weet wat jou komende dagen te wachten staat met de Weekend Guide 4 – 7 augustus

Hé,

Wow, het is gewoon alweer AUGUSTUS! Hoe dan?! 

Anyhow. Guys, er staat een mooi weekend voor de deur. Het wordt lekker weer, er is van alles te doen en ja, wat is er nou leuker dan een weekend besteden in onze mooie stad? 

De Weekend Guide is trouwens écht overvol, zo top! Houd je agenda er maar naast, want er gebeuren veel leuke events de komende dagen. En vergeet niet: vanaf donderdag start Theaterfestival Boulevard! Echt ge-wel-dig. 

 Fijn weekend!
– Den Bosch City

Weerbericht Weekend Guide 4 - 7 augustus 2022
Weekend Guide Den Bosch City Het hele Weekend

Buitenbios

Wat een heerlijk event: buitenbios bij Verkadefabriek! Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje, zet een van de gloedjenieuwe draadloze koptelefoons op voor de beste filmervaring en geniet van de zwoelezomeravonden tijdens de Buitenbios! Check hieronder de planning voor komend weekend en koop hier je tickets.

Verkadefabriek
Harry Potter & The Philosopher’s Stone | Donderdag 22.00 uur
West Side Story | Vrijdag 22.00 uur
Supereroi | Zaterdag 22.00 uur

Theaterfestival boulevard

Ja, het is weer zo ver! Theaterfestival Boulevard is terug. En hoe! Weer helemaal zoals we van dit fijne festival gewend zijn, mét de locatie aan het Zuiderpark zoals we van vorig jaar kennen. Wat er allemaal te doen is komende tijd, is te veel om hier op te noemen. Neem daarom een kijkje op de website van Theaterfestival Boulevard voor een compleet overzicht. Daarnaast hebben Theater aan de Parade en Theaterfestival Boulevard een samenwerking op de Parade. Lees in deze blog meer informatie over de samenwerking.

Verschillende locaties
Donderdag 4 augustus t/m zondag 14 august

WEEKEND GUIDE DEN BOSCH CITY DONDERDAG

shop de chouffe


Ontvang bij iedere Cherry Chouffe een verkleed item!

Zomerterras Vonk & Vlam
12.00 – 23.00 uur

wijnproeverij


Een toffe samenwerking tussen Terras aan de Haven en Ben’s Favourites: een wijnproeverij! Aanvang is 19.00 uur, starten om 19.30 uur. De kosten bedragen € 20,- per persoon, uit te breiden met € 10 per persoon voor een yummy borrelplank. Stuur een berichtje naar de Instagram van Terras aan de Haven om te reserveren.

Terras aan de Haven
19.00 uur

thirsty Thursday


De vijf in de klok! Tussen 17.00 en 18.00 alle bier en wijn 1+1, yaay!

Costa del Silo
17.00 – 23.00 uur

Ierse (folk)Sessie


Iedereen die een instrument bespeelt of zingt is welkom, ongeacht niveau of traditie. Bij een Ierse sessie zit iedereen gezellig om de stamtafel of in een kring om samen b.v. traditionele Ierse muziek ten gehore te brengen.

Station Zuid
20.00 uur

Boulevard: My loneliness, is killing me


Letterlustigen, woordwilligen! De beste spoken word artiesten uit Nederland en België gaan je op Boulevard 2022 vertellen waar het om gaat. Eindelijk duidelijkheid! Tickets en meer info vind je hier.

BLVRD Theater aan de Parade
20.30 uur

overblijven


P79 geeft het studentenleven een slinger! Op alle drankjes 40% korting (met uitzondering van de cocktails). Entree 6 euro, afrekenen aan de deur. DJ Spinn’em staat voor jullie klaar.

P79
23.00 – 03.30 uur

Boulevard: yinyin


Een muzikale grap in 2017 groeide uit tot deze Thai Psych Funkband die met geestverruimende liveshows hoge ogen gooide op o.a. Lowlands. Siam funk, disco, electronica en wereldmuziek! Meer info en tickets vind je hier.

BLVRD Theater aan de Parade
23.30 uur

Den Bosch City vrijdag

mad Friday


Vinovrijdag voor de mensen die geen vakantie hebben: kom het weekend goed inluiden met een flesje MAD rosé!

Zomerterras Vonk & Vlam
12.00 – 23.00 uur

Beachy Friday


Vrijmibo op het strand met food, drinks en de ultieme beach feel.

Costa del Silo
15.00 – 23.00 uur

movienight: baywatch


Gezellig in een strandstoeltje, zitzak, op een krukje of gewoon op een picknick-kleedje onder het genot van een verkoelend drankje en heerlijke hapjes, je lekker wanen in de sprookjeswereld van een film. Slechts € 7,50 per persoon, reserveren doe je hier.

Bourgondisch Beach, Rosmalen
20.00 – 22.30 uur

Jazzysounds@cé


Iedere 1e vrijdag van de maand jazzy sounds, funky drinks and ‘soul’ food.

Brasserie Cé
20.00 uur

Boulevard: miss catharsis & sisterhood


Shishani [1988] werd in Windhoek geboren. What’s in a name: ze zingt van ritselzacht tot voorbij kracht acht, om zo stem aan ongehoorde stemmen te geven. Klik hier voor tickets en meer informatie

BLVRD Theater aan de Parade
20.30 uur

Nikki nordmann


Nikki Nordmann is een bekende Bossche kunstenaar en dj. Hij draait o.a. African spirits, brazil, reggae, hiphop, newsoul, en tunes uit de 60’s en 70’s.

Bossche Brouwers
22.00 – 02.00 uur

Boulevard: Straf


Op water en brood leven, is te doen. Als je de feestmix van STRAF maar mag luisteren: polderpolka en balkanfolk, met hints naar Mano Negra en De Kift. Zevenkoppig, passie in het kwadraat. Klik hier voor informatie en tickets.

BLVRD Theater aan de Parade
23.00 uur

Throwback to the zeroes supershow


Een avond met meest waanzinnige platen & classic tracks uit de 00’s. Onze DJ Dr. Robinson staat voor je klaar om je terug mee te nemen in de tijd van; Sean Paul, Nelly, Jenifer Lopez & de Gorillaz.

P79
23.00 – 04.30 uur

Den Bosch City zaterdag

Workout op de kade met ML city


Start je zaterdag gezond en kom sporten op Terras aan de Haven, onder begeleiding van ML City! Er zijn drie lessen: Yoga, SWEAT voor alle niveaus en SWEAT voor 50/60+. Na afloop krijg je nog een heerlijk ontbijt. Deelname € 10 per persoon. Stuur een bericht naar de Instagram van Terras aan de Haven om een plekje te bemachtigen.

Terras aan de Haven/ML City
09.00 uur Yoga op de kade
10.30 uur SWEAT, alle niveaus
11.15 uur SWEAT, 50/60+

bubbles met beau


Overheerlijke bubbels van en met Beau, die levert al de hele zomer de lekkerste wijnen bij Zomerterras Vonk & Vlam. Deze keer niet per fles beginnen? Dan zijn de bubbels ook per fles te bestellen.

Zomerterras Vonk & Vlam
11.00 – 23.00 uur

Miami Saturday


De hele dag Miami Vibes. Wil je meer? Sluit dan aan bij de Club Costa afterparty bij Barkade, met niemand minder dan Lex Anders, Zet & Tommie Frencken.

Costa del Silo
13.00 – 23.00 uur

WIJNPROEVERIJ


Aan het heerlijke pop up-strand van de Groote Wielen zit jij zaterdag goed voor een wijnproeverij. Hier leer je op een leuke manier kennis maken met exclusieve wijnen. Alles komt aan bod: de diversiteit, de lichtere en wat zwaardere wijnen. Een combinatie van witte, rosé, rode en dessert wijnen. € 37,50 per persoon, reserveren doe je hier.

Bourgondisch Beach, Rosmalen
15.00 – 18.00 uur

Persistense & Daemorthan


Zaterdag = HWO Liveavond. Deze editie gaan we knallen op Metal. ThrashMetal, DeathMetal, BlackMetal… Het komt allemaal voorbij deze avond.

Het Warm Onthaal
20.30 uur

Boulevard: yunikōn


Veel podia hebben een multiplex vloer. Tricky, want New Cool Collective speelt zelfs hardhout aan splinters. Driemaal is scheepsrecht, na hun eerdere dampende concerten op Boulevard 2002 en 2016. Bestel hier je kaarten.

BLVRD Theater aan de Parade
20.30 uur

dj kuif


Zomerse Vibes en gratis entree. Kom na het Boulevard festival nog even je benen los gooien bij Brouwers aan de Vaart. DJ Kuif verrast je met een eclectische mengeling van wereldse beats. Dansbaar en stimulerend voor heupen en het betere voetenwerk.

Bossche Brouwers
22.00 – 02.00 uur

all night w/ dj spinn’em


Lekker dansen en drinken doe je op goede muziek. Of je nou van 90′s, house, r&b, of hip-hop houdt, er komt van alles voorbij op deze avond. Dit alles natuurlijk professioneel aan elkaar geplakt door één van P79’s resident dj’s! Zaterdag is dat DJ Spinn’em

P79
23.00 – 04.30 uur

club costa w/ lex anders, zef & tommie frencken


Heb jij onwijs hard liggen chillen bij Costa del Silo maar hunker je naar een lekker feest? Ga dan naar Club Costa bij Barkade. De entree is gratis, de drankjes zijn koud en de muziek staat op knallen. Wie neem je mee?

Barkade
23.00 – 04.00 uur

Boulevard: sonny ragg


Vijfkoppige Bossche band die Nederland gaat redden: ze wekt duurzame energie op. Invloeden: James Brown, Lenny Kravitz, Kool and the Gang, Wild Cherry en The Black Crowes. Hier wil je bij zijn, koop je tickets hier.

BLVRD Theater aan de Parade
23.30 uur

Den Bosch City zondag

Bossche snuffelmarkt buiten


Brabants Grootste Snuffelmarkten, Brabanthallen in Den Bosch. Wegens het lekkere weer nu ook buiten!

Brabanthallen
09.00 – 16.30 uur 

boeken op de markt


Ook dit jaar staat Vincentius met boeken, platen en CD’s op de Markt. Met boeken over kunst, brabantica, literatuur, romans, kinderboeken en engelstalige boeken. De boeken kosten €3,- of 4 voor €10,-. Daarnaast ook een kraam met wat uitzonderlijke boeken die speciaal geprijsd zijn. Ook is er een mooie collectie aan CD’s & LP’s te verkrijgen.

Markt
11.00 – 16.00 uur

Mexicaanse Zomerdag


We gaan ons heerlijk verkleden! Na het succes van vorig jaar, is het zondag weer zo ver voor de Mexicaanse Zomerdag bij Zomerterras Vonk & Vlam. Dress 2 impressie in het thema en ontvang een leuk welkomstgeschenk.

Zomerterras Vonk & Vlam
11.00 – 23.00 uur

de Bossche montmartre


Parijs, maar dan is onze eigen stad! Geniet van deze heerlijke markt met lieflijke kraampjes, zwoele Franse chansons en veel gezelligheid. Ben jij erbij?

Anne Frankplein
11.00 – 18.00 uur

sunny Sunday


Summer breaks kids battle met Cypher HQ om 14.00 uur. Honger? Sluit aan bij de Miami BBQ om 15.00 uur.

Costa del Silo
13.00 – 23.00 uur

pubquiz


Tijdens de Bossche Zomer heeft Bossche Brouwers een super leuke PubQuiz voor jullie! Altijd al willen weten wie de slimste in de groep is, de meeste nutteloze feitjes kent en tegelijkertijd een gezellige avond hebben waarbij veel wordt gelachen? De pubquiz is dé manier om daar achter te komen! Bemachtig een plekje via deze link.

Bossche Brouwers
15.00 – 17.45 uur

karoli borrelt


De zomer is aangebroken, dat moet gevierd worden! Komende zondag kun je lekker gaan borrelen met Karoli Limoncello bij NomNom. Neem lekker een ijskoud shotje, dat koelt je wel even af.

NomNom
17.00 uur

MO & The stage animals


Zondagmiddag = HWO Livemiddag. De band speelt met hart en ziel en maakt van elk optreden een waar feest! Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten!

Het Warm Onthaal
16.30 uur

Boulevard: soul revolution


Zanger Steffen Morrison barst van de levenslust. Tijdens zijn concert op Boulevard 2021 zag je het gras in het Zuiderpark zelfs groeien. Wegens succes komt hij terug, met deels nieuw repertoire. Een onweerstaanbare mix van soul and summer vibes! Meer info & kaarten, klik hier.

BLVRD Theater aan de Parade
20.30 uur

Boulevard: komodo


Utrechtse psychedelische rock-’n-roll met invloeden van woestijnblues, surfrock, 60’s pop, hiphop, rumba en Indiase raga. Very very danceable. Komodo, gaan met die varaan. Dit wil je niet missen, klik hier.

BLVRD Theater aan de Parade
23.30 uur

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok