Mei 2022 – hotspots in Den bosch


Wat hebben we een fijne mei dit jaar! Het wordt lekker weer en iedereen heeft zijn deuren weer geopend. Dat betekent dat wij ook fijn de bloemetjes buiten zetten. Want de afgelopen maanden zijn er een paar leuke, nieuwe hotspots in Den Bosch bijgekomen. Die willen we natuurlijk zien! Maar ook onze gouwe ouwe favorieten slaan wij deze lente zeker niet over. Benieuwd waar je het Den Bosch City team regelmatig tegen kunt komen? Lees maar even mee!

Cocktails in de uilenburg bij hello my friend


Heel eerlijk, op dit terrasje op de hoek zit je nou eenmaal lekker. Met je bol in de zon kijkend naar mensen die voorbij lopen. Overdag en aan het begin van de avond schijnt de zon hier precies door het Korenbrugstraatje op het terras van Hello My Friend. Bestel hier wat Aziatische hapjes en één van die delicious-looking cocktails bij en je zit de rest van de dag goed.

Kruisstraat 31

Live cooking & shared dining bij ff Swanjéé


Met dezelfde reden als bij Hello My Friend is het terras van FF Swanjéé erg populair. Je hebt hier namelijk ontzettend lang de zon staan. Maar er zijn meer redenen om naar dit leuke tentje te gaan. Binnen heb je naast de normale tafels ook de mogelijkheid om aan de grillbar te dineren. Hartstikke leuke ervaring! Shared dining is hier het concept en de gerechten zijn stuk voor stuk verrassend.

Hinthamerstraat 76-78

La Jeu Coffee
Hotspots in Den Bosch Canarische Weilanden
Hotspots in Den Bosch De Garage

Ochtendzon bij De Garage


Dat we graag bij Buurt op het terras in de zon zitten overdag, dat is inmiddels duidelijk. Jammer genoeg denkt zo’n beetje heel Den Bosch daar zo over. Helemaal niet gek, want naast dat zonnetje hebben ze gewoon ook veel lekkers op de kaart staan. Maar door die drukte gaan we wel steeds vaker op zoek naar een ander lekker plekje. We wijken dan ook maar al te graag uit naar onze nieuwe favo hotspot een paar meter verder: De Garage! Hier zit je overdag in de zon en mét uitzicht op Het Bossche Broek.

Parklaan 27g

Afkoelen bij de Canarische Weilanden


Dit is eigenlijk ons best bewaarde geheim: De Canarische Weilanden. Aan de Maas bij Gewande vind je Restaurant De Blauwe Sluis. Hier kun je heerlijk lunchen en dineren. Zelf gaan we altijd voor de oesters en salade tonijn (aanrader!). Maar wat je wellicht niet weet, is dat je beneden bij het restaurant een bedje en parasol huurt voor op het strand. Een lekker plekje aan het water voor na je lunch bij het restaurant. Bovendien kun je ook een koelbox met lekkers van De Blauwe Sluis meenemen. Of bestel tussen je baksessies door wat om mee naar het strand te nemen.

Krommenhoek 11

Koffie leuten bij La Jeu Coffee


Eén van de leukste nieuwe hotspots in Den Bosch is toch wel La Jeu Coffee. Dit kleine tentje is mooi ingericht en heerlijk om even rustig van een welverdiende kop koffie te genieten. Larissa brandt haar eigen bonen en de koffies worden met zorg gemaakt. Dikke vette aanrader!

Hinthamerstraat 190

Tip ons jouw leukste hotspots!


Weet jij ook de fijnste plekjes in Den Bosch te vinden? Tip ze ons of schrijf zelf erover als gastredacteur van Den Bosch City!

Fotocredits: De Garage, De Blauwe Sluis & La Jeu Coffee

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok