Dance-liefhebbers kunnen er haast niet meer omheen (en de rest ook niet trouwens), want 2017 is het jaar van Losjes. Na een succesvolle editie van Losjes Hemelvaart aan de Tramkade en Losjes Festival bij de Oosterplas, hebben de mannen ook deze winter iets tofs in petto. Het eerste weekend van de Kerstvakantie, op 23 december, gaan we met z’n allen terug naar de Tramkade voor: LOSJES WINTERCIRCUS!

Winterfestival in Den Bosch Tijdens Eerste Weekend Kerstvakantie


Om de kerstvakantie goed in te luiden en tóch maandag weer fris bij het kerstdiner aan te kunnen schuiven gaan de deuren op zaterdag 23 december al om 14:00 open. Hoewel het klimaat met zijn orkanen en gekke nazomerdagen ons de afgelopen tijd flink heeft verrast, leek het de organisatoren Robert Hoskam (25) en Cees van Balen (29) geen slecht idee om een warme, overkapte stage neer te zetten. Buiten wacht een soort kerstmarkt zoals je ‘m zelf graag zou zien: fikkie stoken, lekker eten en vooral géén miniatuurdorpjes met sneeuw.

Losjes Dance Festival Den Bosch
Losjes Festival 2017 Den Bosch

Het Allereerste Losjes Wintercircus Aan De Tramkade


Het programma gaat om 14:00u van start, de deuren sluiten om 00:00u. Op het programma staan nationale en internationale toppers met o.a. Carlos Valdes b2b William Djoko, San Proper en Serge. Kaartjes zijn verkrijgbaar en de eerste tickets gaan al voor 16 euro de deur uit. De locatie ligt op een steenworp afstand van het station in Den Bosch, dus ook voor de festivalgangers buiten Den Bosch, hebben de donkere wintermaanden een lichtpuntje!

Ben jij erbij?

Op de hoogte blijven? Hou Losjes Wintercircus 2017 hier in de gaten!

Losjes Wintercircus: Website
23 december 2017 14:00u – 01:00u | Tramkade, Den Bosch
Kaartje €16 – €26

Fotocredits: Losjes

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok