Klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een te gek event, Losjes Festival 2018. Dit keer met als unieke locatie het Engelermeer. Tussen het strand, water, weide en bos vinden we deze editie weer een house stage en een techno stage, een biergarten, foodtrucks en chill out area’s. Wij weten waar we 1 september moeten zijn!

LOSJES FESTIVAL 2018: Met de voetjes in het zand aan het Engelermeer!


Als je dacht dat Den Bosch te klein is voor een tof festival, dan heb je het mis. De jongens achter Losjes gaan dit jaar insane lekker met Losjes Festival 2018 bij het Engelermeer. Tussen de bomen vind je dit jaar één van de twee stages, waar de andere vlakbij het strand te vinden zal zijn. Met je voetjes in het zand dansen op fijne deuntjes, of toch even lekker chillen met een blond biertje in de zon?

>>> Check hier hoe het er vorig jaar aan toe ging bij de Oosterplas! <<<

Line Up Sneak Peek


De line up is inmiddels bekend! De techno stage zal ook dit keer weer gehost worden door Treshold. Namen als James Ruskin (UK), Benn Rogue en de live act Legowelt zullen hier voorbij komen. Bij de house area kunnen we los met onder andere Dekmantel SoundsystemTom Trago en Call Super (UK).

>>> Check de rest van de ✭ Line up ✭ hier <<<

Clean & Green For The Sake of Music


Een te gekke locatie zoals deze, heb je natuurlijk niet zomaar. En nu we het hebben, willen we het ook houden. Gelukkig weet iedereen tegenwoordig wat vervuiling met ons planeetje doet. Daarom heeft Losjes de Clean & Green mindset. De beker waar jouw biertje in getapt wordt, kun je weer inleveren tegen een vernieuwde Losjes totebag (wil ik!).

Losjes Festival Den Bosch City
Losjes Festival

Wij zijn reuze benieuwd naar deze toffe, nieuwe locatie. Ongeduldig als we zijn, zitten we stiekem alle video’s van artiesten te bekijken op de IG van Losjes. Hier kun je trouwens ook het plattegrondje vinden van het festivalterrein.

De Ambassador tickets en de Early Birds tickets zijn al uitverkocht!

Tickets scoor je hier! Ben jij erbij?

Na Losjes Hemelvaart 2018, Losjes Festival en Losjes Wintercircus van 2017, durven wij iedereen te beloven dat dit een te gek feestje wordt. Op de hoogte blijven? Hou Losjes Festival 2018 hier in de gaten!

Losjes Festival 2018
1 september 2018 // 13:00 – 23:00
Engelermeer, Den Bosch

Ambassador tickets (UITVERKOCHT)
Groepstickets (vanaf 4 personen) €22 per stuk
Early Bird tickets (UITVERKOCHT)
Regular tickets €28,50
Tickets aan de deur €35
Kijk hier voor meer info (of als je niet kan wachten tot 1 september)

PENDELBUSSEN (€5 contant voor een retourtje)
De pendelbussen rijden vanaf 13:00 elk half uur vanaf Centraal Station naar het festivalterrein. Aan het einde van het festival worden er extra bussen ingezet om je weer op tijd op Centraal Station te brengen. Bustickets zijn de verkrijgen in de bus.

Foto credits: LOSJES

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok