Uit eten op maandag? Vind hier alle restaurants die geopend zijn in Den Bosch


Moet je nog even bijkomen van het weekend en heb je geen zin om zelf te koken en boodschappen te doen? Uit eten op maandag is dan een goed idee! Het lijkt misschien alsof de meeste horeca op maandag gesloten is, maar in Den Bosch kun je altijd ergens terecht. In deze blog vind je een overzicht van de fijnste restaurants in Den Bosch die ook op maandag voor je klaar staan. Voor een volledig overzicht, bekijk onze Google Maps lijst.

Stadsbistro Christoffel (11.30-22.00 uur)


In één van de gezelligste straatjes van Den Bosch vind je op de hoek dit fijne restaurant. Koffie met een gebakje voor een dagje shoppen, een vers belegd broodje als lunch of een driegangenmenu ’s avonds. Bij Stadsbistro Christoffel is er volop keuze uit de Frans georiënteerde en toegankelijke menukaart. Een heerlijke (vegan) salade of juist een goed stuk tournedos met frietjes. Je kan ervan genieten terwijl je gezellig naar het standbeeld van Zoete Lieve Gerritje kijkt. 

Stadsbistro Christoffel: Website | Instagram | Facebook

Eetbar DIT (10.00-01.00 uur)


DIT wil je proeven! Een uitgebreid (kater)ontbijtje met koffie en verse jus is altijd een goede start van de nieuwe week. En je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk! Smul van diverse lunch- & dinergerechten; van flammkuchen tot aan Beef-roll. Weet je niet wat je moet kiezen van de dinerkaart? Laat je verrassen door het verrassingsmenu mét dessert. Vergeet ook niet alle extra teksten en afbeeldingen op de kaart door te nemen, deze zijn namelijk zo grappig!

DIT: Website | Instagram | Facebook

Den Bosch City Stadsbistro Christoffel tafels
Den Bosch City Eetbar Dit bar en krukken

Buurt (8.30-00.00 uur)


Net buiten het centrum, maar zeker net zo fijn. BUURT is sinds 2015 dé plek om met een goede kop koffie je week te starten en achter je laptop te werken. Vooral ook om daarna te blijven zitten voor een smakelijke lunch. En dan nog langer te blijven zitten om op het zonnige terras te buurten met je besties. Blijf ook zeker hier voor het diner, want koken kunnen ze wel bij BUURT. Denk aan heerlijke verse pizza’s en groentencurry, YUMMY!

BUURT: Website | Instagram | Facebook

FF Swanjéé (12.00-22.00 uur)


Heeft het weekend nog niet lang genoeg geduurd? Bij FF Swanjéé ben je op maandag van harte welkom voor een maandag-middag-borrel met een wijntje en de zogenaamde Wapazz. Dat it tapas, maar dan ff op z’n Swanjéés. Spoiler: alle Wapazz zijn echt bij-zon-der lekker. Ook de cocktailparty waar je dit weekend zin in had kan je hier op maandag voortzetten, de barman maakt met liefde vijftien verschillende (virgin) cocktails voor je klaar.

FF Swanje: Website | Instagram | Facebook

‘t Keershuys (8.00-22.00 uur)


Of je nou in zakelijke sferen of gezellig met je lief komt, op maandag kun je uitstekend lunchen, borrelen en dineren bij Hotel & Bistro ‘t Keershuys. De bistro komt je tegemoet met een typische bistrokaart, gecombineerd met verrassend Aziatische gerechten. Wil je van alles wat proeven? Geen probleem, probeer shared-dining! Verleng de avond met wat lekkere drankjes of, zoals de naam al verklapt, kun je ook nog eens blijven slapen. Ontdek in onze blog over ‘t Keershuys waarom je hier graag een avondje spendeert. 

‘t Keershuys: Website | Instagram | Facebook

Uit eten op maandag Bosch City Ff Swanjée restaurant
Den Bosch City 'T Keershuys proosten

Compleet overzicht van geopende restaurants in onze Google Maps lijst


Naast bovenstaande favo’s zijn er nog vele andere restaurants geopend op de maandagavond. Check hier onze Google Maps lijst voor DBC-lezers only om in een oogopslag te zien wat er allemaal geopend is. Vergeet niet de lijst te volgen, altijd makkelijk om bij de hand te hebben. Uit eten op maandag was nooit eerder zo leuk! Happy Monday!

Fotocredits: Stadsbistro Christoffel, DIT, FF Swanjéé, ‘t Keershuys

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via [email protected].

1 Comment

  • Judith
    Posted 14 september 2022 10:46 1Likes

    Wat een smakelijk omschreven tips, ik ga ze allemaal reserveren voor de komende maandagen!

Comments are closed.