De hele zomer naar de buitenbios bij Verkadefabriek

 

Deze zomer lang wil je de Buitenbios bij de Verkadefabriek niet missen. In juli en augustus worden er vijf dagen (di t/m za) per week films vertoond in de buitenlucht. Het programma in juli is zojuist bekendgemaakt en de kaartverkoop is gestart.

De leukste films deze zomer

De Verkadefabriek draait deze zomer veel verschillende titels, variërend van filmhits als La La Land, Poor Things en Chef, muziekfilms als Stop Making Sense, Purple Rain en Tina, films die zijn gerestaureerd en opnieuw uitgebracht zoals The Straight Story, Spoorloos en Blood Simple en nieuwe titels waaronder Fly me to the moon, een romantische komedie met Scarlett Johansson en Channing Tatum, Disney en Pixar’s Inside Out 2 en het Franse drama L’amour et les forêts.

Nieuw dit jaar is de rubriek Keuze van het publiek. Wekenlang werden de favoriete films van Buitenbios-liefhebbers verzameld waaruit de volgende films zijn gekozen: Aftersun, Asteroid City en Cruella.

De kaartverkoop voor juli is gestart. Het programma van augustus gaat op maandag 1 juli in de verkoop. Het doorgeven van een lievelingsfilm voor de maand augustus kan tot 25 juni via social media van De Verkadefabriek.

Het programma van de Verkadefabriek Buitenbios in juli, en later ook augustus, is te vinden op verkadefabriek.nl/buitenbios.

Fotocredits: Marly van Gog

Buitenbios bij Verkadefabriek Den Bosch

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Volg de Den Bosch Cadeaukaart op Instagram. Heb jij met jouw bedrijf interesse in de Den Bosch Cadeaukaart voor in het kerstpakket of als waardering voor jouw personeel? Neem dan contact op met danielle@denboschcity.com!

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.