De lekkerste Koffie to go in Den Bosch

 

Ben je onderweg maar heb je wel zin in een lekker bakkie? Bij deze 6 hotspots haal jij in Den Bosch je koffie to go. Zo kun je ook en route genieten van jouw dosis cafeïne. Maar geloof ons, de meeste plekjes zijn veel te gezellig, waardoor de kans groot is dat je nog even blijft hangen. Groot gelijk!

CoffeeLab

 

Je bent hier op de juiste plek voor vele koffiedranken die voor je neus worden bereid. Snelle service en de beste kwaliteit, dat ervaren wij als wij hier een koffietje halen. CoffeeLab is door haar locatie naast het station niet alleen de beste vestiging voor een to go onderweg naar de trein. Nee, deze groene planten-oase brengt eveneens rust en orde als je ongestoord buiten te deur wilt werken. Vergeet dan niet even op de menukaart te kijken, want je nuttigt hier ook lekkere gebakjes en warme lunch. 

De gezellige CoffeeLab-heren en -dames staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar van 07.00 tot 18.00 uur en in de weekenden van 08.00 tot 18.00 uur.
CoffeeLab Den Bosch: Website | Stationsweg 35

Den Bosch City Coffeelab Den Bosch

Fortin Specialty Coffee

 

Fortin Specialty Coffee is geopend sinds november 2019 en bevindt zich in het historische centrum aan de Ridderstraat. Wat vroeger een oude traiteur was, is nu deze unieke koffiebar. Bij Fortin kun je zeven dagen per week terecht voor heerlijke koffie. De barista’s van Fortin nemen je graag mee op koffiereis, door het gebruik van koffiebonen van verschillende branderijen uit alle hoeken van de wereld. Thuis deze reis voortzetten? Dat kan! Via de webshop van Fortin geniet je ook thuis van de beste koffie.

 

Openingstijden van Fortin zijn:
Maandag 11.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 11.00 – 17.00 uur
Fortin: Website | Ridderstraat 6

Den Bosch City Fortin

DRAB Coffee

 

No boring coffee, luidt de oneliner van DRAB. En geloof ons, hier is niets van gelogen! DRAB is uit pure liefde voor koffie geboren en is dé plek voor liefhebbers van goede koffie. In dit gezellig aangeklede tentje wordt niet alleen koffie geschonken maar ben je ook op het juiste adres voor een kopje thee of een lekkere lunch. De mannen van DRAB laten jou tegenwoordig ook thuis genieten van heerlijke koffie. Ze verkopen namelijk koffiemachines en geven workshops voor basis barista en latte art. Mocht je trouwens even de tijd hebben, neem dan plaats op het gezellige bankje buiten dat uitkijkt over de Kruisstraat. Goede kans dat je nog een bekende voorbij ziet lopen!

DRAB is elke dag geopend van 09.00 tot 16.00 uur.
DRAB: WebsiteKruisstraat 12

Den Bosch City Drab Den Bosch

Crème

 

Deze fijne hotspot is een waar begrip in Den Bosch. Het vriendelijke personeel laat jouw dag goed beginnen. Naast koffie kun je ook genieten van een goed ontbijt, warme lunch en verse smoothies. Mis je Crème in de avond? Geen probleem! Blijf op donderdag tot en met zondagavond in de avond hangen. Dan worden hier de lekkerste shared-dining gerechten geserveerd. Zeker het proberen waard!

Iedere dinsdag tot en met zondag van 09.00 tot 18.00 uur staan ze bij Crème Coffee voor jou klaar met heerlijke koffie. Van donderdag- tot en met zondagavond kan vanaf 17.00 uur van het diner worden genoten.
Crème: WebsiteSnellestraat 47

Den Bosch City Creme Coffee

Monkey Coffee

 

Monkey Coffee is een klein maar gezellige ingericht tentje in de Visstraat waar jij je koffie voor on the road kunt halen. De zaak heeft meerdere filialen en staat bekend om de fairtrade koffie. Naast lekkere koffie hebben ze ook fantastische donuts!

Maandag 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag & Woensdag 09.00 – 18.30 uur
Donderdag 09.00 – 21.30 uur
Vrijdag 09.00 – 18.30 uur
Zaterdag 10.00 – 18.30 uur
Zondag 11.30 – 17.30 uur
Monkey Coffee:  Website | Visstraat 8

Den Bosch City Monkey Coffee
Koffietent Bloem in het Prins Hendrikpark in Den Bosch - Fotocredits Bloem

Bloem

 

Oh yes yes, dit is de go to koffietent als je lekker aan het wandelen of picknicken bent in het Prins Hendirkpark. Deze schattige hotspot is een walhalla voor de liefhebbers van lekkere taartjes en koeken. De versgebakken zoetwaren gaan zonder twijfel nog beter in met een lekkere kop koffie en warme thee. Ook de kids kunnen zich hier prima vermaken en lekker smikkelen van de lekkere cakejes. Bloem is een ultieme aanrader voor een koffiedate met vrienden, de kids of gewoon lekker jezelf (en een goed boek). 

Bloem is op woensdag t/m zondag geopend van 10.00 – 16.00 uur. 
Bloem: FacebookPrins Hendrikpark 1

Fotocredits: CoffeeLab, Fortin Specialty Coffee, DRAB Coffee, Crème, Monkey Coffee, Bloem

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.