Weten wat er dit weekend speelt met de Weekend Guide 7 – 10 juli

Hoi allemaal!

Het is alweer bijna weekend… En wij weten wat je kunt gaan doen! Hoewel er een petit peu de regen wordt voorspeld, kun jij er alsnog fantastische dagen van maken.

Denk bijvoorbeeld aan de Buitenbios die georganiseerd wordt bij Verkadefabriek, hoe tof is dat? En op vrijdag en zaterdag maakt Willem van The Opposites zijn theaterdebuut bij het voormalige BrabantBad. Er zijn weer toffe feestjes en events aan de Tramkade die je niet mag missen en De Garage organiseert een héérlijke lunch…

 Fijn weekend!
– Den Bosch City

Weerbericht Weekendguide 7 - 10 juli
Weekend Guide Den Bosch City Het hele Weekend

buitenbios bij Verkadefabriek

Wat een heerlijk event: buitenbios bij Verkadefabriek! Zak als de zon ondergaat onderuit met een fris wijntje of koud biertje, zet een van de gloedjenieuwe draadloze koptelefoons op voor de beste filmervaring en geniet van de zwoelezomeravonden tijdens de Buitenbios! Check hieronder de planning voor komend weekend en koop hier je tickets.

Verkadefabriek
Grease (Sing-a-long) | Donderdag 22.30 uur
Elvis (uitverkocht) | Vrijdag 22.30 uur
Encore | Zaterdag 22.30 uur

spuug van god

Willem de Bruin. Vele jongeren zijn met hem opgegroeid en kennen hem van The Opposites. In Spuug van God (blog) zie je een hele andere Willem. Een Willem die je confronteert met de vraag wat het betekent om als gekleurde jongen op te groeien in een oer-Hollands dorp in de polder. Deze voorstelling wordt extra bijzonder, want speelt zich af op een unieke locatie tijdens zonsop- of zonsondergang. Tickets scoor je hier.

BrabantBad
Vrijdag en zaterdag 21.40 uur

zomerfeesten bij de druif

Van oudsher zit je bij Eet- en Borrelcafé De Druif goed voor een Hollands feestje. Deze vrijdag en zaterdag organiseert De Druif haar Zomerfeesten: twee dagen meezingen met onder andere Jacques Herb, Johan Heuser en Marlane. Toegang is gratis, maar er zijn ook gratis voorrangskaarten te verkrijgen aan de bar. Neem een kijkje op de Instagram en Facebook van De Druif voor meer informatie.

Eet- en borrelcafé De Druif
Vrijdag en zaterdag

WEEKEND GUIDE DEN BOSCH CITY DONDERDAG

Ierse folk sessie


Bij een Ierse sessie zit iedereen gezellig om de stamtafel of in een kring om samen b.v. traditionele Ierse muziek ten gehore te brengen. Er worden ook “uitstapjes” gemaakt naar andere soorten folkmuziek. Er is ruimte voor bv. Franse, Oost-Europese, Klezmer muziek of net wat er wordt ingebracht door de aanwezige muzikanten.

Station Zuid
20.00 uur

overblijven


P79 geeft het studentenleven een slinger! Op alle drankjes 40% korting (met uitzondering van de cocktails). Entree 6 euro, afrekenen aan de deur. DJ Kidnap The DJ staat voor jullie klaar.

P79
22.00 – 03.30 uur

Den Bosch City vrijdag

gin tonic friday


Oh hallo, zei iemand GIN TONIC FRIDAY? Dit moet wel de openingsknaller van het weekend zijn! Het is zeker de moeite waard om even om te rijden naar Strand de Groote Wielen voor een Gin Tonic à € 7,50 (!) bij Bourgondisch Beach. Have fun!

Bourgondisch Beach, Rosmalen
16.30 – 22.30 uur

Pizza tramp


Houd jij van Punk? Kom dan op vrijdag naar de Bossche Brouwers. Samen met support act No Way kan jij deze avond helemaal uit je plaat gaan.

Bossche Brouwers aan de Vaart
20.00 – 23.45 uur

Jazz(Night)Out


Jazz(Night)Out is dé swing dansavond in Den Bosch. Elke tweede vrijdag van de maand (met uitzondering van feestdagen) dansen we op de swingende muziek uit de jaren ’20 t/m ’50. Tickets koop je hier of aan de deur.

Station Zuid
20.00 – 00.00 uur

All night w/ DJ Spinn’em


Op deze avond staat lekker dansen en proosten op goede muziek centraal. Of je nou van 90′s, house, r&b, of hip-hop houdt, er komt van alles voorbij.

P79
23.00 – 04.30 uur

Den Bosch City zaterdag

opening Noeloe


Deze zaterdag opent om 12.00 uur de winkel Noeloe (Instagram). Hier vind je eye-catching decoraties voor je huis, handgemaakt door Charlie Krediet. Tijdens de opening van de winkel aan Vughterstraat 21 wordt er geproost met een lekker prosecco’tje en kun je al het moois shoppen dat Charlie gemaakt heeft. Zeker langsgaan!

Noeloe
12.00 uur

H&H Arancello bij zomerterras vonk&Vlam


Spuug jij niet in een lekkere cocktail? Kom dan zaterdag 100% naar Zomerterras Vonk & Vlam! Hier staat H&H Arancello met een heuse cocktailbar. Laat je inspireren door al het lekkers wat met H&H Arancello ge-shaked kan worden. H&H Arancello is mega exclusief en kom je niet bij elke doorsnee bar tegen, dus extra reden om zaterdag hier langs te gaan.

Zomerterras Vonk & Vlam
14.00 – 23.00 uur

dukebox x verkadefabriek


Op zaterdag 9 juli a.s. organiseert de huisgenoot van Verkadefabriek DUKEBOX haar grootste en meest spectaculaire evenement tot nu toe. Voor één dag krijgen zij de sleutels van de Verkadefabriek, die zal worden omgetoverd tot een plek waar urban centraal staat. Het wordt een evenement in festival-stijl, met een betaald programma in de grote zaal en een geweldig gratis programma in de andere zalen en het buitenterrein. De gehele planning lees je hier.

Verkadefabriek
14.00 – 01.00 uur

danscarrousel


Tijdens de Danscarrousel krijgen verschillende urban theatermakers de kans om hun artistieke expressie een podium te geven. Een diverse multimix aan theatervoorstellingen. Vergeet niet om naast de Danscarrousel ook te genieten van al het gratis programma in de andere zalen. Optredens, theater, workshops skateboarden en graffiti, talkshow en all styles jam en meer! Meer informatie + tickets vind je hier.

Verkadefabriek
16.00 & 20.30 uur

Workshop Graffiti


Als onderdeel van de Urban Takeover bij Verkadefabriek, organiseert Kings of Colors workshops Graffiti. Deze één uur durende workshops starten om 15.00 en 16.00 uur. De workshops zijn gratis maar in verband met materialen zul je je wel hier moeten inschrijven. 

Verkadefabriek
15.00 & 16.00 uur

Gerard Alderliefste


Maand juli is dé Franse maand bij Podium Azijnfabriek! Op zaterdag is Gerard Alderliefste te gast. Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al meer dan 25 jaar vol overgave. Je waant jezelf weer even in Frankrijk als je naar de vertolkingen van Gerard en zijn begeleidende violiste Maria Eldering luistert. Tickets zijn hier te koop.

Podium Azijnfabriek
20.30 uur

red valley


Deze HWO-Liveavond is Red Valley te gast. Red Valley is een alternatieve rock, folk en blues band die je meeneemt op een muzikaal avontuur, waarbij de band in haar uitgestrekte reis moeiteloos schakelt tussen een variëteit aan muziekstijlen, van psychedelische blues tot funky rock die doet denken aan de vroege Red Hot Chili Peppers.

Muziekcafé Het Warm Onthaal
20.30 uur

michael mcgovern


Michael McGovern is een 25-jaar-jonge singer-songwriter uit Glasgow, Schotland. Sinds hij de gitaar als kind op heeft gepakt en op jonge leeftijd is begonnen met het schrijven van liedjes, heeft hij zijn eigen Folk-sound gecreëerd door veel te spelen in de bloeiende livemuziek scene van zijn geboortestad.

Station Zuid
21.00 uur

DJ rutger boerman


De zomer is officieel van start gegaan en Bossche Brouwers gaat jullie heerlijk verwennen met top dj’s op de zaterdagen. Deze zaterdag spint Rutger Boerman de platen!

Bossche Brouwers aan de Vaart
21.00 – 02.00 uur

club w: poko poko


Bossche producer en DJ Poko Poko moet je hebben meegemaakt. Hij brengt een eclectisch house- en discogeluid dat charisma, funk, soul, kleur en goede energie ademt. Jawel, dit wordt weer een lekker feestje!

Werkwarenhuis/Van Aken
21.30 uur

club costa w/ tbc


Zaterdag dansen in Barkade met CLUB COSTA! Dé afsluiter van jouw welverdiende relax-zaterdag met gratis entree. Wil je de full experience? Begin je dag dan goed bij Costa del Silo, vanaf 13.00 uur geopend.

Barkade
23.00 – 04.00 uur

All night w/ vince morgana


Op deze avond staat lekker dansen en proosten op goede muziek centraal. Of je nou van 90′s, house, r&b, of hip-hop houdt, er komt van alles voorbij.

P79
23.00 – 04.30 uur

Den Bosch City zondag

Den Bosch Free Tours


Een gratis tour over en door Den Bosch. De tour duurt in totaal 2,5 uur. Verzamelen bij de Drakenfontein nabij het Station. Vond je het leuk? Vergeet dan zeker niet een fooi te geven aan je guide. Meer info vind je hier.

Den Bosch Free Tours
12.00 uur

platenbeurs: platen aan de vaart


Voor de derde keer organiseert Robbie’s Records een kleine, knusse platenbeurs bij de Bossche Brouwers aan de Tramkade in Den Bosch.

Bossche Brouwers aan de Vaart
12.00 – 19.00 uur

proefrit @ de garage


Tijdens de zomermaanden organiseert De Garage met regelmaat iets leuks, moois of lekkers samen met de leveranciers, vrienden en collega’s. Deze zondag een extra lange, uitgebreide en speciale lunch! Naast de normale lunchkaart serveren ze een ‘Niet Italiaanse’ Porchetta die Pester Derks van De Spijsbereiders. Heerlijk bereid aan het spit op het terras! Reserveer maar snel, want dit wordt een toppertje!

De Garage
Verschillende tijden, vanaf 12.30 uur

Sieraden expo (open atelier)


Metalartcreations viert haar 16-jarige bestaan met een open atelier. Aanschouw hier de prachtige sieraden die door docent Birgit en haar leerlingen van de workshops zijn gemaakt. Dit is ook jouw moment om kennis te maken met ambacht edelsmeden/metalen kunstcreaties. Wie weet schuif je binnenkort zelf aan bij de workshops?

Tramkade
13.00 uur

Levenslied den bosch 2022


De 24ste editie van Levenslied Den Bosch. Dit jaar op een beperkt deel van de Markt, waardoor er een beperkte toegangsprijs wordt gevraagd à € 6,00 (excl. service en transactiekosten). Koop hier je tickets.

Markt
13.00 – 20.00 uur

pinxtos & sangria


Vamos naar Graven van Leuven! Zondag staat de hele bar vol met lekkere pinxtos (yummy), lopen ze langs je tafel met warme tapas (ook yummy) en serveren ze uiteraard ook sangria (YUMMY)! Wat ons betreft dé manier om je weekend af te sluiten.

Graven van Leuven
15.00 uur

akoestische sessie


Station Zuid organiseert elke 2e zondagmiddag van de maand de ‘Akoestische-sessie’. Net iets anders dan de welbekende jamsessies. Nog steeds een sessie maar klein en semi akoestisch.  Geen drumstel en geen elektrische gitaren maar een jam met handpercussies zoals bijv.cajon of congo’s.

Station Zuid
15.00 uur

Buddy Friends


Deze HWO-Livemiddag is de band Buddy Friends te gast. Buddy Friends speelt nummers uit de jaren ’60 en ’70, die fors zijn omgebouwd tot herkenbare, swingende songs, die met een vet rocksausje zijn overgoten.

Muziekcafé Het Warm Onthaal
16.00 uur

Livemuziek bij Moeke


Luister zondag 10 juli vanaf 17:30 uur naar live muziek van Ray Klaassen bij Moeke.

Moeke Den Bosch
17.30 uur

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok