Concept Store


Ken je WO! Concept Store al? Een super leuke conceptstore in de Vughterstaat. Ik ben er misschien wel 100 keer langsgelopen, maar altijd ‘in a hurry’ omdat ik er om de hoek woon. Laatst ben ik eindelijk een keer binnengestapt.

Eigenaresses Marieke & Alonie bieden webshops een podium in hun winkel.
Zo geven ze ons shoppers de kans om alle items in het echt te bekijken, aan te raken en te kopen!

Mini warenhuis


Of je nou op zoek bent naar cadeautjes of gewoon iets leuks voor jezelf, bij WO Concept Store vind je altijd iets unieks. Al die leuke kinderschoentjes, armbandjes, kopjes, dekens, sjaals, tassen en kaarten kun je echt niet laten liggen.

Het is een waar mini warenhuis, waar je heerlijk rond kunt snuffelen en gegarandeerd slaagt. En leuk om te weten: meestal worden de producten door Nederlandse (waaronder veel Brabantse) designers gemaakt! Gaaf om te zien dat lokale producten/productie hier een podium krijgen.

Toffe items


Ik scoorde bij WO Concept Store een te gekke gieter van het uit Biezenmortel afkomstige merk Het Groene Fabriekje. Een eyecatcher voor in de tuin! Nu is het even wat minder weer buiten, maar ook voor je chillplek binnen scoor je hier toffe items.

Kado 


Ook voor kado’s ben je hier op het goede adres!
Denk aan een kletspot met leuke kaartjes met onderwerpen waarover je kan kletsen, mooie kandelaars en sieraden. Zelfs leuke kaartjes hebben ze hier.

WO! Concept Store: Vughterstraat 5

Website | Facebook | Instagram

Fotocredits: Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok