“Saai weer”… Dit weekend is het weer niet al te geweldig. Maar er is weer genoeg te doen om je weekend niet saai te maken!

Lees in de Weekend Guide van 8, 9 & 10 april 2022 wat jij kan doen in Den Bosch. Ga je met je kinderen naar de Fantasia Disneymarkt of ben je te vinden bij Vroeg Pieken? De brandweer van Vught opent een wasstraat: de opbrengsten daarvan gaan naar hun collega’s in Oekraïne! En er is nog veel meer te doen.

Fijn weekend gewenst!
– Den Bosch City

Weekend Guide Den Bosch City 8 9 10 april
Den Bosch City vrijdag

Vintage Kilo Sale

Dit hele weekend, a.k.a. op vrijdag, zaterdag én zondag, vindt de grote Vintage Kilo Sale plaats! Vanaf € 25/kilo shop jij duurzaam “nieuwe” items voor jouw garderobe. Wees niet bang dat je er niet op tijd bij bent, want het hele weekend wordt het aanbod aangevuld. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 3,50 per stuk.

Brabanthallen – Diezekade 2
Vrijdag 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur

Boelie & pils

Kom genieten van een feestje met Boelie en Pils en we gaan wel zien wat de nacht in petto heeft! Boelie en Pils sjouwen zich weer de pleuris met de zotste blues, disco, punk, new wave, soul en beat platen. Entree is gratis.

Bossche Brouwers aan de Vaart – Tramkade 29
22.00 – 02.00 uur

Klub KMPKT x P79 – w/ Man With No Shadow

Aanstaande vrijdag gaat het eindelijk gebeuren, de meest favoriete ravekelder van Den Bosch: P79. Man With No Shadow, SOMOS en Welle maken jouw avond onvergetelijk. Kaartjes zijn te koop op de website.

P79 – Markt 79
23.00 – 04.30 uur

Clubkade x Losjes

Vrijdag is het tijd voor ClubKade, hosted by Losjes. Laat jezelf weer helemaal gaan onder begeleiding van de muziek van Jaimy, Hoskam en Titia. De kaartjes zijn hier te koop. 

Barkade – Tramkade 26
22.00 – 04.00 uur

In Loving Memory – a Tribute to Bert van de Kamp


Vrijdag staat in het teken van Bert van de Kamp. Presentator Twan van den Brand zal stilstaan bij het leven van Bert van de Kamp met gasten die hem goed hebben gekend. Ook zullen Blimey en Duffhues optreden en enkele van Berts persoonlijke favoriete spelen. Tickets zijn te verkrijgen op de website van Willem Twee.

Willem Twee Poppodium – Boschdijkstraat 100
Vanaf 14.00 uur

VROEG PIEKEN

Vroeg Pieken komt naar Den Bosch! Start jouw weekend op de dansvloer van het werkwarenhuis. Jij bepaalt samen met de DJ’s welke liedjes erop komen, van disco tot pop en van funk tot hiphop. Alle liedjes zijn mogelijk, als het maar dansbaar is! Liedjes kan je van te voren aanvragen via de website. Hitjes aanvragen bij de DJ kan niet tijdens Vroeg Pieken. Kaartjes zijn te koop op de site van Vroeg Pieken. 

Werkwarenhuis / Van Aken – Tramkade 22
20.00 – 00.30 uur

 

tribute Around Town Den Bosch

Een ideale avond voor een kroegentocht waarbij er live muziek gespeeld wordt van jouw favoriete bands en artiesten. Joe Cocker, André Hazes en Michael Jackson, ze komen allemaal voorbij! Per locatie speelt een band of artiest meerder sets, zo kan je genieten van al je favoriete tributes. Entree is gratis, klik hier voor het speelschemaschema. 

’t Pantoffeltje | De Smidse | De Basiliek | De Keulse Kar | Hart van Brabant
20.30 – 00.30 uur

 

Den Bosch City zaterdag

Koffie drinken bij La Jeu Coffee


Als je zaterdag toch in de stad bent, overweeg dan een heerlijke cappuccino of sterk spotje espresso bij La Jeu Coffee. Onlangs schreven wij al een leuke blog over deze prachtige zaak. Maak kennis met Larissa en haar fantastische koffie, gezet van eigen gebrande koffiebonen!

La Jeu Coffee – Hinthamerstraat 190
09.00 – 17.00 uur

Swimwear collection MyJewellery


Yes, MyJewellery heeft een nieuwe swimwear collectie uitgebracht! Uiteraard kun jij 24/7 shoppen via MyJewellery, maar kom dit weekend ook zeker eens shoppen in hun mooie winkel aan de Snellestraat.

MyJewellery – Snellestraat 37
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

DJ Gabrie & DJ Maarten


De Bossche DJ’s uit de ouwe Boulevard komen langs en blazen je omver met de lekkerste rockplaten van vroeger en van nu. Kom genieten! Entree is gratis. 

Bossche Brouwers aan de Vaart – Tramkade 29
22:00 – 02:00 uur

All Night w/ Dr Robinson

 

Aanstaande zaterdag kan je lekker dansen en zingen op goede muziek. Houd je van 90’s of juist van hip-hop? Er komt van alles voorbij op deze avond! Entree is gratis. 

P79 –  Markt 79
Vanaf 23.00 uur

Roda de Samba


Een groot Braziliaans feest in het kader van Brazilian Music Series met traditionele muziek. Kan het nog beter? Er zijn bijpassende hapjes en drankjes, volop genieten dus! Entree is gratis.

Station Zuid – Erasmusstraat 9
Vanaf 20.00 uur

Fantasia Disneymarkt

 

Een keer per jaar organiseert Disney Fantasia de grootste Disney markt van Nederland. Het thema dit jaar is Alice in Wonderland, superleuk om met je gezin naar toe te gaan! Entree is gratis maar je kunt ook een tafel huren (zie voor meer informatie Facebook).

Sporthal de Elzenburg – Lidwinastraat 12C, Vught
10.00 – 17.00 uur

H73Live!: Jam Session met Jelle Willems


Niks te doen op je zaterdag? Ga dan naar H73Live! Elke zaterdag staat er een ander bandje uit Den Bosch op het podium van Huis73. Met deze week: Jelle Willems. Loop binnen en geniet met wat te drinken van alle live muziek! Entree is gratis.

Huis73.nl – Hinthamerstraat 72-74
16.00 – 18.00 uur

Punk in Knoflook


Heb je zin in écht goede muziek? Ga dan naar Punk in Knoflook. Er komen 3 bands: Luminyx, H.U.T en Euporie. Als entree kan men geld doneren!

Knoflook – Havendijk 5
Vanaf 20.00 uur

54th Mega Record & CD Fair

 

Houd jij wel van een plaatje draaien? ’s Werelds grootste vinylbeurs is dit weekend in Den Bosch! Dealers van over de hele wereld komen naar Den Bosch om hun platen te verkopen. Tickets zijn hier te koop.

Brabanthallen – Diezekade 2
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 10.00 – 17.00 uur

Den Bosch City zondag

Formule 1 + ontbijt bij ’t Pantoffeltje


Op zondag kun je bij ’t Pantoffeltje Formule 1 kijken onder het genot van een heerlijk ontbijt. Neem contact op met ’t Pantoffeltje om te reserveren.

’t Pantoffeltje – Korte Putstraat 11
Vanaf 07.00 uur

Rondvaart over de Binnendieze


Sinds 1 april is het weer mogelijk om Binnendieze-tochten te boeken via Kringvrienden/DagjeDenBosch. Tijdens deze vaartocht ontdek je hoe stil het kan zijn, midden in de historische en bruisende stad. 

Opstappen bij Molenstraat 15a
Meerdere aanvangstijden

Workshop Adem & Dip

 

Je hebt ongetwijfeld weleens van Wim Hof en zijn ademtrainingen gehoord. Op zondag kun jij om 10.00 uur deelnemen aan de workshop Adem & Dip. Spring in het water bij Camping Koffietent aan de Zuid Willemsvaart. Inschrijven is mogelijk via schadewijk@hotmail.com.

Camping Koffietent – Zuid-Willemsvaart 6
10.00 uur

Akoestische sessie bij Station Zuid

 

Station Zuid organiseert elke 2e zondagmiddag van de maand de ‘Akoestische Sessie‘. Neem je eigen instrumenten mee en laat je gaan in de muziek. Muzikanten, zangers en zangeressen kunnen zich aanmelden of gewoon binnenlopen.

Station Zuid – Erasmusstraat 9
Vanaf 15.00 uur

 

Brandweer Vught wast auto’s voor Brandweer Oekraïne


Geen loeiende sirenes, maar blinkende auto’s bij de Brandweer in Vught! Op het terrein wordt een wasstraat geopend waar je voor €5,- je auto kunt laten wassen. De opbrengsten van de actie gaan naar hulp voor de collega’s in Oekraïne!

Brandweer Vught – Kettingweg 7a, Vught
10.00 – 16.00 uur

Ferocious Dog


Dit zeskoppige folkpunk komt weer naar Den Bosch. Deze band krijgt je wel aan het dansen! Kaartjes zijn te koop via de site van Willem Twee

Willem Twee Poppodium – Boschdijkstraat 100
Vanaf 15.30 uur

HWO Livemiddag: Kings & Jokers


Zondagmiddag staat in het teken van rocknummers en blues: Kings & Jokers treedt op bij Muziekcafé Het Warm Onthaal! Entree is gratis. 

Muziekcafé Het Warm Onthaal – St. Jacobsstraat 2
Vanaf 16.00 uur

Op niveau borrelen bij Dolce Far Niente


Trek je mooiste zondagse outfit aan en loop binnen bij Dolce Far Niente. In deze sophisticated bar schenken ze alleen de beste wijnen. Dé locatie om voor het diner te starten. Lees hier meer over Dolce Far Niente.

Dolce Far Niente – Ridderstraat 3B
Zaterdag 08.30 – 33.00 uur
Zondag 09.30 – 22.00 uur

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok