weet wat jou komende dagen te wachten staat met de Weekend Guide 21 – 24 juli

Hoi allemaal,

Het is weer bijna weekend en dat betekent dat wij weer een Weekend Guide voor jullie hebben opgesteld. Hoewel het donderdag een stuk koeler is dan de afgelopen dagen, gaan de temperaturen weer lekker stijgen dit weekend. 

BELANGRIJK: ik ga tijdens mijn vakantie nog even goed bedenken of ik ook een Weekend Guide voor volgende week ga maken. Ik zit namelijk met mijn zonnebril en rieten hoedje ergens rosé te drinken in het Franse zonnetje. Op dit moment weet ik nog niet of ik daar zin in of tijd voor heb. Je hoort het van me 🙂

 Fijn weekend!
– Den Bosch City

Weerbericht Weekend Guide 21 - 24 juli (1)
Weekend Guide Den Bosch City Het hele Weekend

Buitenbios

Wat een heerlijk event: buitenbios bij Verkadefabriek! Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje, zet een van de gloedjenieuwe draadloze koptelefoons op voor de beste filmervaring en geniet van de zwoelezomeravonden tijdens de Buitenbios! Check hieronder de planning voor komend weekend en koop hier je tickets.

Verkadefabriek
Nomadland (uitverkocht) | Donderdag 22.15 uur
Western Star | Vrijdag 22.15 uur
Speak No Evil | Zaterdag 22.15 uur

WEEKEND GUIDE DEN BOSCH CITY DONDERDAG

Tuinsessies: Gerson Main

Geniet op donderdag 21 juli van de poëtische en dansbare muziek van Gerson Main in de prachtige Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Voorafgaand aan het concert – vanaf 18:00 uur – krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum. Laat je meeslepen door kunst én livemuziek in het avondlicht op deze zwoele zomeravond! Meer informatie hier.

Museumtuin in Het Noordbrabants Museum
18.00 uur welkom in het museum, 20.00 uur aanvang concert

overblijven


P79 geeft het studentenleven een slinger! Op alle drankjes 40% korting (met uitzondering van de cocktails). Entree 6 euro, afrekenen aan de deur. DJ Spinn’em staat voor jullie klaar.

P79
23.00 – 03.30 uur

Den Bosch City vrijdag

costa classics


Het lekkerste strand van Den Bosch! Deze vrijdag het thema “Costa Classics Friday”. Dat moeten wel lekkere hitjes zijn!

Costa del Silo
13.00 – 23.00 uur

Despo & Nacho party


Een lekker feestje bij Bourgondisch Beach! Daarnaast krijg je voor slechts € 12,50 een flink portie nacho’s met 2 desperado’s. En wie zegt er nou nee tegen de combi Despo & Nacho? Not me!

Bourgondisch Beach, Rosmalen
17.00 – 22.30 uur

letterbekken


Laat je prikkelen, vermaken en uitdiepen tijdens Letterbekken: Dé literaire avond waarop alle vormen van taalkunst (poëzie, spoken word, kort verhaal en essay) voorbij komen. Geniet daarnaast van live muziek en speciale gasten, of stap zelf in de spotlights tijdens het open podium voor dichters.

Huis73
20.00 – 22.00 uur

Mind the blimp


Live in ‘t Opkikkertje: Mind The Blimp. Deze rockband uit de Achterhoek bestaat uit de jonge talenten Lindsey, Tygo, Lucas & Max. Ze spelen covers van Led Zeppelin, Stray Cats en UFO. Ook hoor je hun eigen materiaal! Ze hebben een setlist opgesteld die in de stijl van MTV Unplugged valt!

‘t Opkikkertje
22.00 uur

clubkade w/ sjengsen, iris, timpe & milio


Zin in heel lekkere dansjes? Kom op vrijdag naar CLUBKADE. Uiteraard bij een van onze favo spots: Barkade. Wil je de full experience van deze tent? Reserveer dan een tafeltje voor een diner met yummy Asian Streetfood.

Barkade
23.00 – 04.00 uur

back2back w/ la bunga & crisio


Op deze avond staat lekker dansen en proosten op goede muziek centraal. De DJ’s gaan jullie de avond van jullie leven bezorgen. Alleen maar good vibes!

P79
23.00 – 04.30 uur

Den Bosch City zaterdag

DYTG


Leuk voor de kids, of als je zelf fan bent van influencers: in de Brabanthallen vindt DYTG plaats. De DYTG is hét online video evenement voor influencers van YouTube, Twitch, Instagram, TikTok en meer. Meer info lees je hier.

Brabanthallen
10.00 – 18.00 uur

springkussenfestival


Het Springkussenfestival is terug, en hoe! Met ongeveer 12 springkussens is het weer een sportief festival voor kinderen tot 12 jaar. Daarnaast is er eten, muziek en drinken (geen alcohol). Het Springkussenfestival is tot en met 4 september te bezoeken, tickets kosten 4 euro.

Prins Hendrikpark, ter hoogte van Esso tankstation
10.00 – 18.00 uur

miami vibes


Het lekkerste strand van Den Bosch! Deze zaterdag het thema “Miami Vibes”. Trek gerust maar die retro pakjes aan!

Costa del Silo
13.00 – 23.00 uur

behind the decks


Ja hoor, onze vrienden van Adoda hebben weer een lekker feestje gepland! En hoe. Op zaterdag gaan de trossen los en vindt het feestje plaats op een heus schip! Kaartjes zijn helaas as we speak uitverkocht, maar houd zeker de socials in de gaten. Veel plezier!

Behind The Decks & Adoda, Diezekade
15.30 – 22.00 uur

makas


Sinds 2015 heeft de Anatolische rockband MAKAS vele harten veroverd van psychedelische en Anatolische rockliefhebbers in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië en Turkije. MAKAS biedt een mix van diverse stijlen uit Anatolië, gearrangeerd met verrassende wendingen. De tekst gaat veelal over vriendschap en liefde. Klik hier voor meer informatie.

Podium Azijnfabriek
20.30 uur

Destination Bluesband


The Destination Bluesband bestaat uit vijf muziekliefhebbers die na jaren zoeken hun passie hebben gevonden. Blues!
Naast bekende en minder bekende Blues wordt ook regelmatig een uitstapje gemaakt naar Rock.

Het Warm Onthaal
20.30 uur

vinylfuifje


Alternative 80’s met hier en daar een guilty uitstapje! DJ’s Ro en Daphne draaien er weer een feestje van! Kom dansen dan! Gratis entree.

Bossche Brouwers
21.00 uur

Nederland – Frankrijk


Kwartfinale van de Leeuwinnen! Live op groot scherm in Station Zuid. Kom onze dames aanmoedigen!

Station Zuid
21.00 uur

Club W: DJ Leroy Rey 


Lekker dansen doe je in deze roze walhalla. Zeker bijzijn!

Werkwarenhuis/Van Aken
21.30 uur

7 times the t


7 times the T draait om muziek uit de jaren 2010 tot 2020. Genieten van alleen maar kneiters van hits van o.a. The Weeknd, Drake, Galantis, Bastille, Major Lazer, Dua Lipa, Bruno Mars en Ariana Grande! Kidnap the DJ draait, all night long! Maak je borst maar nat!

P79
23.00 – 04.30 uur

Den Bosch City zondag

Den Bosch Free Tour

Een gratis tour over en door Den Bosch. De tour duurt in totaal 2,5 uur. Verzamelen bij de Drakenfontein nabij het Station. Vond je het leuk? Vergeet dan zeker niet een fooi te geven aan je guide. Meer info vind je hier.

Den Bosch Free Tours bij Drakenfontein
12.00 uur

john not-lennon

In de rol—en outfit—van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rock ‘n roll fifties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en heel veel Beatles.

Station Zuid
15.00 uur

fruit de mer-middag met franse chansons

Dit klinkt toch TE LEKKER? Het fruits de mer-bakje van Het Oesterwijf, vol lekkerheden: rauwe zalm, oesters, mosselen, alikruiken, scheermessen, krab en vongole met daarbij desembrood met zeekraalboter €24,50 p.p. Op te peuzelen bij Podium Azijnfabriek terwijl je zit te genieten van Franse chansons en het einde van de Tour de France. Mooier wordt het niet!

Podium Azijnfabriek
15.00 – 18.00 uur

Wyatt and the deputies


Deze editie bij HWO Livemiddag: Wyatt and The Deputies. Country, blues & rockabilly van formaat!

Het Warm Onthaal
16.30 uur

Tuinsessies: simon keats & eric devries

Geniet op zondag 24 juli van het intieme concert van Simon Keats & Eric Devries in de prachtige Paleistuin van Het Noordbrabants Museum. Voorafgaand aan het concert – vanaf 18:00 uur – krijg je ook avondtoegang tot Het Noordbrabants Museum. Laat je meeslepen door kunst én livemuziek in het avondlicht op deze zwoele zomeravond! Meer informatie hier.

Museumtuin in Het Noordbrabants Museum
18.00 uur welkom in het museum, 20.00 uur aanvang concert

pubquiz


Kom je kennis testen in Netflix, actueel, muziek, geschiedenis, sport, weetjes en meer! Voor € 10 p.p. neem je deel aan de pubquiz van Bourgondisch Beach. Win te gekke prijzen!

Bourgondisch Beach, Rosmalen
20.00 – 22.30 uur

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok