Den Bosch City Losjes

De allerleuksten van Den Bosch City

Bij Den Bosch City werken we met de allerleuksten! We zijn een team van creatievelingen, visionairs, schrijvers, fotografen en socialmedia-experts. Wil je ook mooie foto’s of videos maken voor ons, gastredacteur worden of stage komen lopen? Stuur dan een berichtje!

Den Bosch City Danielle
Danielle van den Berg

 

Maar liever wordt ze Daan genoemd. Eindredacteur, eindbaas en aanjager van Den Bosch City. Ontmoet deze dame en voor je het weet sta je met haar handstanden te doen.

Ze leert piano spelen, heeft een bodemloze put als maag en danst graag in de woonkamer. Daarnaast heeft ze de eigenaardige tik om de laatste pagina’s van een boek eerst te lezen. Daan verrast je, maar haar verrassen is een uitdaging.

Daan heeft – naast Den Bosch City – een eigen bedrijf in branding en communicatie, genaamd Studio Dani. In alles wat ze doet gelooft ze in samenwerking. Samen maken en bouwen is niet alleen leuker, maar ook effectiever.  Dat is ook hoe ze Den Bosch City ziet: als een platform voor en door Boscchenaren. Of je nu ondernemer bent,  buurtbewoner bent, hier studeert, of gewoon toffe dingen wilt doen in de stad – bij Den Bosch City brengen we alles en iedereen samen.

Heb jij een leuk idee of wil je meer weten? Stuur Daan een mailtje of vind haar op LinkedIn!

EVi Vriends

 

Ik ben Evi. Een enthousiaste communicatie student en één van de nieuwste teamleden van Den Bosch City! Wat ik het leukst vind aan Den Bosch is de Brabantse gezelligheid. Ik kijk ernaar uit om komende periode stage te mogen lopen bij Den Bosch City en meer tijd door te brengen in deze leuke stad.

EVi Verhoeven

 

Ik ben Evi, ik volg de opleiding Mediaredactiemedewerker. Ik ben een van de nieuwste teamleden van Den Bosch City! In mijn stageperiode ga ik werken aan de blogs en pinterest van Den Bosch City. Ik kijk ernaar uit om de gezelligheid van Den Bosch te beleven, en mezelf te ontwikkelen!

Den Bosch City Fleur
FLeur DamoiseauX

 

Geboren in ‘t ouwe GZG en opgegroeid in de binnenstad, kun je wel stellen dat Fleur een rasechte Bosschenaar is.  Inmiddels heeft ze de stad verlaten en woont ze samen met haar Zuid-Afrikaanse soon to be husband en twee katten in een “echt grote mensenhuis” op de Rompert. 

Fleur is die super originele levensgenieter die het liefst elke maaltijd buiten de deur eet. Of in een ander land. Want van reisjes maken is Fleur ook niet vies. Het liefst vliegt ze morgen naar de andere kant van de wereld of pakt ze haar buscampertje en gaat ze er voor een weekend op uit.

In onze blog neemt Fleur je dan ook graag mee door de stad. Ze proeft voor jou het lekkerste eten en drinken. Maakt de mooiste wandelingen. Bezoekt de nieuwste of beste hotspots. Winkelt zich suf. Of ze neemt je mee terug in de tijd. Nee, niet met een tijdmachine. Fleur is namelijk Boschloog en kan je over elke stoeptegel een verhaal vertellen. 

Als Fleur dus even niet het bovenstaande aan het doen is, verovert ze met eindbaas Daan de wereld door samen merken te bouwen. Dit doen ze bij Studio Dani uiteraard zonder geweld, maar ze zijn wel cool. Verder is Fleur ook een Food Designer & Innovator en volgt ze het liefst de nieuwste trends op het gebied van food. Wist je dat Fleur is afgestudeerd door het maken van vleesproducten op basis van insecten? (Nee, niet bah!)

Heb jij een leuk concept, idee of wil je ergens anders over kletsen? Hit her up!

Den Bosch City Team
[vul jouw naam hier in]

 

Of je nu net als Harmen altijd in een veelvoud van € 11,11 betaalt, Anne’s onuitputtelijke energie hebt of net als Daan en Fleur wel van wat Bossche gekkigheid houdt – bij Den Bosch City ben je altijd welkom. Met jouw schrijfkunsten, te gekke ideeën of wat dan ook. We houden wel van een bakkie, dus schuif een keer lekker aan!

Harmen van Heist

 

Harmen rekent het liefst af in veelvouden van €11,11. Belachelijk, maar ook wel gezellig. Zodra de thermometer 30+ graden aangeeft, is hij met zijn carnavalsvereniging op rubberbootjes in de Dieze te vinden op. Ook ontdekt hij graag de beste wijntjes en kaasjes van de stad. Harmen is een van die Bosschenaren (geboren in Hintham) die het genieten van het leven combineert met zinvol ondernemen.

Als mede-oprichter van Rural Spark rolt hij duurzame energienetwerken uit in Afrika en voorziet hij honderdduizenden Afrikanen van toegang energie – een game-changer in het leven van deze mensen.

En dit is ook wat hem drijft bij Den Bosch City. Harmen realiseert zich dat hij zich soms in een bubbel begeeft, waar de meest inspirerende ondernemers oplossingen voor de grootste uitdagingen naar de markt brengen. Van het schoonmaken van de oceanen tot nieuwe farm-concepten, zorg betaalbaar maken en toegang tot energie. Harmen geloofd dat dit leger aan innovatieve ondernemers de wereld mooier, interessanter gaat maken. En dat mag ook wel eens zichtbaar worden in Den Bosch, want hier gebeuren geweldige initiatieven die gewoon al uitgerold worden.

Harmen gelooft dat impact maken en hieraan verdienen elkaar niet bijten, maar juist versterken. Dat zorgt voor continuïteit en schaalbaarheid waar je op kunt rekenen. Recent lanceerde hij een nieuw initiatief waarbij hij dit soort ‘High Impact & Profit Opportunity’ bedrijven verder helpt met uitrol, groei en financiering. Bij Den Bosch City wil hij deze uitlichten voor jullie.

Den Bosch is voor Harmen één van de mooiere steden van het land met haar straatjes en watertjes, de Bourgondische gezelligheid en het carnaval. Maar Den Bosch kan zoveel meer zijn dan Bourgondisch. Het kan ook innovatie, vooruitgang en inspiratie uitstralen!

Eens? Stuur Harmen een mailtje of vind hem op LinkedIn.

Kelly Bakker

 

Kelly werd als kind al door haar ouders meegenomen naar restaurants in “de Korte Put”, dus je kunt wel zeggen dat het Bourgondische leven haar met de paplepel is ingegoten.
Ze is dan ook het gelukkigst als ze op weg van haar werk, bij een mediabureau in Woerden, de borden ’s-Hertogenbosch boven de snelweg ziet verschijnen. Je maakt haar ook blij met een ochtendje struinen over de Bossche markt, een bezoekje aan een boekenwinkel of een lunch die onverwacht eindigt in een lange borrelavond.
Kelly woont met haar vriend en geadopteerde Egyptische straatkat op de Rompert. Leuk, maar ze mist wel een fijn koffietentje om de hoek.
Haar droom is ooit nog een boek te schrijven, maar ze weet nog niet waarover.
De verhalen van Kelly zijn een mix tussen inspirerende ondernemersverhalen (iets wat zij ook in haar dagelijkse baan doet) en gezellige blogs over de nieuwste hotspots en culinair genieten.
Heb jij een mooi verhaal te vertellen? Kelly schrijft het graag voor je!

Den Bosch City Anne
Anne op ‘t Hoog

 

Anne zie je overal in Den Bosch. Haar enthousiasme is aanstekelijk en haar zul je dan ook vaak bij de tofste evenementen zien.  Waar Anne is, is het te doen. Daar maakt ze meteen mooie foto’s voor Den Bosch City.

Den Bosch City Rens
rens van Deursen

 

Rens is een student Business Innovation en een nieuw lid binnen het team van Den Bosch City.

Rens heeft ervaring met ondernemen en heeft ontdekt hoe belangrijk samenwerkingen zijn voor ondernemers. Hier gaat hij de komende tijd zijn innovatieopdracht  op focussen.

Rens is ook bekend in de wereld van technologie, cultuur en geschiedenis.  Waarmee je in Den Bosch zeker je Ei in kwijt kan!

In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in de stad en heeft veel zin om Den Bosch opnieuw te ontdekken.

Onze nieuwe huisstijl is ontwikkeld door Tanja Pels en Larissa van Zoelen (Avans Communicatie, studieopdracht najaar 2021).
Vind Tanja via haar Instagram @tanjapelsdesigns en Larissa via haar LinkedIn pagina.

De video op de homepagina is gemaakt door Lucas van Berkel.

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Je vindt ons hier

Heb je leuke nieuwe hotspots, wil je samenwerken
of wil je graag gastredacteur worden?
Stuur ons dan even een mailtje!

Den Bosch City
Havensingel 24
5211TX Den Bosch
Tel: 06 300 38 556
E-mail: hello@denboschcity.com

hotspots, guides & winacties in je mail

love us on social

  • DBC Instagram Wit
  • DBC Pinterest Wit
  • DBC TikTok Wit
  • DBC LinkedIn Wit

Stuur ons een berichtje