Wijn bij Stijn is een nieuwe aanwinst in de Uilenburg. De zaak is smaakvol ingericht, en hout speelt een grote rol in het interieur design. Er is ruimte om in intiem gezelschap te zitten (ideaal voor een date night met je lief), maar je kunt ook gewoon gezellig aan de bar plaatsnemen.

Deze nieuwe wijnbar is, zoals de naam al doet vermoeden, van Stijn! Met de nodige kennis worden heerlijke en bijzondere wijnen voor je geschonken. Om de wijnen beter tot hun recht te laten komen, kun je ook genieten van lekkere borrelhapjes. Zo leer je je favoriete wijn(en) nog beter kennen…. Wij waren vooral fan de Chateau d’Astros, een heerlijke rosé uit de Côtes de Provence, heerlijk!

Naast alle heerlijke wijnen en lekkere borrelhapjes, heeft Wijn bij Stijn ook een kaart met lekkere happen voor de ‘grotere trek’. Uiteraard koopt Stijn zijn producten uitsluitend in bij leveranciers met hart voor hun vak. Zo wordt het overheerlijke brood speciaal voor Wijn bij Stijn gemaakt door bakkerij Korengoud uit de Hinthamerstraat, en is dus nergens anders te krijgen in Den Bosch. Hoe exclusief is dat!

Wij vinden Wijn bij Stijn een welkome aanvulling voor de Uilenburg.

Leuke actie: als je naar Wijn bij Stijn gaat en je zegt dat je daar via Den Bosch City terecht bent gekomen, krijg je een gratis hapje van Stijn! En we love gratis, wie niet?! Dus waar wacht je nog op!

Wijn bij Stijn
Kruisstraat 35, Den Bosch

073 737 0219

Openingstijden
Maandag, Woensdag & Donderdag van 17:00 uur tot 00:00 uur

Vrijdag & Zaterdag van 15:00 uur tot 00:00 uur
Zondag van 14:00 uur tot 23:00 uur
Dinsdag gesloten.

Volg Wijn bij Stijn op Facebook

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok