Maak aftellen tot kerst nog beter met deze adventskalenders


Leuk om te geven en nog leuker om uit te pakken: adventskalenders! Het is dé manier om vanaf 1 december af te tellen tot kerst. Elke dag open je vakje en word je verrast met een cadeautje. Inmiddels liggen de winkels er vol mee. Het zijn er zo veel, dat ik niet meer weet welke ik zou kopen. En daarom heb ik mijn favorieten op een rijtje gezet. Ren vandaag nog naar de binnenstad en scoor een van de (of meerdere) adventskalenders in Den Bosch. Check ze hieronder!

Voor de creatievelingen: DIY Adventskalender 


Niets leuker dan je ziel en zaligheid ergens in stoppen voor een ander. Dat kan met de Søstrene Grene DIY adventskalender! Haal je creatieve hart op en vul deze adventskalender naar eigen smaak. Alleen de kalender zelf koop je kant-en-klaar. Fröbel er een regenachtige middag op los en creëer sieraden van kralen, macramé engeltjes en gehaakte hartjes voor in de boom. De rest van de vakjes vul je met lekkere thee en snoepjes. En ja, alle benodigdheden zijn bij Søstrene Grene te koop! 

Søstrene Grene: Orthenstraat 1

Sostrene Grene adventskalender DIY bron Søstrene Grene

Deurtjes openen met de kids 


Als niet-moeder zou ik het bijna vergeten, maar het idee lijkt mij heerlijk: samen met je kroost elke ochtend de adventskalender erbij pakken. Excitement voor het hele gezin! Bij Otten Speelgoed moet je zijn voor adventskalenders van SCHLEICH® en LEGO®. Want kijk even, deze Farm World, Harry Potter™, Marvel Avengers (en veel meer!) zijn toch geweldig?! 

Otten Speelgoed: Nieuwstraat 16

Aftellen met sieraden van My Jewellery 


Zes dagen lang vakjes openen met sieraden. I mean, bestaat er een andere manier om een vrouw gelukkig te maken? En hoewel we niet een driekwart maand bezig zijn met het openen van deze adventskalender, is dit wel zes keer happiness in a box! My Jewellery heeft twee varianten op de adventskalender, namelijk The Party Edition en The Timeless Edition. Beide kalenders hebben een absurt hoge waarde van ongeveer €120 aan inhoud, maar bemachtig je voor €45,99 per stuk. Dat wordt shinen deze feestdagen!

My Jewellery: Snellestraat 37

Verrijk je december met koffie en thee


Huisbarrista’s en theemutsen opgelet: aftellen tot kerst wordt nóg warmer en knusser! Zo liep ik van de week tegen de adventskalender van Nespresso aan. 24 ochtenden wakker worden met de altijd lekkere koffie zoals je van Nespresso gewend bent. Of ren naar Holland & Barret, waar je theeassortiment wordt uitgebreid met de kalenders van Yogi Tea, English Tea Shop en OFFBLAK

Uiteraard mag de heerlijke giftbox van theeboutique TwisTea niet ontbreken in deze lijst. De 10 cadeautjes zijn met liefde samengesteld, zodat je met mooie theerituelen kan aftellen tot kerst. Betalen bij TwisTea doe je met de Den Bosch Cadeaukaart

Nespresso Boutique: Kerkstraat 32 | Holland & Barret: Pensmarkt 12 | TwisTea: Snellestraat 32

Advenskalenders in Den Bosch TwisTea Giftbox

Voor een heerlijke stay-at-home maand


Zij die mij kennen, weten dat ik goed ga op alles wat met eten te maken heeft. Herkenbaar? Snel dan jezelf naar Oil & Vinegar voor 24 dagen olijfolies, azijnen en kruidenmelanges. Of zorg dat de Chocolade Adventskalender van Dille & Kamille heel snel jouw kant op komt. 

24 deurtjes openen voor een mooiere zelf? Wil ik, jij ook! Maak jezelf helemaal gek met het geweldige aanbod van Douglas (hallo aftellen met Clinique en Essie!) Of duik 12 keer in bad met de bruisballen van LUSH. En ja, ik moet ze benoemen: de allmighty adventskalenders van Rituals. Mijn hemel, deze zijn zo fantastisch. Elke dag is een feestje en het staat ook nog eens leuk in je woonkamer. 

Tot slot: decoreer je kerstboom elke dag een beetje meer, met de adventskalender ‘We are all made of stars’ van Sissy-Boy. Tel niet af naar de feestdagen, maar naar het magische moment waarop je jouw kerstboom laat schitteren. 24 unieke verrassingen in de vakjes, elk met een exclusief ornament.

Oil & Vinegar: Vughterstraat 32 | Dille & Kamille: Orthenstraat 5-7 | Douglas: Markt 67 | LUSH: Hooge Steenweg 20 | Rituals: Gasselstraat 28 en Vughterstraat 1 | Sissy-Boy: Verwersstraat 29-33

Rituals adventskalenders Den Bosch bron Rituals

Bossche December to remember! 


Het seizoen van de feestdagen, ik houd ervan! Wist je dat we nog meer blogs over de feestdagen schrijven? Make it a Bossche December to Remember en lees alle blogs via Winter in Den Bosch

Fotocredits: TwisTea, Søstrene Grene, Rituals

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.