Sense loves to share! – Take-away


De Bossche horeca is weer op slot. Wat een domper. Gelukkig zitten veel ondernemers er niet bij de pakken neer. Zo zijn we onder andere fan van sterrenrestaurant Sense in Den Bosch. Met hun Sense loves to share – Take-away genieten wij ook thuis van al het lekkers van dit Bossche restaurant.

Sense loves to share! – Take-away zorgt ervoor dat al het lekkers dat Chef Dennis en zijn Sense team ook gewoon thuis op je bordje terecht komt. De luxe comfort food is te bestellen voor lunch, borrel en diner.

Luxe comfort food van Sense


De gerechten zijn precies zoals hierboven beschreven: Luxe comfort food! Heerlijke comfort food zoals soep, een broodje frikandel en shoarma, maar dan met een échte Sense twist.

Er is een wekelijks wisselend menu voor €34,50 per persoon te bestellen. Deze week zit daar brood & dips, een pompoensoep, een salade, het Chef’s broodje shoarma en een dessertje in. Het menu is ook altijd vegetarisch beschikbaar.

Daarnaast zijn er ook specials zoals wilde garnalen in Oosterse jus, charcuterie, kaas van de befaamde kaaswagen en dus dat Chef’s broodje frikandel. Huisgemaakte frikandel speciaal (ook vega mogelijk) op een brioche broodje. Like I said, met een flinke Sense twist.

Sense loves to share Den Bosch 6

Bestellen doe je zo:


Bestellen doe je gewoon online en kan tot uiterlijk 16:00 uur dezelfde dag. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 16.30 en 18.00 is Sense geopend voor de take-away service. De ophaaltijd spreek je vooraf af.

Eenmaal thuis tover je met behulp van een korte instructie al het lekkers in een kwartiertje op tafel. Eet smakelijk!

Sense loves to share – Take-away bestellen
Pick-up: Jeroen Boschplein 6, Den Bosch
Do t/m zo tussen 16.30 en 18.00 uur

Sense loves to share Den Bosch 2
Sense loves to share Den Bosch 5

Uit eten bij Sense in Den Bosch


In 2020 is Sense voor de negende keer op een rij bekroond met een Michelinster. En terecht, want eten bij Restaurant Sense in Den Bosch is een feestje. Wij waren er in augustus tussen de lockdowns in. Alle 8 gangen van het Chef’s Challenge verrassingsmenu -met bijpassende wijnen- waren stuk voor stuk fantastisch. De gerechten zijn puur en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale en duurzame producten. In de zomer kun je met het aperitief buiten beginnen op het Jeroen Boschpleintje. Eenmaal binnen zijn de tafels ruim opgesteld en kijk je vanaf de meeste tafels de keuken in.

We kunnen niet wachten tot alle horeca weer open mag. De schuiven we snel weer aan in het restaurant van Sense. We proberen namelijk ook al jaren die kaaswagen te stelen – voor thuis.

Restaurant Sense | Website | Facebook | Instagram

Adres: Jeroen Boschplein 6, Den Bosch
Contact: 0736144208 | info@senserestaurant.nl

Donderdag 12:00 – 14:00 | 18:00 – 21:30
Vrijdag 12:00 – 14:00 | 18:00 – 21:30
Zaterdag 12:00 – 14:00 | 18:00 – 21:30
Zondag 12:00 – 21:30

Fotocredits: Sense

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok