Werken bij Den Bosch City

 

Bij Den Bosch City doen we graag dingen samen, zo ook aan dit online platform bouwen. Als gastredacteur schrijf je over de leukste hotspots, restaurants en events in Den Bosch en omstreken. Vaak ga je op pad, alleen of met een teamgenoot, voor een interview en om te fotograferen. Soms word je zelfs uitgenodigd op events of overnacht je bij een nieuwe accommodatie. Content maken doe je namelijk beter als je ook een ervaring rijker bent. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar fotografen, videografen en content creators. Stuur ons een berichtje als je meer wilt weten hierover!

Interesse in stage lopen? Bekijk de vacatures en lees hoe werken bij Den Bosch City bevalt,
of stuur ons gewoon je allerleukste open sollicitatie!

Vacatures

JOURNALISTIEK 

Stage, Den Bosch

Business Development

Stage, Den Bosch

Marketing / Branding

Stage, Den Bosch

GASTredacteur 

Parttime, Vrijwillig, Den Bosch

Content creator 

Parttime, Vrijwillig, Den Bosch

anderen gingen je voor. Dit is wat zij zeggen over werken bij Den Bosch City

MAUD VAN DEN BOS

Student Business Innovation

“Van september 2022 tot januari 2023 loop ik stage bij Den Bosch City. Ik zeg wel stage, maar ik heb me eigenlijk geen stagiaire gevoeld. Ik voel me vanaf dag één gewoon collega, teamlid.
Den Bosch City is een bedrijf waar veel mogelijkheden zijn, waar je zelf met ideeën mag komen, waar je creatief mag zijn. Natuurlijk met de juiste hulp en begeleiding, maar ook met veel eigen input. Taken zijn heel divers waardoor de tijd voorbijvliegt. Het is een stage waarin ik mijn schrijf-skills enorm heb verbeterd en veel geleerd heb over marketing.
Ik ben blij dat ik mijn netwerk zo heb kunnen uitbreiden en dat ik zoveel leuke dingen in Den Bosch heb mogen meemaken.”

Anne Leijten

Student Business Innovation

“Mijn stage bij Den Bosch City ervaar ik als een leuke, leerzame tijd. Doordat er in een klein team wordt gewerkt, is iedereen erg betrokken met elkaar. Dit vind ik erg fijn. Er is ruimte en tijd voor hulp en alles kan gevraagd worden.
Mijn taken zijn erg divers, waardoor elke dag anders is. En ik leer elke dag weer iets nieuws. Over marketing en schrijven, over de stad en kom ik in contact met inspirerende mensen.
Er is een fijne sfeer op de werkvloer en vanaf dag één voel ik me onderdeel van het team. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om hier stage te mogen lopen.”

Tanja Pels

Student AD Communicatie

“In november 2021 mocht ik samen met mijn klasgenoot Larissa een tof vraagstuk uitwerken voor Den Bosch City, toen zelfs nog onder de naam Den Bosch City Blog! Tijdens het samenwerken op locatie kwam ik er al snel achter dat het kleine team ontzettend gemotiveerd is en er alles aan doet om hun doel te bereiken. Ze bedenken alles goed uit en betrekken alle teamleden er ten alle tijden bij. Er is ruimte om je mening te geven, je creativiteit te delen en zat kennis om te sparren over marketing & communicatie (en waar je de lekkerste drankjes in Den Bosch kunt drinken) 😉
Ik werk na het behalen van mijn diploma nog steeds graag samen met Den Bosch City en kan dan ook zeker aanraden om ze een bericht te sturen!”

Open Sollicitatie

Stuur ons gewoon je allerleukste open sollicitatie!

Contact Form Werken bij DBC (#6)

Je vindt ons hier

Heb je leuke nieuwe hotspots, wil je samenwerken
of wil je graag gastredacteur worden?
Stuur ons dan even een mailtje!

Den Bosch City
GZG Terrein – Stergebouw
Burgemeester Loeffplein 70b/c
5211 RX Den Bosch
Tel: 06 300 38 556
E-mail: hello@denboschcity.com

hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

love us on social

  • DBC Instagram Wit
  • DBC Pinterest Wit
  • dbc-tiktok-wit
  • DBC LinkedIn Wit

F.A.Q.   |   Samenwerken   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Klantenservice

Stuur ons een berichtje

Footer Contact Form