Hé gezellige lezers!

Dit weekend beginnen wij vroeg, namelijk op donderdag 12 mei! Voor deze dag zagen wij drie leuke events voorbij komen die niet aan jullie aandacht mochten ontsnappen. Alsjeblieft!

Vrijdag draait onze kantoor-buurman Hans, a.k.a. DJ Oljoi, in Tappunt. Deze man mag je niet missen! En wist je trouwens dat je zaterdag naar een oldskool Drive In Bioscoop kunt gaan? Op zondag ga je net even een stukje verder fietsen om de Kunstmarkt in Rosmalen te bezoeken. 

Fijn weekend!
– Den Bosch City

WEEKEND GUIDE DEN BOSCH CITY DONDERDAG

Sing & Play Along


Teksten en begeleidingsakkoorden van bekende liedjes uit de 70-80-90-er jaren worden op een groot scherm geprojecteerd. Iedereen mag lekker ongecompliceerd meezingen en er wordt live muziek bij gemaakt.

Station Zuid – Erasmusstraat 9
20.00 uur

Kokosnoten


“KOKOSNOTEN” is een gratis maandelijks terugkerende DJ avond in Café de Palm waarbij de muziek niet al te hard staat en met telkens een ander muziek-thema. Op donderdag 12 mei draait DJ Leen zijn favoriete Reggae, Soul, Funk & Hip-Hop Tunes.

Café De Palm – Hinthamerstraat 82
21.00 – 01.00 uur

Overblijven


Ben jij student? Dan moet je donderdag hier aanwezig zijn! Alle drankjes zijn met 40% korting (m.u.v. cocktails). Dat wordt lam in college zitten vrijdag!

 

P79 – Markt 79
22.00 uur

Den Bosch City vrijdag

Out Of Step Festival


Op vrijdag én zaterdag vindt Out Of Step Festival plaats aan de Tramkade! Out of Step is een multidisciplinair festival waar punkrock, cross-over, kunst en (de olympische sport) skateboarden bij elkaar komen. Dit festival is een samenwerking tussen Tramkade, World Skate Center, Willem Twee, Bossche Brouwers, Ruby Soho en Rolling Japanese. Optredens van onder andere Tusky, Ploegendienst, The Shivvies en Insanity Alert. Tickets zijn hier te koop.

Tramkade
Vrijdag vanaf 19.00 uur
Zaterdag vanaf 14.00 uur

Tap ‘n Tune


DJ Oljoi door je speaker! Kom op vrijdagavond naar Tappunt voor lekker bier, goede tunes en héél veel gezelligheid!

Tappunt – Minderbroedersstraat 28
21.00 – 00.00 uur

Club W


Bij Werkwarenhuis/Van Aken trapt DJ Gissa het weekend af!

Werkwarenhuis/Van Aken – Tramkade 22
22.00 uur

Clubkade


Je favoriete wekelijkse feestje. Laat Jamie 3:26 en Yabé jouw weekend inluiden.

Barkade – Tramkade 26
22.00 – 04.00 uur

All Night w/ Kidnap The DJ 


Lekker dansen en drinken doe je op goede muziek. Of je nou van 90′s, house, r&b, of hip-hop houdt, er komt van alles voorbij op deze avond. Dit alles natuurlijk professioneel aan elkaar geplakt door een van P79’s resident dj’s: Kidnap the DJ.

P79 – Markt 79
23.00 uur

Den Bosch City zaterdag

Drive In Bioscoop


Een echt Amerikaanse Drive In bioscoop ervaren? Het kan op zaterdag! Er worden drie verschillende films gedraaid in de categoriën Family/Kids – Classic/Romcom – Action/Adventure, op drie verschillende aanvangstijden. Tickets koop je via deze link.

Drive In Bioscoop Den Bosch – Treurenburg 1
15.00 uur

Voorjaarsproeverij Time to Wine


Richard en Lisa van Time To Wine organiseren een heerlijke wijnproeverij à 10 euro per persoon. Er staan ongeveer 40 wijnen open uit verschillende landen, dus de keuze is reuze. Aanmelden? Stuur dan een berichtje of bel ze op 0643422691

Time to Wine – Orthen 85
15.00 – 18.00 uur

Dukes 1 – RFC Haarlem 1


De heren van Dukes 1 nodigen je uit om te komen kijken bij hun LAATSTE thuiswedstrijd van seizoen 21/22.

Rugbyclub The Dukes – Limietlaan 7
15.00 uur

H73 Live!: Jam Sessions met Jelle Willems


Om 16:00u trapt de band af met als host pianist Jelle Willems en daarna is er volop mogelijkheid om mee te jammen. Er staat een backline (mics, drums, piano, bas- en gitaarversterker), en tip!… neem eventueel te spelen muzieksheets mee!

Huis73 – Hinthamerstraat 72-74
16.00 – 18.00 uur

HWO Liveavond: The Wink


De band speelt lekkere Rock & Roll met een ruig randje en een knipoog.

Muziekcafé Het Warm Onthaal – St. Jacobsstraat 2
20.30 uur

The Applepickers


The ApplePickers is een rockband uit Den Bosch/Zaltbommel. In het begin een rock coverband (denk aan green day, foo fighters, muse, arctic monkeys) maar nu vooral gefocust op eigen nummers. Live wordt dit gecombineerd bij Station Zuid.

Station Zuid – Erasmusstraat 9
21.00 uur

Club W


Ook op zaterdag is het feest bij Werkwarenhuis/Van Aken. Op zaterdag dans jij heerlijk op de beats van DJ Leroy.

Werkwarenhuis/Van Aken – Tramkade 22
22.00 uur

All Night w/ Kidnap La Bunga 


Lekker dansen en drinken doe je op goede muziek. Of je nou van 90′s, house, r&b, of hip-hop houdt, er komt van alles voorbij op deze avond. Dit alles natuurlijk professioneel aan elkaar geplakt door een van P79’s resident dj’s: La Bunga.

P79 – Markt 79
23.00 uur

Den Bosch City zondag

Yoga op de vlonder


Het is weer tijd voor Yoga op de Vlonder, georganiseerd door Concrete Urban Yoga! Deze zondag vindt Yoga op de Vlonder plaats bij de vlonder in de Dommel aan het Wilhelminapark. Kosten bedragen €12,50. Aanmelden kan via een appje, check de laatste Instagram-post hier

Concrete Urban Yoga – Vlonder aan de Dommel bij Wilhelminapark
09.00 – 10.00 uur

IJm’s obstacle run


De Obstacle Run bij IJM in Vught staat garant voor een sportieve en gezellige middag! Het ±4 kilometer lange parcours bestaat uit tal van obstakels over het strand en door het bos. Denk aan opblaasbare hindernisbanen, touwbruggen en andere uitdagende onderdelen.

IJzeren Man – Boslaan 49, Vught
10.00 uur

KinderConcert


Dit speelse KinderConcert is speciaal voor kinderen van de basisschool. Renske van der Heijden en Imke Vermeulen brengen op fluit en piano een spannend avontuur over een jager die dieren gaat vangen.

Podium Azijnfabriek – Triniteitstraat 19
11.00 uur

Dupont & Spanjaard (Klassieke Muziek)


Spanjaard is al jarenlang succesvol pianist én stond als dirigent voor onder meer het Koninklijk Concertgebouworkest en Dupont geldt als oud-winnaar van onder meer het Oscar Back Concours als één van de gerenommeerde violisten van Nederland. Het duo speelt in dit concert een prachtig programma waarin je voor elk stuk op het puntje van je stoel gaat zitten. Tickets en meer info vind je hier.

Willem Twee Toonzaal – Prins Bernhardstraat 4
11.00 uur

De Kleine Bossche Platenbeurs


Robbie’s Records organiseert weer een mooie beurs. Komende zondag ligt Burgemeester Loeffplein vol met lp’s, cd’s en ander muziekmoois. Gratis entree en 100% gezellig om bij te zijn!

De Kleine Bossche Platenbeurs – Burgemeester Loeffplein
12.00 – 17.00 uur

“Klein MontMartre” – Kunstmarkt Rosmalen


Op zondag 15 mei keert de traditionele kunstmarkt in het centrum van Rosmalen na de corona-periode terug en wordt meteen een van de grootste kunstmarkten in Brabant! Op de website van Stichting Kubra vind je meer informatie.

Kubra-Art – Achter de Driesprong 9, Rosmalen
12.00 – 17.00 uur

Akoestische sessie


Station Zuid organiseert elke 2e zondagmiddag van de maand de ‘Akoestische-sessie’. Geen drumstel en geen elektrische gitaren maar een jam met handpercussies zoals bijvoorbeeld cajon of congo’s. De zang wordt uitversterkt zo ook de semi akoestische gitaar of piano. Aanvang 15.00 uur tot 19.00 uur. Welkom vanaf 14.00 uur. Meer info lees je hier.

Station Zuid – Erasmusstraat 9
14.00 – 19.00 uur

Music’scool Herfst Jam


Veel toffe songs, waar de leerlingen van Music’scool hun best op gaan doen en live laten horen. Kom de leerlingen aanmoedigen bij P79, voor sommigen van hen is het de eerste keer op een professioneel podium!

P79 – Markt 79
14.00 uur

Karoli Borrel


Dit wordt genieten: Karoli organiseert een borrel bij Mariapaviljoen! Karoli is een heerlijk 100% biologische limoncello, ontwikkeld door drie Bossche vrienden. Maak kennis met Limoncello van Bossche bodem tijdens deze gezellige avond.

Mariapaviljoen – Burgemeester Loeffplein 70a
16.00 – 00.00 uur

SUP-Tour


Sup & Windsurf Den Bosch organiseert op zondag een Sup-tour. Tijdens de SUP- tour ga je onder begeleiding van een instructeur door de Bossche wateren en kom je langs de leuke plekjes. De tour duurt circa 1,5 uur. Reserveren kan hier.

Sup & Windsurf Den Bosch – Meerheuvelweg 1
16.00 uur

HWO Livemiddag: B O L D


Energieke female fronted coverband uit omgeving Eindhoven. Hun repertoire bestaat uit een brede mix van verschillende muziekstijlen. Ze spelen moderne rockhits, maar zijn ook zeker niet vies van classics van toen. Klik hier voor meer info.

Muziekcafé Het Warm Onthaal – St. Jacobsstraat 2
17.00 uur

Anneke van Giesbergen goes to church


GOES TO CHURCH is een concept van evenementenbureau Loud Noise waarbij artiesten uitgenodigd worden om concerten te geven in de mooiste kerken van Nederland. Bij de Bossche editie treedt Anneke van Giersbergen op in de Orangerie.

Orangerie – St. Josephstraat 15
19.30 – 23.30 uur

ultimate eagles


Toen ze in 2011 begonnen, startten ze met een simpele missie; om de muziek van de Eagles zo nauwkeurig mogelijk te vieren als de machtige legendes zelf. The Ultimate Eagles zijn ‘s werelds beste Eagles show, en ze zijn trots op het feit dat ze de enige echte internationale band zijn om de legende van de Eagles over de hele wereld te vieren, het brengen van hun show over de hele wereld! Hier koop je tickets.

Willem Twee Poppodium – Boschdijkstraat 100
20.30 uur

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok