BLVRD Theater aan de Parade – een samenwerking tussen Theater aan de Parade & Theaterfestival Boulevard


Wie aan Den Bosch in augustus denkt, denkt aan Theaterfestival Boulevard. Van 4 t/m 14 augustus presenteren zij op verschillende locaties door de hele stad theater, dans, muziek en andere kunstvormen. Net als afgelopen jaar is het festivalhart in het Zuiderpark. Maar, voor iedereen die liever in de stad blijft is daar: Het BLVRD Theater aan de Parade! Hier presenteert Theater aan de Parade in samenwerking met Theaterfestival Boulevard een uitgebreid zomerprogramma met muziek, dans en performance.

De stedelijke huiskamer


Na twee jaar afwezigheid slaat Theaterfestival Boulevard deze zomer een deel van haar kamp weer op de Parade op. Onbetwist festivalhart is het Zuiderpark: groen en ruim. Voor wie van een meer stedelijke huiskamer houdt, wordt de weg naar de Parade geleid. Hier verrijst het BLVRD Theater aan de Parade, waar dagelijks muziekvoorstellingen plaatsvinden. Ook kan de bezoeker in deze grote tent elke avond dansen en live bands beluisteren.

BLVRD Theater aan de Parade Den Bosch City

Van polderpolka tot vintage exotic rock en levenslied 2.0


Theaterfestival Boulevard presenteert in samenwerking met Theater aan de Parade onder andere de bigband New Cool Collective en hét internationaal gelauwerde Rotterdamse muziek en performance collectief Club Gewalt met Mini Miss Miraculous. Je kan maar liefst elf avonden dansen tijdens een avondje Thaise Funk, Disco, Electro, Polderpolka, Balkanfolk, Funk, Soul, Rock ’n Roll, Vintage, Exotic Rock en nog veel meer.

BLVRD Theater aan de Parade 2022 Den Bosch

Uniek dinervoorstelling op de bouwplaats van het nieuwe theater


Voor bezoekers die echt niet kunnen wachten op de opening van het nieuwe Theater aan de Parade is er een uniek voorproefje: een dinervoorstelling van theatergezelschap Radicale Gezelligheid op de bouwplaats van het nieuwe theater. Bijna iedere avond verzamelen een select aantal mensen zich bij Pand 18 om vervolgens een onvervalst BLVRD-ervaring te beleven op de plek waar over goed een jaar de deuren openen van het nieuwe theater. [UPDATE: Dit is reeds uitverkocht.]

Het BLVRD Theater aan de Parade staat van 4 t/m 14 augustus op de Parade in Den Bosch.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Theater aan de Parade | Website | Facebook | LinkedIn | Twitter | YouTube | Instagram

Fotocredits: Pauline Ouwerkerk, Karin Jonkers & Joel van der Kwaak

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok