Het festivalseizoen overslaan, die kwam bij de Disco Daddies toch wel hard aan. Gelukkig zijn zij er niet bij de pakken neer gaan zitten en is er een te vet alternatief bedacht. Ladies & gents: Schuin in de Tuin!

Een eigen festival in je tuin


Wat begon als een leuk verjaardagsidee tijdens Covid-19 is nu een ware mini-festival. In je eigen tuin. Alles wat een festival zo tof maakt, kan nu gewoon bij jou thuis!

Bij binnenkomst krijg je een polsbandje zoals altijd bij een festival. Je loopt langs het toilet verkleed als Dixi. Want ja, ook dat hoort er nu eenmaal bij.

Als je de tuin inloopt, dan weet je het, deze dag wordt goud. Schuin in de Tuin heeft jouw tuin onherkenbaar gemaakt. Het is volledig omgetoverd tot een mini-festivalterrein. Overal hangen lampjes en andere gezelligheid. Je kijkt een keer naar links en vindt daar de food & drinks corner. In het midden staat er een mini-zwembadje voor de verkoeling en rechts vind je een heuse DJ booth.

Flamingo’s, muziekbingo & andere gekkigheid


Als je denkt dat het daarbij blijft, zie je ook nog eens de limbostok, een discobal en heel veel opblaasbare flamingo’s. Het lijkt bijna alsof FeestDJ Ruud even een bommetje hier heeft gedropt.

Schuin in de Tuin verzorgd de aankleding, maar ook de muziek. Een DJ booth zonder DJ doet niet zoveel. Daarom krijg je de 2 DJ’s van Disco Daddies erbij! Er is een normaal geluidssysteem mogelijk. Maar als je jouw buren niet hebt uitgenodigd voor de party, dan is er ook een Silent Disco mogelijk. Tussendoor wordt er een muziekbingo gedraaid met leuke prijsjes.

Alles wordt gedaan volgens de RIVM richtlijnen. Zelf hoef je alleen nog maar voor voldoende eten en drinken te zorgen. Voor een volledige omtovering van de hele tuin betaal je €995. 

Schuin in de Tuin festival
Schuin in de Tuin festival Disco Daddies

Heb je ook zin in een festival in je eigen achtertuin? Neem dan snel contact op met Schuin in de Tuin!

Schuin in de Tuin | website | Instagram

Contact: info@kikks.nl | +31 24 663 94 52 | +31 6 41 50 20 31

Fotocredits: Disco Daddies

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok