Check in deze Weekend Guide wat er allemaal te doen is in Den Bosch in het weekend van 23 – 26 februari

Hoi leuke mensen,

Hopelijk hebben jullie een fantastische carnaval achter de rug. Misschien ben je nog volledig aan het bijkomen. In dat geval wens ik je veel sterkte! 

Ik ga eerlijk zijn, deze Weekend Guide is niet extreem uitgebreid. Was ook enigszins te verwachten na afgelopen dagen. Maar er zijn wel veel gezellige livebands én een festival die je eigenlijk niet mag missen. Toch zin om op pad te gaan? Lees dan snel verder.

Fijn weekend!
– Den Bosch City

Weerbericht Weekend Guide 23 - 26 februari 2023
WEEKEND GUIDE DEN BOSCH CITY DONDERDAG

Geen events


Er zijn helaas geen events bekend voor donderdag.

Den Bosch City vrijdag

Muziek | Studio4: Kees Tazelaar & Cathy van Eck


In dit sonologie concert brengt Studio4 een ode aan Jaap Vink. Studio4 is een maandelijkse concertserie voor elektronische en elektro-akoestische muziek verbonden aan de Willem Twee Studios.

Willem Twee Toonzaal
20.00 uur

Muziek | Los Racheros


Station Zuid ontvangt Los Rancheros op het bandpodium. Het met tequila, mescal en bier doordrenkte kwartet maakt country met een vette rock ’n roll knipoog.

Station Zuid
21.00 uur

Den Bosch City zaterdag

Muziek | Lunchconcert: Marley Erickson & Matthieu Idmtal


Kaartverkoop voor het lunchconcert in Podium Azijnfabriek is alleen mogelijk voor aanvang van het concert. Kaarten kunnen niet gereserveerd worden.

Podium Azijnfabriek
12.30 uur

Festival | JACK’S Soul Live Festival


Het JACK’S Soul Live Festival is het festival voor de liefhebbers van soul, funk, disco, 90s R&B en soulful house!

Mainstage
15.00 uur

Rugby | The Dukes 1 – Castricumse RC


Kom de mannen van Rugbyclub The Dukes aanmoedigen!

Rugbyclub The Dukes
15.00 uur

Muziek | Codex avenue


Voor een vette groove ben je bij Codex Avenue aan het juiste adres. Deze vijfkoppige band covert de minder bekende nummers van bekende artiesten of geeft een eigen interpretatie, soms een complete remake, van grotere hits.

Huis73
16.00 – 18.00 uur

Muziek | Huiskamersessie


Bij de Huiskamer Sessie kan gebruik worden gemaakt van elektrische (bas)gitaren, keyboards en drums. Je kunt ook gewoon je eigen favoriete pedalen meenemen. Er worden geen (bas)gitaarversterkers meer gebruikt. Je gaat ze niet missen. Integendeel!

Station Zuid
20.00 uur

Feestje | Mambo Duketown Salsa & Bachata Edition


Mambo Night Den Bosch is een origineel concept georganiseerd door Salsa L.A. Kom en ervaar de beste mambo vibes en maak een onvergetelijke avond mee met leuke workshops en shows. Deze speciale editie is met een 100% mambo area en een 100 % bachata area.

De Kentering, Rosmalen
20.30 uur

Feestje | All Night w/ Crisio


Lekker dansen en drinken doe je op goede muziek. Of je nou van 90′s, house, r&b, of hip-hop houdt, er komt van alles voorbij op deze avond. Dit alles natuurlijk professioneel aan elkaar geplakt door Crisio!

P79
23.00 uur

Den Bosch City zondag

Shoppen | Stoffenspektakel


Een consumentenbeurs voor de liefhebber van stoffen om bijvoorbeeld kleding, meubels, gordijnen en veel meer in te slaan. Ook zijn er patronen(boeken) beschikbaar en vind je alles op het gebied van fournituren.

Brabanthallen
09.00 – 16.30 uur

Workshop/Rondleiding | Digital Clothing Design in CLO 3D by dis_placed


Hoe wordt digitale kleding eigenlijk gemaakt? Welke mogelijkheden zijn er in een digitale omgeving die je niet hebt in de fysieke wereld als het aankomt op kledingontwerp? Tijdens dit programma krijg je antwoord op deze vragen en meer door zelf aan de stag te gaan met het ontwerpen van digitale kleding in het Digitaal Atelier van Huis73.

Design Museum & Huis73
11.00 – 16.00 uur

Cultuur | Den bosch Free Tours


During a 2½ hour free walking tour, the guide will show you the beauty of the medieval old town, and the stunning 17th and 18th century city walls. A history that starts around 70.000 bc, and ends in the present. This tour is English and free of charge. Don’t forget to support Den Bosch Free Tours by tipping the guide!

Drakenfontein
12.00 uur

Muziek | Jazzcraft


JazzCraft is een kleine groep enthousiaste jazzmuzikanten met een professionele inslag. Ze spelen jazz, latin, blues en funk muziek en tevens eigen composities.

Jongens van de Wit
14.30 uur

Muziek | Soundience


Soundience werd in een recensie omschreven als een “eigenzinnige band die swingt, schreeuwt, fluistert en verleidt”. De band maakt melodieuze rock met invloeden uit de blues en funk met catchy koortjes.

Station Zuid
15.00 uur

Muziek | Jazz Factory


Wat krijg je als je Nederlands hardst swingende pianist Peter Beets op het podium zet met de soulvolle en energieke Sven Figee op zijn ronkende Hammondorgel? Juist ja, het beste uit beide werelden!

Verkadefabriek
15.00 – 16.30 uur

Muziek | Podium JazzWerkplaats


Saxofonist Efraïm Trujillo en pianist Rembrandt Frerichs naar Podium Jazzwerkplaats. Ze spelen deze middag klassiekers met een twist van hun album “The Standards Collection Vol.1”. Standards, maar niet de standaard standards!

Jazzwerkplaats Den Bosch
16.00 uur

Muziek | Progetto


Progetto is een gedreven rockcoverband gespecialiseerd in de (te vaak vergeten) classics uit de seventies en eighties en de jaren daaromheen!

Grand Café Bottles, Rosmalen
16.00 uur

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok