Wil je geen 11-11 vieren maar ook niet thuis zitten? Dit kun je gaan doen op 11 november 2022 in Den Bosch


Het kan natuurlijk zijn dat je niet van Carnaval houdt. Naar alle waarschijnlijkheid vier je dan ook geen 11-11. Wellicht vind je het te druk of is hossen er bij jou niet met de paplepel ingegoten. Het lijkt dan of je komende vrijdag 11 november misschien beter thuis kan blijven. Maar nee hoor, er zijn zat andere activiteiten! Lees in deze blog wat je vrijdag 11 november 2022 in Den Bosch kan ondernemen als je geen 11-11 wilt vieren.

Het muziekfestival November Music


November Music is een elfdaags festival voor avontuurlijke muziekliefhebbers. Het startte op donderdag 3 november en vindt tot zondag 13 november plaats. Ieder jaar brengt het de meest eigenzinnige en vooruitstrevende makers en muzikanten uit de hele wereld samen. November Music is te bezoeken bij verschillende locaties in Den Bosch, met verschillende aanvangstijden. Bekijk de website van November Music voor het volledige programma.

Anouar Brahem Photo: Marco Borggreve

Cultuur snuiven in Bossche Musea


Den Bosch kent prachtige musea. Elke maand zetten wij de tofste kunstexposities voor jullie op een rijtje in onze Museumgids. In november zijn er weer inspirerende expo’s te bezoeken en zo ook op 11 november. Het zal op deze dag ook een stuk rustiger zijn dan op andere dagen. Zeker een aanrader als je in alle rust en stilte kunst wilt bekijken!

Museumgids DesignMuseumDenBosch_Screenwear_exploringdigitalfashion_TsunainaintheAtokirinaCoatandMandrakeBodysuit_1200x600

Workshop: Pilates & Buikdans


Pilates activeert het fysieke lichaam en brengt bewustzijn in je kernspieren. Buikdans activeert het emotionele lichaam en leert je spelen met muziek en dans. Op deze avond kun je proeven aan beide disciplines. Deze workshop volg je bij Healthstudio Adèle in Rosmalen. 

Healthstudio Adèle, Rosmalen
19.30 – 22.00 uur

Restobar Saluut voor een culinaire ervaring


De omgeving van Den Bosch kent mooie, maar vooral erg gezellige dorpen. Vught is een voorbeeld van een zeer gewild dorp om te wonen. Een groot pluspunt aan Vught is dat Restobar Saluut aan de voet van de Sint Petruskerk is gevestigd. Restobar Saluut biedt de unieke mix tussen gezellige bar en een bourgondisch restaurant. Een must-visit als je van culinaire hoogstandjes houdt!

Restobar Saluut
10.00 – 22.00 uur

Den Bosch City Restobar Saluut Bisque Langoustines
Den Bosch City Kyrha Brugman Vught

Filmpje pakken in de bios


Er gaat niets boven de ervaring van een film in de bioscoop. Uiteraard zijn op 11-11 de bioscopen gewoon geopend. Zo ben je welkom bij Kinepolis in Paleiskwartier. Kinepolis is modern uitgerust met 4K-laserprojector en high-end geluid van Dolby. Of bezoek eens de Verkadefabriek voor de mooiste film-huis-films. Hier heerst een fijne ambiance waar je voorafgaande of na de film een hapje eet of borreltje pakt.

Gewoon, Dansen!


Een trouwe vriend in onze Weekend Guide: Bossche Brouwers! Deze hotspot organiseert elk weekend de leukste evenementen. Van pubquizzen tot aan vinylfeestjes: hier sta je goed. Of nog beter: dans je altijd goed. Zo ook komende vrijdag met het regelmatig terugkerende event Gewoon, Dansen! 

Bossche Brouwers
22.00 – 02.00 uur

ClubKade met Marsellus


Ook staat ClubKade bijna elke week in onze Weekend Guide vermeld. Hier worden de tofste feestje georganiseerd als je van elektronische muziek houdt. Komende vrijdag is Marsellus te gast: intergalatic, trance en ravey. Een all-nighter waar je in je alledaagse outfit feest.

Barkade
21.00 – 04.00 uur

Barkade Den Bosch City

Mocht je je bedenken…

 

Als je het toch niet kan laten om wat van het feestgedruis mee te maken, lees dan zeker eens onze blog over D’n Elfde van d’n Elfde. Vergeet jezelf dan niet te voorzien van alle 11 Musthaves die je nodig hebt om deze dag door te komen.

Fotocredits: November Music, Design Museum, Restobar Saluut, Barkade

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok