Dat aller-allereerste biertje als je favo stamkroeg weer open is. Of die aller-allereerste keer dat je weer aan de Chef’s Table zit in je favo restaurant. We kijken allemaal uit naar HET moment dat winkels, kappers en horeca weer open mogen.

Maar wat ga jij nou als aller-allereerste doen?

BIEDEN OP HET ALLER-ALLEREERSTE UITJE VAN 2021

 

Twee Bosschenaren starten een online veiling waar iedereen kan bieden op de aller-allereerste uitjes van 2021. Vanaf 5 februari kan iedereen via www.allerallereerste.nl meebieden op dat aller-allereerste Spaanse kippetje bij Bodega De Unie, het aller-allereerste dansje op de bar bij Café Reinders of een privé-feest van SMÈRRIG.

OM NAAR UIT TE KIJKEN

 

Met deze online veiling heeft iedereen weer iets om naar uit te kijken. Ondernemers én vaste gasten. Ondernemers zijn enthousiast en brengen een veilingitem in kenmerkend voor hun zaak. Iets waar vaste gasten al zó lang naar verlangen.

Cafés, restaurants, artiesten, winkeliers, organisatoren. Niemand weet nog wanneer ze weer “open” mogen. Maar dat moment gaat komen.

Aller-allereerste veilingitems

 

Binnenkort worden één voor één de veilingitems bekend op de website www.allerallereerste.nl. Niet alle veilingen starten tegelijk – elke week bied je op nieuwe veilingitems. De looptijd van de veilingen zal 8 dagen duren.

aller-allereerste veiling reinders
aller-allereerste veiling de unie den bosch city
aller-allereerste veiling Allerei den bosch city

Over de veilingsluiting en Power Hours

 

Maar let op! Elke vrijdag om 17 uur sluit de veiling. Voordat de veiling sluit start er een Power Hour van 16 tot 17 uur. Een uur lang kan iedereen nog meebieden en overboden worden. Dit wordt LIVE uitgezonden en iedereen kan meekijken. De Power Hour wordt geleid door een heuse veilingmeester en verschillende ondernemers komen aan het woord. Om 17 uur zijn de veilingwinnaars bekend. Een mooie aftrap voor een goede vrijmibo!

Mede dankzij de online veiling moet dat historische moment van weer open mogen onvergetelijk worden.

Aller-allereerste | website | Facebook | Instagram
Start veiling: vrijdag 5 februari 2021

Als ondernemer kun je je aanmelden via aanmelden@allerallereerste.nl.

Fotocredits: Aller-Allereerste

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok