Ben je onderweg maar heb je wel zin in een lekker bakkie? Bij deze 6 hotspots haal jij in Den Bosch je koffie to go. Zo kun je ook en route genieten van jouw dosis cafeïne.

CoffeeLab

Je bent hier op de juiste plek voor vele koffiedranken die voor je neus worden bereid. Snelle service en de beste kwaliteit, dat ervaren wij als wij hier een koffietje halen. CoffeeLab is door haar locatie naast het station niet alleen de beste vestiging voor een to go onderweg naar de trein. Nee, deze groene planten-oase brengt eveneens rust en orde als je ongestoord buiten te deur wilt werken. Vergeet dan niet even op de menukaart te kijken, want je nuttigt hier ook lekkere gebakjes en warme lunch. 

De gezellige CoffeeLab-heren en -dames staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar van 07.00 tot 18.00 uur en in de weekenden van 08.00 tot 18.00 uur.
CoffeeLab Den Bosch | Website | Adres: Stationsweg 35

Den Bosch City Coffeelab Den Bosch
Den Bosch City Fortin

Fortin Specialty Coffee

Fortin Specialty Coffee is geopend sinds november 2019 en bevindt zich in het historische centrum aan de Ridderstraat. Wat vroeger een oude traiteur was, is nu deze unieke koffiebar. Bij Fortin kun je zeven dagen per week terecht voor heerlijke koffie. De barista’s van Fortin nemen je graag mee op koffiereis, door het gebruik van koffiebonen van verschillende branderijen uit alle hoeken van de wereld. Thuis deze reis voortzetten? Dat kan! Via de webshop van Fortin geniet je ook thuis van de beste koffie.

 

Openingstijden van Fortin zijn:
Maandag 11.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 08.30 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 11.00 – 17.00 uur
Fortin | Website | Adres: Ridderstraat 6

DRAB Coffee

No boring coffee, luidt de oneliner van DRAB. En geloof ons, hier is niets van gelogen! DRAB is uit pure liefde voor koffie geboren en is dé plek voor liefhebbers van goede koffie. In dit gezellig aangeklede tentje wordt niet alleen koffie geschonken maar ben je ook op het juiste adres voor een kopje thee of een lekkere lunch. De mannen van DRAB laten jou tegenwoordig ook thuis genieten van heerlijke koffie. Ze verkopen namelijk koffiemachines en geven workshops voor basis barista en latte art. Mocht je trouwens even de tijd hebben, neem dan plaats op het gezellige bankje buiten dat uitkijkt over de Kruisstraat. Goede kans dat je nog een bekende voorbij ziet lopen!

DRAB is elke dag geopend van 09.00 tot 16.00 uur.
DRAB | Website | Adres: Kruisstraat 12

Den Bosch City Drab Den Bosch
Den Bosch City Creme Coffee
Den Bosch City Monkey Coffee

Crème

Deze fijne hotspot is een waar begrip in Den Bosch. Het vriendelijke personeel laat jouw dag goed beginnen. Naast koffie kun je ook genieten van een goed ontbijt, warme lunch en verse smoothies. Mis je Crème in de avond? Geen probleem! Blijf op donderdag tot en met zondagavond in de avond hangen. Dan worden hier de lekkerste shared-dining gerechten geserveerd. Zeker het proberen waard!

Iedere dinsdag tot en met zondag van 09.00 tot 18.00 uur staan ze bij Crème Coffee voor jou klaar met heerlijke koffie. Van donderdag- tot en met zondagavond kan vanaf 17.00 uur van het diner worden genoten.
Crème | Website | Adres: Snellestraat 47

Monkey Coffee

Monkey Coffee is een klein maar gezellige ingericht tentje in de Visstraat waar jij je koffie voor on the road kunt halen. De zaak heeft meerdere filialen en staat bekend om de fairtrade koffie. Naast lekkere koffie hebben ze ook fantastische donuts!

Monkey Coffee is elke dag geopend.
Maandag 11.00 – 18.30 uur
Dinsdag 09.00 – 18.30 uur
Woensdag 09.00 – 18.30 uur
Donderdag 09.00 – 21.30 uur
Vrijdag 09.00 – 18.30 uur
Zaterdag 10.00 – 18.30 uur
Zondag 11.30 – 17.30 uur
Monkey Coffee | Website | Adres: Visstraat 8

Den Bosch City: Douwe Egberts

Douwe egberts café

Douwe Egberts, wie kent dit oer-Hollandse koffiemerk nou niet? Tegenwoordig kennen meerdere steden de Douwe Egberts Cafés, waar alles om koffie draait. Het is de plek waar je je thuis voelt en waar je graag regelmatig komt. Je kunt binnen genieten van je kopje koffie maar hem ook lekker meenemen voor onderweg. Nog een last minute cadeautje nodig voor je afspraak? Bij de Bossche locatie vind je naast de toonbank een vitrine vol leuke hebbedingetjes. 

Douwe Egberts Café Den Bosch is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur, op zaterdag van 08.30 – 17.00 uur en op zondag van 10.30 – 17.00 uur.
Douwe Egberts Café | Website | Adres: Visstraat 33

Fotocredits: CoffeeLab, Fortin Specialty Coffee, DRAB Coffee, Crème, Monkey Coffee, Fleur Damoiseaux 

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok