De crowdfunding van Foodmarkt De FAM staat nu live! Bouw samen met eigenaresse Stephanie Schulte en andere investeerders mee aan het succes van Den Bosch’ nieuwste aanwinst: Foodmarkt De FAM. Ja, je leest het goed: Den Bosch is binnenkort een Foodmarkt rijker! In deze blog lees je meer over Foodmarkt De FAM, hoe tof dit foodconcept gaat worden en de crowdfunding.

Opening komt steeds dichterbij 


Wie tijdens een rondje door de stad de Korenbrugstraat passeert, heeft waarschijnlijk de poster van Foodmarkt De FAM zien hangen. Aan het voormalige pand van fietsenwinkel Kemps kleuren roze met geel-bedrukte posters de gevel. “Binnenkort geopend!”, luidt de tekst op de posters.   

En wel zeer binnenkort: begin 2023 opent Foodmarkt De FAM haar deuren in het bruisende centrum van Den Bosch. De grote verbouwing momenteel is in volle gang! Hiermee komt de opening van De FAM steeds dichterbij en worden er sinds maandag 31 oktober investeringen geaccepteerd middels crowdfunding.

Culinaire ontdekkingsreis voor iedereen


De FAM wordt Den Bosch’ eerste Foodmarkt en is gevestigd in de altijd gezellige, bourgondische en centraal gelegen wijk De Uilenburg. De grote oppervlakte van De FAM maakt het mogelijk om zeven verschillende horecaconcepten te huishouden. Deze concepten variëren van authentiek Italiaanse specialiteiten tot aan vers bereide Japanse sushi. Gasten van De FAM worden verleid om op culinaire wereldreis te gaan in urban sfeer.  

Koffiedates met de kinderen, grote groepen of zakelijke afspraken: iedereen is welkom bij De FAM. Het kleurrijke foodconcept biedt ruimte voor ongeveer 225 gasten en zal elke dag van 09.00 tot 22.00 uur geopend zijn. Het terras, waar nog eens 25 gasten plaats kunnen nemen, bevindt zich tussen de andere populaire hotspots van De Uilenburg.

De FAM Den Bosch City

Bekend gezicht


Initiatiefneemster Schulte is geen onbekende in de Bossche horeca. Haar ouders hebben meerdere ondernemingen in de Bossche binnenstad gerund. Hierdoor is het horecavak haar met de paplepel ingegoten. Tevens is deze ambitieuze onderneemster eigenaresse van de goedlopende horecazaken Carras en Bistro Bon.

Word ook onderdeel van De FAM(ilie)


De crowdfunding voor De FAM is maandag 31 oktober 2022 om 10.00 uur live gegaan voor de zogenaamde innercrowd. Sinds 7 november is de crowdfunding geopend voor iedereen, met een inschrijfperiode van 30 dagen in totaal. Inmiddels is bijna de helft van het doelbedrag behaald via het platform Geldvoorelkaar. Tegen 8,5% rente biedt De FAM dé uitgelezen kans om te (beginnen met) investeren. De investeerder draagt ook bij aan het realiseren van een uniek foodconcept in de Bossche binnenstad. Afhankelijk van de hoogte van de investering, geniet de investeerder ook van markante incentives. Investeren kan via Geldvoorelkaar.

De FAM interieur

Foodmarkt De FAM | website | Instagram
Korenbrugstraat 8, 5211 EG ‘s-Hertogenbosch
Binnenkort elke dag geopend van 09.00 – 22.00 uur

Fotocredits: De FAM

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok