkom. Koop je tickets via de websites van Bossche Brouwers of Barkade.

Tramkade 26 & Tramkade 29

Oud & Nieuw in Den Bosch 2022 in de Korte Putstraat

Oudejaarsavond – Roels


Elk jaar is het met Oud & Nieuw een gezellige avond bij Roels in de Korte Putstraat. Hier vieren ze Oudejaarsavond all in: voor € 75,- per persoon drink je onbeperkt drankjes en wordt er 5-gangen Street Food geserveerd. De kaarten bestel je via de website van Roels. Natuurlijk is er om 00.00 uur een gezamenlijk proost-moment. Kom je na 00.00 uur? Dan ben je ook zonder kaarten welkom. Wel wordt geadviseerd om in dat geval op tijd te komen, hier is het namelijk altijd druk!

Korte Putstraat 6

JPK Band – Het Warm Onthaal


Ben je weg van Bluesrock, bezoek dan zeker Het Warm Onthaal tijdens Oud & Nieuw. De headliner van die avond, JPK Band, wordt omgeschreven als daverende & gepassioneerde bluesrock. Een fijne manier om met goede muziek het nieuwe jaar in te duiken. 

Sint Jacobsstraat 2

Happy 2023!

 

Je las zojuist de events die bij ons tot nu bekend zijn. En je weet het: neem contact met ons op als je nog een geweldige tip hebt ter aanvulling van deze lijst. Den Bosch City wenst jullie alvast een prachtige Oud & Nieuw en een geweldig 2023!

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok