Jack’s Foodbar feestbox – luxe box voor bij de borrel


Jack’s Foodbar zit, net zoals veel restaurants in Den Bosch, niet stil tijdens de horecasluiting. En dat is maar goed ook. Elke dag bereiden zij daghappen, menus en borrelplanken voor thuis. Met speciaal voor in de decembermaand: De feestbox met allerlei luxe borrelhapjes!

Jack’s Foodbar heeft voor de decembermaand een feestbox samengesteld. Een luxe box voor bij de borrel met lekkers zoals gemarineerde zalm, buikspek, kalfstataki, kaasjes, charcuterie, gamba’s, eendenrilette en nog veel meer. De feestbox kan gedeeld worden met 2 à 4 personen en kost €39 euro.

Daarom ontkurkten wij afgelopen weekend een fles wijn – of vier -, zetten de kerstverlichting aan (team vroege kerstboom) en staken de kaarsjes aan. De feestbox was inmiddels opgehaald (bezorgen kan ook) en de oven voorverwarmd. Alleen de buikspek, gamba’s, prei en paddenstoelen kregen even 5 minuten tijd in de oven. 

Wat was het een feestje! Er zit voor ieder wat wils in en het is ruim voldoende. We hebben alleen zelf wat extra brood afgebakken. Vooral de kalfstataki en gambas met ansjovisolie zijn top! 

De kerstboxen van Jack’s Foodbar


Naast de decembermaand feestbox met luxe borrelhapjes heeft Jack’s Foodbar meer boxen voor tijdens kerst. Zo is er keuze uit ‘variatie’, ‘wild’ en ‘vega’ boxen met daarin feestelijke gerechten. Lekker als je zelf niet al te veel in de keuken wilt staan, maar wel verfijnde gerechten op tafel wilt.

Jack's Foodbar december feestbox

Dagspecials en Jack’s Adventure Menu


Een andere leuke mogelijkheid is het Jack’s Adventure Menu van 3 of 4 gangen. De chefs maken hierbij een creatief en seizoensgebonden menu. Thuis maak je dit af met de simpelste instructies.

Voor zomaar een dag heeft Jack’s ook een afhaalkaart met dagspecials en andere ‘losse’ gerechten. De sandwiches beginnen al bij €7,50, een wisselende daghap voor €12,50 en currys voor €16,-. Na die feestbox gaan we dit ook zeker even proberen!

Wil je nou ook zo’n feestbox proberen? Tot dinsdag 1 december kun je meedoen met de online winactie!

Jack’s Foodbar | Website | Facebook | Instagram
Adres: Brede Haven 7, Den Bosch
Contact: 073 7370273 | reserveringen@jacksfoodbar.nl
Normale openingstijden: Elke dag 12:00 – 23:00

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok