Den Bosch City Tramkade Fotograaf Studio Dani

Klantenservice

 

1 – Over den Bosch city

Den Bosch City is een online platform over Den Bosch. We delen leuke hotspots, winkels, restaurants en meer via blogs onder Beleef Den Bosch City. Daarnaast schrijven we artikelen over mooie, toffe initiatieven in Den Bosch, Bosschenaren met een mooie onderneming en andere maatschappelijke onderwerpen. In onze Den Bosch City Shop zijn allerlei producten van Bossche bodem te koop. Hiermee willen we niet alleen laten zien wat voor moois we in Den Bosch maken, maar ook ondernemers een platform bieden waar ze terecht kunnen. Als laatste willen wij in het onderdeel Connect alles en iedereen meer met elkaar in verbinding brengen. We geloven er namelijk in dat we samen meer kunnen en we samen kunnen laten zien wat voor te gekke stad Den Bosch is.

Samenwerkingen
We werken graag samen met leuke mensen en bedrijven. Heb je een mooi voorstel? Stuur dan een mail naar hello@denboschcity.com.

2 – Persoonlijke gegevens

Vanzelfsprekend delen wij in geen enkel geval jouw persoonlijke gegevens met derden.

Jullie kunnen er ook voor kiezen om het account tijdelijk te pauzeren of te stoppen, zodat jullie op een later moment weer mee kunt doen.

Afmelden nieuwsbrief
Jammer dat je jezelf wilt afmelden. Dit kan via de link onderaan de nieuwsbrief.

3 – Bestellingen

Bestelling wijzigen of annuleren

Het is vanwege een geautomatiseerde verwerking, niet mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Jouw bestelling wordt direct in ons systeem verwerkt en zo snel mogelijk klaar gemaakt voor verzending. Heb je vragen over je bestelling, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Uiteraard behoud je het recht om je bestelling, in de meeste gevallen, binnen 14 dagen te mogen retourneren. Bekijk onze algemene voorwaarden waaronder je kunt retourneren.

Ontvangstbevestiging
Als je een online bestelling plaatst, krijg je hiervan binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het mailadres dat je hebt opgegeven in je bestelling. Heb je langer dan 24 uur geleden online besteld en nog geen bevestigingsmail ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

4 – Betalen

Afrekenen
Bij het afrekenen ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Momenteel is betalen alleen mogelijk via iDeal en Paypal.

5 – Bezorging

Verzending
Den Bosch City houdt de voorwaarden van verzending aan van de originele aanbieder. Hierdoor kunnen verzendopties afwijken per product.

Bezorging
Den Bosch City houdt de bezorgopties aan van de originele aanbieder. Hierdoor kan de bezorging afwijken per product.

Nederland
Momenteel bezorgen wij alleen in Nederland.

6 – Ruilen & retouren

Terugsturen binnen 14 dagen
Bij aankoop op afstand (zoals via een webwinkel) geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen. Dit zogenoemde “herroepingsrecht” betekent dat je in principe alles wat je bij ons koopt, binnen 14 dagen (geteld vanaf de datum van ontvangst) zonder opgaaf van redenen (gratis) kunt retourneren, waarna je het aankoopbedrag terugkrijgt. Voorwaarde is wel dat het artikel onbeschadigd en niet gebruikt is en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele, onbeschadigde verpakking met intacte hygiëne zegel retour gezonden wordt. Uiteraard mag je de door jou bestelde artikelen eerst beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Uitzonderingen
In de Algemene Voorwaarden vind je bij Artikel 10 enkele uitzonderingen op het herroepingsrecht: Slips, kousen, sexy speeltjes, mondkapjes en andere artikelen bedoeld voor intiem lichamelijk gebruik, kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden indien de verpakking en/of verzegeling is verbroken. Artikelen die wij hebben laten maken volgens jouw specificaties (gepersonaliseerde artikelen) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht daar deze persoonlijk zijn van aard. DVD’s en elektronische apparatuur e.d met een verzegeling, kunnen als deze verpakking en/of verzegeling is verbroken, niet worden geretourneerd.

Defect
Het kan zijn dat er iets kapot is. Laat het ons zo snel mogelijk weten. Stuur het liefst een heldere omschrijving en foto mee van het defect. Gaat het om een fabrieksfout of is er iets kapot gegaan tijdens de verzending, dan zorgen wij voor een vervanging.

Retour zenden
Wil je iets retourneren, neem dan eerst contact op met onze customer service. Zij geven je meer informatie over het retouradres. De verzendkosten zijn voor de consument tenzij anders afgesproken.

Als je de retourzending overdraagt aan de vervoerder, ontvang je een retourbewijs. Bewaar dit zorgvuldig! Zodra jouw retour verwerkt is, ontvang je een bevestiging via email. Den Bosch City is niet verantwoordelijk voor schade of het kwijtraken van de retour.

7 – Service & contact

Contactgegevens
Contact opnemen is alleen mogelijk via shop@denboschcity.com. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen jullie mail te beantwoorden.

Klachten
Wij vinden een goede dienstverlening aan jou als klant erg belangrijk. Toch kan het gebeuren dat Den Bosch City en/of de door jou bestelde artikelen niet voldoen aan je verwachtingen. Heb je een klacht? We lossen die graag samen op. Neem meteen contact op met één van onze medewerkers. Komen we er niet samen uit? Dan krijg je van ons een officieel klachtenformulier. Of bekijk onze algemene voorwaarden voor informatie.

Wij gaan serieus met klachten om. Heb je een klacht ingediend dan ontvang je uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Vind hier alles over Den Bosch zoals hotspots, events, inspiratie.
Typen maar!

Je vindt ons hier

Heb je leuke nieuwe hotspots, wil je samenwerken
of wil je graag gastredacteur worden?
Stuur ons dan even een mailtje!

Den Bosch City
GZG Terrein – Stergebouw
Burgemeester Loeffplein 70b/c
5211 RX Den Bosch
Tel: 06 300 38 556
E-mail: hello@denboschcity.com

hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

love us on social

  • DBC Instagram Wit
  • DBC Pinterest Wit
  • dbc-tiktok-wit
  • DBC LinkedIn Wit

F.A.Q.   |   Samenwerken   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Klantenservice

Stuur ons een berichtje

Footer Contact Form

Contact over Den Bosch Cadeukaart?