We kunnen het ons nu bijna nog niet voorstellen, maar binnenkort is het weer dansen geblazen in de zon bij de Tramkade. De Losjes Hemelvaart 2018 editie staat namelijk weer voor de deur. De kaartverkoop is al begonnen en de line up wordt steeds dikker. Naast de muziek die je normaal gewend bent van de events van Losjes, is er dit keer ook een techno area (YASS!!).

Losjes Hemelvaart 2018: House & Techno


Voor het eerst zijn er 2 podia bij Losjes Hemelvaart. Buiten gaan we goed op de elektronische house geluiden die we gewend zijn. Bij de stage binnen wordt er voor het eerst gezorgd voor een hardere stijl. Losjes gaat voor dit event samenwerken met Threshold. De namen van de line up bestaan niet alleen maar uit Nederlandse artiesten, dit jaar worden er ook internationale namen naar Den Bosch gehaald.

Losjes Festival Hemelvaart
Losjes Hemelvaart

✭ Line up ✭ Spoiler


Treshold zal de techno stage gaan hosten. Namen die je hier kunt verwachten zijn onder andere Ben Sims en Remco Beekwilder. Op de buiten stage gaan we los met onder andere Octave One en Antal, met als grote verrassing Denis Sulta, het nieuwe talent uit Glasgow.

Zoals altijd zorgen de mannen van Losjes niet alleen voor fijne deuntjes, maar ook voor een lekker sfeertje en een rijkgevulde food area. Van de Tramkade kunnen we niet anders verwachten dan een toplocatie.

Voor in jouw party agenda: Losjes Hemelvaart 2018

Na Losjes Hemelvaart 2017, Losjes Festival en Losjes Wintercircus van afgelopen jaar, durven wij iedereen te beloven dat dit een te gek feestje wordt. Op de hoogte blijven? Hou Losjes Hemelvaart 2018 hier in de gaten!

Tickets scoor je hier! Wees er snel bij! De Ambassador tickets zijn al uitverkocht!

Dit jaar doen we ook live verslag op Instagram ;D Tot dan!

Losjes Hemelvaart 2018
10 mei 2018 | 13:00 – 01:00
Tramkade, Den Bosch
Ambassador tickets – 17 (uitverkocht)
Groepstickets (vanaf 4) – 21
Early Bird tickets – 23,50
Regular tickets – 28
Deurverkoop – 35
Kijk hier voor meer info (of als je niet kan wachten tot 10 mei)

Fotocredits: Losjes

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok