Den Bosch City Losjes

De allerleuksten van Den Bosch City

Bij Den Bosch City werken we met de allerleuksten! We zijn een team van creatievelingen, visionairs, schrijvers, fotografen en socialmedia-experts. Wil je ook mooie foto’s of videos maken voor ons, gastredacteur worden of stage komen lopen? Stuur dan een berichtje!

Den Bosch City Danielle
Danielle van den Berg

 

Maar liever wordt ze Daan genoemd. Eindredacteur, eindbaas en aanjager van Den Bosch City. Ontmoet deze dame en voor je het weet sta je met haar handstanden te doen.

Ze leert piano spelen, heeft een bodemloze put als maag en danst graag in de woonkamer. Daarnaast heeft ze de eigenaardige tik om de laatste pagina’s van een boek eerst te lezen. Daan verrast je, maar haar verrassen is een uitdaging.

Daan heeft – naast Den Bosch City – een eigen bedrijf in branding en communicatie, genaamd Studio Dani. In alles wat ze doet gelooft ze in samenwerking. Samen maken en bouwen is niet alleen leuker, maar ook effectiever.  Dat is ook hoe ze Den Bosch City ziet: als een platform voor en door Boscchenaren. Of je nu ondernemer bent,  buurtbewoner bent, hier studeert, of gewoon toffe dingen wilt doen in de stad – bij Den Bosch City brengen we alles en iedereen samen.

Heb jij een leuk idee of wil je meer weten? Stuur Daan een mailtje of vind haar op LinkedIn!

Rosa Suikers

Joe, je favoriete taalfanaat met een zachte G hier! Rosa, herkenbaar aan haar krullen, rake woorden en de taalquiz op Insta.

Bossche terrasontbijtjes scoren hoog op haar ‘lievelingslijstje’. Zolang de zon maar schijnt. Cocktails, dansen op de Tramkade en schrijven in haar garden office. In de zon is alles beter. Punt. En als die niet te bekennen is, maakt ze elk koffietentje in Den Bosch tot haar werkplaats.

Want daar kan ze net zo goed schrijven. Rosa verruilde haar ‘docent Nederlands-badge’ een paar jaar geleden namelijk voor Taalstudio | SUIKERS. Met haar eigen bedrijf maakt ze het leven van ondernemers en bedrijven een stuk gemakkelijker. Ze schrijft de (online) teksten die anderen uitstellen, waar ze aan twijfelen of geen tijd voor hebben. Ook deelt ze haar kennis en enthousiasme over taal in incompany schrijftrainingen. Een copywriter deluxe dus.

En deze Bossche krullenbol ontmoet het liefst zoveel mogelijk nieuwe mensen. Om van te leren of om haar kennis en ervaring mee te delen. “Nieuwe mensen, situaties of plekken, ik houd ervan! Het zorgt niet alleen voor ontwikkeling, maar het levert ook mooie verhalen op.” En die deelt ze dan weer met jou via Den Bosch City.

Den Bosch City Anne
Anne op ‘t Hoog

 

Anne zie je overal in Den Bosch. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar zul je dan ook vaak bij de tofste evenementen zien.  Waar Anne is, is het te doen. Daar maakt ze meteen mooie foto’s voor Den Bosch City.

Den Bosch City Fleur
FLeur DamoiseauX

 

Geboren in ‘t ouwe GZG en opgegroeid in de binnenstad, kun je wel stellen dat Fleur een rasechte Bosschenaar is.  Inmiddels heeft ze de stad verlaten en woont ze samen met haar Zuid-Afrikaanse soon to be husband en twee katten in een “echt grote mensenhuis” op de Rompert. 

Fleur is die super originele levensgenieter die het liefst elke maaltijd buiten de deur eet. Of in een ander land. Want van reisjes maken is Fleur ook niet vies. Het liefst vliegt ze morgen naar de andere kant van de wereld of pakt ze haar buscampertje en gaat ze er voor een weekend op uit.

In onze blog neemt Fleur je dan ook graag mee door de stad. Ze proeft voor jou het lekkerste eten en drinken. Maakt de mooiste wandelingen. Bezoekt de nieuwste of beste hotspots. Winkelt zich suf. Of ze neemt je mee terug in de tijd. Nee, niet met een tijdmachine. Fleur is namelijk Boschloog en kan je over elke stoeptegel een verhaal vertellen. 

Als Fleur dus even niet het bovenstaande aan het doen is, verovert ze met eindbaas Daan de wereld door samen merken te bouwen. Dit doen ze bij Studio Dani uiteraard zonder geweld, maar ze zijn wel cool. Verder is Fleur ook een Food Designer & Innovator en volgt ze het liefst de nieuwste trends op het gebied van food. Wist je dat Fleur is afgestudeerd door het maken van vleesproducten op basis van insecten? (Nee, niet bah!)

Heb jij een leuk concept, idee of wil je ergens anders over kletsen? Hit her up!

Anne Leijten

 

“Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan” Dit is het levensmotto van Anne.

Ze studeert Business Innovation aan Avans Hogeschool en gaat de komende periode Den Bosch City versterken in de vorm van een stage. Tijdens haar stage zal ze zich bezig gaan houden met een innovatieopdracht, waarbij ze gaat kijken hoe ze de sociale ondernemingen van Den Bosch een podium kan geven. 

Anne zoekt graag de gezelligheid van mensen om zich heen op. Haar passie voor lekker eten krijgt invulling bij Fiftyfifty, waar ze de lekkerste tacootjes, burritos en salades maakt. 

Als je lang geen reactie hebt gehad op je appjes, is er een grote kans dat Anne met haar kamergenoten aan het zonnen is op het dakterras van haar studentenhuisje in de Muntel. Kortom, ze geniet volop van het leven. 

Wil je meer weten over Anne? Neem dan een kijkje op haar LinkedIn.

Harmen van Heist

 

Harmen rekent het liefst af in veelvouden van €11,11. Belachelijk, maar ook wel gezellig. Zodra de thermometer 30+ graden aangeeft, is hij met zijn carnavalsvereniging op rubberbootjes in de Dieze te vinden op. Ook ontdekt hij graag de beste wijntjes en kaasjes van de stad. Harmen is een van die Bosschenaren (geboren in Hintham) die het genieten van het leven combineert met zinvol ondernemen.

Als mede-oprichter van Rural Spark rolt hij duurzame energienetwerken uit in Afrika en voorziet hij honderdduizenden Afrikanen van toegang energie – een game-changer in het leven van deze mensen.

En dit is ook wat hem drijft bij Den Bosch City. Harmen realiseert zich dat hij zich soms in een bubbel begeeft, waar de meest inspirerende ondernemers oplossingen voor de grootste uitdagingen naar de markt brengen. Van het schoonmaken van de oceanen tot nieuwe farm-concepten, zorg betaalbaar maken en toegang tot energie. Harmen geloofd dat dit leger aan innovatieve ondernemers de wereld mooier, interessanter gaat maken. En dat mag ook wel eens zichtbaar worden in Den Bosch, want hier gebeuren geweldige initiatieven die gewoon al uitgerold worden.

Harmen gelooft dat impact maken en hieraan verdienen elkaar niet bijten, maar juist versterken. Dat zorgt voor continuïteit en schaalbaarheid waar je op kunt rekenen. Recent lanceerde hij een nieuw initiatief waarbij hij dit soort ‘High Impact & Profit Opportunity’ bedrijven verder helpt met uitrol, groei en financiering. Bij Den Bosch City wil hij deze uitlichten voor jullie.

Den Bosch is voor Harmen één van de mooiere steden van het land met haar straatjes en watertjes, de Bourgondische gezelligheid en het carnaval. Maar Den Bosch kan zoveel meer zijn dan Bourgondisch. Het kan ook innovatie, vooruitgang en inspiratie uitstralen!

Eens? Stuur Harmen een mailtje of vind hem op LinkedIn.

Maud van den Bos

 

Geboren in het Carolus ziekenhuis in Den Bosch, met de achternaam Van den Bos( ch;) ).

Woont sinds 2002 aan het water in de Groote Wielen in Rosmalen, maar is dagelijks in het centrum van Den Bosch te vinden. Is het niet op Avans Hogeschool voor haar opleiding business innovation, dan is het voor haar bijbaantje bij callcenter Patch op het Stationsplein. Natuurlijk ook regelmatig op het terras in de Korte Put.

Voor het komende halfjaar gaat Maud aan de slag met een innovatieopdracht gericht op het verbinden van Bosschenaren met de stad en al het moois dat Den Bosch te bieden heeft.

Wil jij hier graag meer over weten of heb je ideeën voor deze innovatie voor onze prachtige stad? Benader Maud dan via LinkedIn.

Kelly Bakker

 

Kelly werd als kind al door haar ouders meegenomen naar restaurants in “de Korte Put”, dus je kunt wel zeggen dat het Bourgondische leven haar met de paplepel is ingegoten.
Ze is dan ook het gelukkigst als ze op weg van haar werk, bij een mediabureau in Woerden, de borden ’s-Hertogenbosch boven de snelweg ziet verschijnen. Je maakt haar ook blij met een ochtendje struinen over de Bossche markt, een bezoekje aan een boekenwinkel of een lunch die onverwacht eindigt in een lange borrelavond.
Kelly woont met haar vriend en geadopteerde Egyptische straatkat op de Rompert. Leuk, maar ze mist wel een fijn koffietentje om de hoek.
Haar droom is ooit nog een boek te schrijven, maar ze weet nog niet waarover.
De verhalen van Kelly zijn een mix tussen inspirerende ondernemersverhalen (iets wat zij ook in haar dagelijkse baan doet) en gezellige blogs over de nieuwste hotspots en culinair genieten.
Heb jij een mooi verhaal te vertellen? Kelly schrijft het graag voor je!

Suzan Nievergeld

Opgegroeid in het Limburgse, door haar studie ‘toerisme’ in Breda (en vele andere plekken over de wereld) beland en voor de liefde naar Den Bosch verhuisd. ‘Import’ dus, maar inmiddels een Bosschnaar in hart en nieren. Met haar vriend en kat woont ze in een jaren 30-woning aan de rand van het Prins Hendrik Park, waar je haar regelmatig wandelend zult tegenkomen.

Waar je haar nog meer zult spotten? Op het water! Met een knalroze SUP peddelt ze met mooi weer lekker de Bossche grachten door. Geef deze meid een zonnetje en goed gezelschap, en ze is zielsgelukkig

Als marketeer werkt Suzan bij het toffe Bossche bedrijf IXXI en naast haar baan klimt ze graag in de pen. Suzan’s grootste passie is het ontdekken van nieuwe plekken. Het liefst een plek ver weg, waar de zon volop straalt. Al is ze ook niet vies van een ontdekkingstocht dichterbij huis. Ze schrijft voor Den Bosch City vol enthousiasme over de leukste tentjes, evenementen en must do’s in Den Bosch.

Den Bosch City Team
[vul jouw naam hier in]

 

Of je nu net als Harmen altijd in een veelvoud van € 11,11 betaalt, Anne’s onuitputtelijke energie hebt of net als Daan en Fleur wel van wat Bossche gekkigheid houdt – bij Den Bosch City ben je altijd welkom. Met jouw schrijfkunsten, te gekke ideeën of wat dan ook. We houden wel van een bakkie, dus schuif een keer lekker aan!

Onze nieuwe huisstijl is ontwikkeld door Tanja Pels en Larissa van Zoelen (Avans Communicatie, studieopdracht najaar 2021).
Vind Tanja via haar Instagram @tanjapelsdesigns en Larissa via haar LinkedIn pagina.

De video op de homepagina is gemaakt door Lucas van Berkel.

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Je vindt ons hier

Heb je leuke nieuwe hotspots, wil je samenwerken
of wil je graag gastredacteur worden?
Stuur ons dan even een mailtje!

Den Bosch City
GZG Terrein – Stergebouw
Burgemeester Loeffplein 70b/c
5211 RX Den Bosch
Tel: 06 300 38 556
E-mail: hello@denboschcity.com

hotspots, guides & winacties in je mail

love us on social

  • DBC Instagram Wit
  • DBC Pinterest Wit
  • dbc-tiktok-wit
  • DBC LinkedIn Wit

F.A.Q.   |   Samenwerken   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Klantenservice

Stuur ons een berichtje