Mediterraanse invloeden bij Via Via Restobar

 

Aan leuke restaurants in Den Bosch geen gebrek en sinds kort mogen we Via Via Restobar aan de lijst toevoegen. Deze hotspot met Mediterraanse invloeden vind je in de Kerkstraat en is zeker een bezoekje waard. Waarom dan vraag je? Lees maar even mee:

Waan je aan de Middellandse Zee

 

Via Via Restobar is geen dertien uit een dozijn restaurant – je weet wel, waar je de usual suspects als carpaccio, salade tonijn en what not geserveerd krijgt. Niks mis mee natuurlijk, maar wel extra leuk als de menukaart eens een keer anders is. En dat vind je bij Via Via. Denk aan scheermessen met salsa verde, mini-pita’s met lamsköfte en salade met burrata en gegrilde perzik. 

Neem bij al die gerechtjes een Tinto de Verano als aperitiefdrankje en je hebt oprecht het gevoel alsof je aan de Middellandse Zee zit. Natuurlijk draagt het kleurrijke interieur en de olijfboom midden in de zaak hieraan bij. 

Via Via Restobar Den Bosch City
Via Via Restobar

Streetfood op z’n best

 

De menukaart is ingedeeld in kleine en grotere gerechten om te delen. Lekker om z’n Mediterraans met dito ingrediënten. Zo zijn de gerechten geïnspireerd op oa de Italiaanse, Griekse, Libanese keuken. Een rondje om de Middellandse Zee, zoals ze dat zelf zeggen. Mix, match, share of niet, of laat je verrassen door de keukenbrigade. En sla de kaart met delicatessen ook zeker niet over. Wij zijn fan van de gemarineerde artisjok. Must try!

Deze fijne hotspot serveert lunch en diner. Kijk voor openingstijden en de menukaart online. 

Via Via Restobar | website | Instagram

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Volg de Den Bosch Cadeaukaart op Instagram. Heb jij met jouw bedrijf interesse in de Den Bosch Cadeaukaart voor in het kerstpakket of als waardering voor jouw personeel? Neem dan contact op met danielle@denboschcity.com!

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.

Leave a comment

Name
E-mail
Comment