Verse sushi, loempias en ebi gunkan van Sushi by Mori


Verse sushi mag je ons altijd, maar dan ook echt altijd, voor wakker maken. Vorig jaar ontdekten we Sushi by Mori en sindsdien hebben we ons al meerdere keren tegoed gedaan aan al het lekkers dat zij maken. Naast sushi maken ze ook kiploempia’s, kipballetjes en krokante garnalen. Te lekker! Hoog tijd om hen eens te benoemen in een ode aan die verse sushi van Sushi by Mori.

Begin je weekend goed, want Sushi by Mori bezorgd alleen op zaterdag en zondag. Al snel merkten we dat je niet te lang moet wachten. Ze zijn namelijk zó uitverkocht. Er is keuze uit verschillende sushirollen, zoals die gevuld met garnaal of kip. Dit zijn wel meteen twee van onze lievelings. Daarnaast zijn er vaak ook andere snacks, waarvan de kiploempia’s toch ook echt wel favo zijn. Bovendien is alles halal en kosher (goedgekeurd voor consumptie door Joodse en Islamitische fans van sushi).

Verse ingrediënten en halal/kosher


Sushi by Mori is een familiebedrijf en thuis werd er altijd kritisch met eten omgegaan. Denk aan verspilling en gezond eten. De ingrediënten worden vers ingekocht en alles wordt zelfgemaakt. Naar eigen zeggen zijn ze ook de enige die halal/kosher sushi maken in de omgeving.

De nieuwe sushiboot voor een écht gezellige avond


Sinds een aantal weken heeft Sushi by Mori ook een sushiboot. Dit ziet er werkelijk uit als een feestje. De houten boot is helemaal gevuld met allerlei soorten sushirolls en andere snacks. Wasabi, gember en sojasaus krijg je er allemaal bij. Terwijl ik dit schrijf, merk ik dat ik nog steeds onder de indruk ben van dat ding. Hartstikke leuk om de sushiboot te bestellen als je een gezellig avondje met vrienden of familie hebt. Ook voor de kids is het natuurlijk te gek om zo’n boot midden op tafel te hebben staan.

Sushi by Mori shrimp tempura
Sushi by Mori loempias

Bestellen doe je zo!


Bestellen deden we gemakkelijk via Instagram, maar je kunt ook gewoon even bellen of appen. Ze reageren supersnel wat ontzettend fijn is. Je kiest zelf wat je wil eten, maar er zijn ook combiboxen. In Den Bosch en Rosmalen is bezorging gratis en er worden 2 bezorgtijden gehanteerd. Je kiest zelf wat jou het beste uitkomt. Betalen gebeurt contant bij de bezorger of via een tikkie.

Nog geen idee wat je dit weekend moet eten? Check het menu van Sushi by Mori en vergeet niet die kiploempia’s erbij te bestellen!

Sushi by Mori | Instagram
Whatsapp 0685352110

Fotocredits: Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok