Den Bosch City Losjes

De allerleuksten van Den Bosch City

Bij Den Bosch City werken we met de allerleuksten! We zijn een team van creatievelingen, visionairs, schrijvers, fotografen en socialmedia-experts. Wil je ook mooie foto’s of video’s maken voor ons, gastredacteur worden of een interessante, uitdagende en veelzijdige stage komen lopen?

Den Bosch City Danielle
Danielle van den Berg

 

Maar liever wordt ze Daan genoemd. Eindredacteur, eindbaas en aanjager van Den Bosch City. Ontmoet deze dame en voor je het weet sta je met haar handstanden te doen.

Ze leert piano spelen, heeft een bodemloze put als maag en danst graag in de woonkamer. Daarnaast heeft ze de eigenaardige tik om de laatste pagina’s van een boek eerst te lezen. Daan verrast je, maar haar verrassen is een uitdaging.

Daan heeft – naast Den Bosch City – een eigen bedrijf in branding en communicatie, genaamd Studio Dani. In alles wat ze doet gelooft ze in samenwerking. Samen maken en bouwen is niet alleen leuker, maar ook effectiever.  Dat is ook hoe ze Den Bosch City ziet: als een platform voor en door Boscchenaren. Of je nu ondernemer bent,  buurtbewoner bent, hier studeert, of gewoon toffe dingen wilt doen in de stad – bij Den Bosch City brengen we alles en iedereen samen.

Heb jij een leuk idee of wil je meer weten? Stuur Daan een mailtje of vind haar op LinkedIn!

Rosa Suikers

Joe, je favoriete taalfanaat met een zachte G hier! Rosa, herkenbaar aan haar krullen, rake woorden en de taalquiz op Insta.

Bossche terrasontbijtjes scoren hoog op haar ‘lievelingslijstje’. Zolang de zon maar schijnt. Cocktails, dansen op de Tramkade en schrijven in haar garden office. In de zon is alles beter. Punt. En als die niet te bekennen is, maakt ze elk koffietentje in Den Bosch tot haar werkplaats.

Want daar kan ze net zo goed schrijven. Rosa verruilde haar ‘docent Nederlands-badge’ een paar jaar geleden namelijk voor Taalstudio | SUIKERS. Met haar eigen bedrijf maakt ze het leven van ondernemers en bedrijven een stuk gemakkelijker. Ze schrijft de (online) teksten die anderen uitstellen, waar ze aan twijfelen of geen tijd voor hebben. Ook deelt ze haar kennis en enthousiasme over taal in incompany schrijftrainingen. Een copywriter deluxe dus.

En deze Bossche krullenbol ontmoet het liefst zoveel mogelijk nieuwe mensen. Om van te leren of om haar kennis en ervaring mee te delen. “Nieuwe mensen, situaties of plekken, ik houd ervan! Het zorgt niet alleen voor ontwikkeling, maar het levert ook mooie verhalen op.” En die deelt ze dan weer met jou via Den Bosch City.

Rosa Achterhuis Den Bosch City
Rosa Achterhuis

 

Rosa is opgegroeid in de Bossche binnenstad. Met haar eigen bedrijf Rosa Achterhuis adviseert ze bedrijven in branding en social media strategie. Rosa is Allround Creative: ze helpt je graag bij Brand Design, grafisch ontwerp, copywriting & conceptontwikkeling. Maar ze is er ook niet vies van om voor een grote groep te staan. Zo staat ze soms voor de klas en geeft ze social media trainingen aan bedrijven.

Omdat schrijven een grote hobby is, wil ze haar ervaring hierin gaan verbreden om onder andere leuke blogs te schrijven over haar favoriete stad. Voor de leukste winkels in Den Bosch en de beste sample sales of vintage opruimingen kan je bij haar aankloppen, bijna geen een event op het gebied van mode en kleding gaat aan haar voorbij!

Zwaai dus even als je haar ziet zitten op het terras of als ze voorbij scheurt met haar knalrode vespa 😉

Chrystle van den Hout - Den Bosch City
Chrystle van Wijngaarden

 

Chrystle is een wijn en food liefhebbende moeder van 35 jaar, woonachtig in Rosmalen. Ze werkt als horecamanager bij Theater aan de Parade in het altijd mooie Den Bosch. In haar vrije tijd kookt ze graag, danst ze en gaat ze graag naar een tof concert. Zie je haar tijdens een leuk evenement? Kom gerust even hallo zeggen!

Floor Verberkt - Den Bosch City
Floor Verberkt

 

Geboren en getogen in Veghel is Floor opgegroeid als een echte bourgondiër. Na een studietijd op Avans is ze een aantal jaar geleden verhuisd naar hartje Den Bosch.

Het leven gaat om balans, dus Floor is veel in de sportschool te vinden naast haar werk en de borrel in het weekend. Genieten doet ze op haar dakterras in de zomer met uitzicht op de watertoren, van een lekker wijntje of hapje eten in het Prins Hendrikpark en natuurlijk met carnaval!

Werkzaam als content marketeer en met fotografie als uit de hand gelopen hobby, vindt ze met plezier voor jullie de gezelligste plekjes in onze stad en legt ze voor je vast!

Het liefst is Floor elke keer weer op zoek naar een nieuw barretje of restaurant, ook als ze op reis is. Ze deelt al deze plekjes met liefde op haar instagram account en natuurlijk via Den Bosch City!

Lucas van Berkel Den Bosch City
Lucas van Berkel

Lucas heeft een enorme passie voor auto’s en videografie. Deze 2 hobbies combineren is erg gaaf. Alleen gaat dit niet altijd. Daarom zet Lucas vaak natuurgebieden op de film/foto. Daar is de omgeving van Den Bosch met haar mooie natuurgebieden erg geschikt voor. Alhoewel hij zijn hart ook weleens verliest aan Noorwegen met zijn mooie rotsen, slingerwegen, watervallen en meertjes. Lucas zit nu nog op de middelbare school, maar gaat volgend jaar naar de Breda voor de opleiding Built Environment. Hij maakte voor onze website de dronevideo op de homepagina. Daarnaast maakt hij nog veel meer te gekke  beelden, die hij deelt via zijn Insta.

Sharon Roest Concent Creator bij Den Bosch City
Sharon Roest

Sharon is een geboren Bossche en heeft nooit de behoefte gehad deze stad te verlaten. Zelfs haar grote liefde heeft ze over weten te halen om Amsterdam in te ruilen voor de leukste stad in het zuiden van NL.

Na 20 jaar in de binnenstad te hebben gewoond, is ze 7 jaar geleden verhuisd naar Zuid. Vlakbij het geweldige minitopia ( haar achterburen), en toch nog steeds op loopafstand van de Sint Jan. Door het Zuiderpark, met haar hond Pepper voor een heerlijke kop koffie in het centrum.

Ze wordt echt gelukkig van mooie interieurs, unieke vintage-vonsten en haar werk als foto- en interieurstyliste. En natuurlijk haar nieuwe aanwinst, haar daglichtstudio in Vught (per 1 maart). Hier brengt ze graag hele dagen door, om met haar opdrachtgevers de mooiste foto’s te maken. Dol op Den Bosch, zelfs de lelijke kanten, want dat maakt een stad eigen(wijs)

Den Bosch City Fleur
FLeur DamoiseauX

 

Geboren in ‘t ouwe GZG en opgegroeid in de binnenstad, kun je wel stellen dat Fleur een rasechte Bosschenaar is.  Inmiddels heeft ze de stad verlaten en woont ze samen met haar Zuid-Afrikaanse soon to be husband en twee katten in een “echt grote mensenhuis” op de Rompert. 

Fleur is die super originele levensgenieter die het liefst elke maaltijd buiten de deur eet. Of in een ander land. Want van reisjes maken is Fleur ook niet vies. Het liefst vliegt ze morgen naar de andere kant van de wereld of pakt ze haar buscampertje en gaat ze er voor een weekend op uit.

In onze blog neemt Fleur je dan ook graag mee door de stad. Ze proeft voor jou het lekkerste eten en drinken. Maakt de mooiste wandelingen. Bezoekt de nieuwste of beste hotspots. Winkelt zich suf. Of ze neemt je mee terug in de tijd. Nee, niet met een tijdmachine. Fleur is namelijk Boschloog en kan je over elke stoeptegel een verhaal vertellen. 

Als Fleur dus even niet het bovenstaande aan het doen is, verovert ze met Daan de wereld door samen merken te bouwen. Verder is Fleur ook een Food Designer & Innovator en volgt ze het liefst de nieuwste trends op het gebied van food. Wist je dat Fleur is afgestudeerd door het maken van vleesproducten op basis van insecten? (Nee, niet bah!)

Heb jij een leuk concept, idee of wil je ergens anders over kletsen? Hit her up!

foto denbosch city intro
Maud van den Bos

 

Geboren in het Carolus ziekenhuis in Den Bosch, met de achternaam Van den Bos( ch;) ).

Woont sinds 2002 aan het water in de Groote Wielen in Rosmalen, maar is dagelijks in het centrum van Den Bosch te vinden. Is het niet op Avans Hogeschool voor haar opleiding business innovation, dan is het voor haar bijbaantje bij callcenter Patch op het Stationsplein. Natuurlijk ook regelmatig op het terras in de Korte Put.

Voor het komende halfjaar gaat Maud aan de slag met een innovatieopdracht gericht op het verbinden van Bosschenaren met de stad en al het moois dat Den Bosch te bieden heeft.

Wil jij hier graag meer over weten of heb je ideeën voor deze innovatie voor onze prachtige stad? Benader Maud dan via LinkedIn.

Klaske Drenth Den Bosch City
Klaske Drenth

 

Helemaal vanuit haar geboortestad Groningen verhuisde ze een aantal jaar geleden naar het bourgondische Den Bosch. Ondanks dat ze hier voor haar opleiding communicatie ging wonen, was ze stiekem ook veel te benieuwd naar deze stad. En inmiddels is ze een echte Bosschenaar te noemen.

Als Klaske niet met een wijntje op het terras zit, schrijft ze het liefst pagina’s vol met verhalen. Die liefde voor taal en schrijven bracht haar naar het romantische Parijs om de Franse taal te leren, le langage de l’amour.

Inmiddels is ze weer terug in Den Bosch, en kan ze niet wachten om jou online mee te nemen naar de leukste plekjes in de leukste stad van Nederland.

Juna Ritsma - Den Bosch City
Juna Ritsma

 

Juna komt eigenlijk van boven de rivieren (don’t hate her for it), maar voor haar studie Commerciële Economie is ze in het mooie Den Bosch komen wonen. Ze weet nu al dat ze niet meer terug hoeft, want wat heeft ze het hier naar haar zin!

Je kunt haar wakker maken voor een heerlijke pokébowl. Daarnaast houdt ze ontzettend van skiën, tekenen, lezen en is ze ook niet vies van een dansje wagen op de dansvloer. Ze vindt het heerlijk om in het weekend in de stad rond te hangen: bosch bolletje hier, borreltje daar, ze is altijd voor!

Vera Golembiewski Content Creator Den Bosch City
Vera Golembiewski

 

Sinds een jaar woont Vera in Den Bosch, maar al bijna 10 jaar heeft deze stad haar hart gestolen. Vera is hier vanaf haar 13e al te vinden op verschillende plekken. Naar mate ze ouder werd, is ze steeds meer gaan ontdekken, proeven en is Vera vandaag de dag benieuwd naar wat deze stad haar nóg meer te bieden heeft.

Op het moment studeert Vera in Nijmegen, de studie dramatherapie. Haar interesse ligt dus zeker bij drama (theater). Los daarvan is ze doordeweeks én in het weekend in het centrum van Den Bosch te vinden. Niet alleen om zelf van het leven te genieten, maar ook in de bediening bij NomNom. De reden dat Vera hier is gaan werken, is omdat haar voornaamste interesses bij speciaalbieren, wijnen en food liggen. Ook met carnaval is Vera alle dagen van de partij! 

Verder vindt Vera het mooi om buiten de hokjes te denken en via haar camera van alles vast te leggen. Zo maakt ze foto’s om verder te kijken dan alleen het beeld en kan ze op deze manier haar creativiteit op z’n beloop laten. Door haar creativiteit en interesse in theater, beheert Vera een eigen instagrampagina waar ze dit graag deelt: @photowithamind. Neem vooral een kijkje! Misschien kan het jou, net zoals het bij Vera doet, inspireren.

Den Bosch City Team
[vul jouw naam hier in]

 

Of je nu net als Harmen altijd in een veelvoud van € 11,11 betaalt, Anne’s onuitputtelijke energie hebt of net als Daan en Fleur wel van wat Bossche gekkigheid houdt – bij Den Bosch City ben je altijd welkom. Met jouw schrijfkunsten, te gekke ideeën of wat dan ook. We houden wel van een bakkie, dus schuif een keer lekker aan! Of kijk eens bij ‘werken bij Den Bosch City

Harmen van Heist

 

Harmen rekent het liefst af in veelvouden van €11,11. Belachelijk, maar ook wel gezellig. Zodra de thermometer 30+ graden aangeeft, is hij met zijn carnavalsvereniging op rubberbootjes in de Dieze te vinden op. Ook ontdekt hij graag de beste wijntjes en kaasjes van de stad. Harmen is een van die Bosschenaren (geboren in Hintham) die het genieten van het leven combineert met zinvol ondernemen.

Als mede-oprichter van Rural Spark rolt hij duurzame energienetwerken uit in Afrika en voorziet hij honderdduizenden Afrikanen van toegang energie – een game-changer in het leven van deze mensen.

En dit is ook wat hem drijft bij Den Bosch City. Harmen realiseert zich dat hij zich soms in een bubbel begeeft, waar de meest inspirerende ondernemers oplossingen voor de grootste uitdagingen naar de markt brengen. Van het schoonmaken van de oceanen tot nieuwe farm-concepten, zorg betaalbaar maken en toegang tot energie. Harmen geloofd dat dit leger aan innovatieve ondernemers de wereld mooier, interessanter gaat maken. En dat mag ook wel eens zichtbaar worden in Den Bosch, want hier gebeuren geweldige initiatieven die gewoon al uitgerold worden.

Harmen gelooft dat impact maken en hieraan verdienen elkaar niet bijten, maar juist versterken. Dat zorgt voor continuïteit en schaalbaarheid waar je op kunt rekenen. Recent lanceerde hij een nieuw initiatief waarbij hij dit soort ‘High Impact & Profit Opportunity’ bedrijven verder helpt met uitrol, groei en financiering. Bij Den Bosch City wil hij deze uitlichten voor jullie.

Den Bosch is voor Harmen één van de mooiere steden van het land met haar straatjes en watertjes, de Bourgondische gezelligheid en het carnaval. Maar Den Bosch kan zoveel meer zijn dan Bourgondisch. Het kan ook innovatie, vooruitgang en inspiratie uitstralen!

Eens? Stuur Harmen een mailtje of vind hem op LinkedIn.

foto website
Anne Leijten

 

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan” Dit is het levensmotto van Anne.

Ze studeert Business Innovation aan Avans Hogeschool en gaat de komende periode Den Bosch City versterken in de vorm van een stage. Tijdens haar stage zal ze zich bezig gaan houden met een innovatieopdracht, waarbij ze gaat kijken hoe ze de sociale ondernemingen van Den Bosch een podium kan geven. 

Anne zoekt graag de gezelligheid van mensen om zich heen op. Haar passie voor lekker eten krijgt invulling bij Fiftyfifty, waar ze de lekkerste tacootjes, burritos en salades maakt. 

Als je lang geen reactie hebt gehad op je appjes, is er een grote kans dat Anne met haar kamergenoten aan het zonnen is op het dakterras van haar studentenhuisje in de Muntel. Kortom, ze geniet volop van het leven. 

Wil je meer weten over Anne? Neem dan een kijkje op haar LinkedIn.

Mechteld Zink - Den Bosch City
Mechteld Zink

Mechteld Zink, geboren in Den Bosch, maar opgegroeid in Boxtel. Tijdens haar studententijd is ze toch maar snel weer verhuisd naar de binnenstad van Den Bosch. Daar waar ze jarenlang elk weekend stond te dansen in de ‘Cordes’ (dat waren nog eens tijden), staat ze nu liever voor het opkomen van de zon in de sportschool.

Na 5 jaar in de binnenstad en een pedagogiek diploma (met enige studie vertraging) in the pocket was het tijd om de binnenstad weer te verlaten. Inmiddels woont ze in Rosmalen, op de Groote Wielen met haar vriend, dochtertje en twee katten. 

In haar vrije tijd struint Mechteld graag leuke kledingboetiekjes af of gaat ze op zoek naar leuke hotspots om te lunchen of te borrelen (en hoopt altijd stiekem dat er ook bordspelletjes zijn).

Naast spelletjes doen en shoppen is Mechteld een groot filmfanaat en ziet ze elke film in de bioscoop. Ook heeft ze een liefde voor interieur en het liefst kijkt ze bij iedereen naar binnen. Ze is verslaafd aan het luisteren van podcasts en dit doet ze dan ook graag tijdens het wandelen. 

Naast deze hobby’s heeft Mechteld een passie voor pedagogiek, en studeert ze om naast pedagoog ook pedagogisch beleidsmedewerker en coach te worden.  

Mechteld is bourgondisch, enthousiast en een tikkeltje (lees: ontzettend) impulsief en ze hoopt jullie te inspireren om de leukste plekken, de leukste mensen, en de leukste activiteiten van Den Bosch te ontdekken. 

Femke van den Hurk Content Creator Den Bosch City
Femke van den Hurk

 

Oorspronkelijk geboren en getogen vlakbij Eindhoven (de gekste), maar heeft de liefde van Den Bosch ingezien. Voor haar studie is ze 4 jaar geleden komen wonen in het mooiste plekje van Den Bosch, namelijk de Muntel. In de ochtend een rondje om de IJzeren Vrouw rennen en een theetje met haar vrienden is een goed begin van haar dag om vervolgens naar school te gaan. Femke studeert namelijk Business Innovation aan de Avans Hogeschool en werkt daarnaast als marketingmedewerker.

Een bezige bij kun je haar dan ook wel noemen. Ze is overal en nergens te vinden in Nederland en daarbij ook in het buitenland. Ze houdt erg van reizen, gitaar spelen, kroegentochten in Den Bosch te houden en rond te cruisen door Nederland met haar brommer. New fact: Wist je dat het 14 uur duurt om van Eindhoven naar Amsterdam te gaan met de brommer? Nou Femke wel.

Overdag lachend te zien door de straten van Den Bosch en ’s nachts wakker te maken voor een heerlijke tapasplank die rijkelijk is gevuld met olijven, toast en smeersels. Daar mag een lekker wijntje zeker niet aan ontbreken. Je leest het wel, échte Brabantse gezelligheid hier!

Marlie Schippers Content Creator bij Den Bosch City
Marlie Schippers

Geboren in hartje Den Bosch, opgegroeid in Vinkel, sinds haar 18e vele malen verhuisd door heel Nederland om uiteindelijk terug te komen waar het allemaal ooit begon.
Ze woont samen met haar dochter Lila-Lux , vriend Kenny en zijn zoon in Nuland (gemeente ’s-Hertogenbosch).

Je herkent haar aan haar hoed. Die draagt ze altijd, ja echt altijd en ze heeft verschillende kleuren en prints, voor bij elke outfit één. Marlie is een echte levensgenieter, verliefd op Ibiza, gek op stedentrips, houd enorm van eten, gezelligheid, een dansje en een drankje maar in de weekenden dat de kids er zijn is burgerlijk het nieuwe hip.

Marlie is werkzaam als online marketeer in hartje Den Bosch en droomt van ooit een eigen hoedenlijn.

Marlie neemt jullie graag mee naar de leukste plekjes van Den Bosch. Van de gezelligste restaurants, de beste cappuccino’s en mooiste boetiekjes tot de leukste activiteiten voor kids en van een spetterend feest tot hardlopend tijdens de Vestingloop.

Kelly Bakker

 

Kelly werd als kind al door haar ouders meegenomen naar restaurants in “de Korte Put”, dus je kunt wel zeggen dat het Bourgondische leven haar met de paplepel is ingegoten.
Ze is dan ook het gelukkigst als ze op weg van haar werk, bij een mediabureau in Woerden, de borden ’s-Hertogenbosch boven de snelweg ziet verschijnen. Je maakt haar ook blij met een ochtendje struinen over de Bossche markt, een bezoekje aan een boekenwinkel of een lunch die onverwacht eindigt in een lange borrelavond.
Kelly woont met haar vriend en geadopteerde Egyptische straatkat op de Rompert. Leuk, maar ze mist wel een fijn koffietentje om de hoek.
Haar droom is ooit nog een boek te schrijven, maar ze weet nog niet waarover.
De verhalen van Kelly zijn een mix tussen inspirerende ondernemersverhalen (iets wat zij ook in haar dagelijkse baan doet) en gezellige blogs over de nieuwste hotspots en culinair genieten.
Heb jij een mooi verhaal te vertellen? Kelly schrijft het graag voor je!

Suzan Nievergeld

Opgegroeid in het Limburgse, door haar studie ‘toerisme’ in Breda (en vele andere plekken over de wereld) beland en voor de liefde naar Den Bosch verhuisd. ‘Import’ dus, maar inmiddels een Bosschnaar in hart en nieren. Met haar vriend en kat woont ze in een jaren 30-woning aan de rand van het Prins Hendrik Park, waar je haar regelmatig wandelend zult tegenkomen.

Waar je haar nog meer zult spotten? Op het water! Met een knalroze SUP peddelt ze met mooi weer lekker de Bossche grachten door. Geef deze meid een zonnetje en goed gezelschap, en ze is zielsgelukkig

Als marketeer werkt Suzan bij het toffe Bossche bedrijf IXXI en naast haar baan klimt ze graag in de pen. Suzan’s grootste passie is het ontdekken van nieuwe plekken. Het liefst een plek ver weg, waar de zon volop straalt. Al is ze ook niet vies van een ontdekkingstocht dichterbij huis. Ze schrijft voor Den Bosch City vol enthousiasme over de leukste tentjes, evenementen en must do’s in Den Bosch.

Den Bosch City Anne
Anne op ‘t Hoog

 

Anne zie je overal in Den Bosch. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar zul je dan ook vaak bij de tofste evenementen zien.  Waar Anne is, is het te doen. Daar maakt ze meteen mooie foto’s voor Den Bosch City.

Frances
Frances Askill-Kirk

 

Frances moved to Den Bosch from Warwickshire, England in 2021. Since then, she has tried to immerse herself in all things ‘Bossche’. Her ideal weekend is a spontaneous road trip in her trusty (and quite rusty) campervan, to a great hiking spot. It is great to see Den Bosch through Frances’ eyes because everything is new to her! How does a Brit react to carnival or kingsday? Is high tea the same as afternoon tea? Oh, the great answers she can give you to these questions! 

In the blog, she can show you Den Bosch through the eyes of an expat and encourage you to be a tourist in your own city. There are so many things to explore, let’s go together! Her goal is to be real and honest about the expat experience: the good, the bad and the funny. 

When Frances isn’t busy practicing her dutch pronunciation or exploring the city, she is working for an exciting dutch start up, creating solar powered electric vehicles as an automotive engineer.

Nandi Smits Den Bosch City Content Creator
Nandi Smits

 

Dit is Nandi. Van origine een Bosschenaar, maar wonend in Sint-Oedenrode. Lees: Rooi, haha.

Op het moment studeert Nandi Commerciële Economie in hartje Den Bosch, aan Avans Hogeschool. Verder is ze ook actief als bestuurslid binnen de studievereniging van deze opleiding, waardoor je Nandi vaak op ‘studentendonderdag’ in de kroeg kunt vinden.

Waar haar hart nou nét iets harder van gaat zingen? Leuke, bourgondische avondjes in Den Bosch met vrienden, reizen, een goede dance sesh tijdens Oeteldonk. Maar ze is ook een echte cultuuromnivoor die het liefste alle musea afstruint. All-in all: veel dingen die mijn interesses raken. En Nandi hoopt dat ze door zich in te zetten bij Den Bosch City anderen ook kan overtuigen van de pracht die te vinden is in Den Bosch!

Kaya Skov_Studio Skov_Den Bosch City_Content Creator
Kaya Skov

 

Kaya woont eigenlijk niet in Den Bosch maar is er sinds haar studie aan de Avans wel vaak te vinden. Ze houdt ervan om nieuwe hotspots te ontdekken met haar vriendinnen. Ze reist het liefst steden in Europa af om hier de beste restaurants en belevingen te ontdekken, overal weet ze wel iets te vinden. Voor elke stad die je je maar kunt bedenken heeft ze een lijstje op Google Maps met alle places-to-be. Hier is ze zelfs viral mee gegaan op TikTok (@kaya.skov) en sindsdien deelt ze haar reistips en andere stukjes van haar leven met haar volgers.

Op het moment is ze bezig om haar eigen ontwerpbureau op te starten: Studio Skov. Tijdens haar studies Grafisch Ontwerper en Communicatie en Multimedia Design had ze altijd al de droom om eigen opdrachten aan te nemen en nu is die droom tot werkelijkheid gekomen. Volgende stap is zo zelfstandig te worden dat ze haar klanten kan helpen terwijl ze de wereld over reist.

Foto Claire Crepin content creator Den Bosch City
Claire Crepin

 

Opgegroeid boven de rivieren, tijdens haar studententijd in Amsterdam gewoond en sinds 2 jaar te vinden in het gezellige Den Bosch. In de zomer geniet Claire van festivals en borrelen tot aan relaxen op vakantie. In de winter staat ze het liefst op de latten en viert ze natuurlijk ook carnaval.

Reislustig om nieuwe plekken te ontdekken. Verre reizen of citytrips, voor beide is Claire in. Midden- en Zuid-Amerika staan bovenaan op de travel bucket list. Behalve reizen, festivals, gezelligheid en skiën is ze een liefhebber van cultuur en bezoekt ze het liefst veel musea. Niet alleen voor cultuur, ook voor architectuur heeft ze een liefde.

Onze nieuwe huisstijl is ontwikkeld door Tanja Pels en Larissa van Zoelen (Avans Communicatie, studieopdracht najaar 2021).
Vind Tanja via haar Instagram @tanjapelsdesigns en Larissa via haar LinkedIn pagina.

De video op de homepagina is gemaakt door Lucas van Berkel.

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via [email protected].

[the_ad][the_ad_group][the_ad_placement]

Je vindt ons hier

Heb je leuke nieuwe hotspots, wil je samenwerken
of wil je graag gastredacteur worden?
Stuur ons dan even een mailtje!

Den Bosch City
GZG Terrein – Stergebouw
Burgemeester Loeffplein 70b/c
5211 RX Den Bosch
Tel: 06 300 38 556
E-mail: [email protected]

hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

love us on social

  • DBC Instagram Wit
  • DBC Pinterest Wit
  • dbc-tiktok-wit
  • DBC LinkedIn Wit

F.A.Q.   |   Samenwerken   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Klantenservice

Stuur ons een berichtje

Footer Contact Form