UPDATE: UITGAAN MET KERST IN 2023


Ook in 2023 ga je met kerst stappen in Den Bosch! Lees de meest up-to-date blog: Uitgaan met kerst: hier ga je op stap in Den Bosch 2023

Hier kun jij met kerst de leukste feestjes meepakken in Den Bosch


Natuurlijk is kerst voor familie en diners en thuis bij de kerstboom zitten… Bla, bla bla. Maar wie heeft ooit gezegd dat je met kerst niet uit je plaat kan gaan op de dansvloer? Juist met kerst is het heerlijk om je 100-gangendiner er even af te dansen. Wij hebben voor je uitgezocht waar jij terecht kan voor een knallend kerstfeestje!

Barkade Den Bosch City

Barkade – Electro Electro 


Op kerstavond worden hier de feestdagen wel heel feestelijk afgetrapt. Bij Barkade Electro Electro ga je even 10 jaar terug in de tijd en helemaal uit je plaat. Electro gecombineerd met een goede dosis Indie-dance is alles wat je nodig hebt toch? Dicke Jungens, Henzel & Disco Nova en NT89 staan voor je klaar van 21.00 tot 04.00 uur!

Tramkade 26

p79 Den Bosch met kerst Den Bosch City

P79 – Vroeg Los


Op 2e kerstdag ga je lekker vroeg los. Zorg dat de familie een beetje door eet en dat je wat wijntjes drinkt bij het diner. Dan ben je om 22.00 uur helemaal klaar om te gaan dansen bij P79! Dj La Bunga draait hitjes van vroeger tot nu en zorgt ervoor dat jij niet zonder confetti in je haar de P79 verlaat. Dit feestje is toch op tweede kerstdag dus brak zijn de volgende dag is geen excuus. 

Markt 79

Club Carras Den Bosch City

Club Carras – Ravish & Taz 


Kerstavond, eerste kerstdag én tweede kerstdag gaan de deuren van Club Carras om 23.00 open! Hier kan jij heel de avond feesten op plaatjes gedraaid door dj Ravish en dj Taz. Haal die Shotjes Krokodil maar weer te voorschijn, want dit wordt een latertje. 

Karrenstraat 28

Haar naam is Lola – Huispakkenfeest 


Kerst is leuk, maar al die jurkjes, (kapotte) panty’s, stropdassen en naaldhakken zijn vermoeiend. Dat vinden ze bij Lola ook. Daarom kun je hier 2e kerstdag vanaf 12.00 uur (al!!) komen feesten in je huispak. Ook wel het Uberchille Mega Lolastische Huispakkenfeest genoemd. 

Kerkstraat 63A

Bossche Brouwers – Beery Christmas & Djoekkebox


Bij Bossche Brouwers kun je 2e kerstdag terecht voor een heerlijk Beery Christmas Dinner tussen 17.00 en 21.30! Daarna barst het feest los: dj Hank & René draaien de beste plaatsjes tijdens Djoekkebox. Met een buik vol bier en heerlijk eten de dansvloer op!

Tramkade 29

Als je nog een plek zoekt om uit eten te gaan voor je gaat feesten moet je deze blog even lezen. Als je thuis lekker wil eten met kerst maar niet zelf wil koken komt deze blog van pas. Hopelijk is je kerst dit jaar vet gezellig en dans je je december kilootjes eraf.  Wij gaan in ieder geval zeker swingen na het eten, tot daar?

Fotocredits: Barkade, P79, Club Carras, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok