Bij deze 7 Bossche winkels scoor jij de leukste surprise cadeaus onder de 10 euro


Het is bijna 5 december. Dat betekent surprises maken als een malle deze week, toch? Wil je wat leuks cadeau geven maar is je budget niet mega? Bij deze 7 leuke winkels in Den Bosch scoor jij een surprise cadeautje onder 10 euro. Shoppen maar!

WO concept store Den Bosch City

WO! Conceptstore voor woonaccessoires en kids


Voor de leukste woonaccessoires tegen een leuk prijsje moet je naar WO! Conceptstore. Een enorm assortiment aan kaarsen in alle kleuren, soorten en maten. Daar wordt toch iedereen blij van? Ook de populaire amberblokjes in heerlijke geuren met schattige schaaltjes liggen zo voor het meenemen bij WO! Conceptstore. Als je een surprise maakt voor een mama: er zijn baby-cadeautjes in overvloed. 

Vughterstraat 5

Grappige cadeautjes bij Flying Tiger


Flying Tiger is zo’n winkel waar je niet meer naar buiten komt als je eenmaal binnen bent. Je kunt het zo gek niet bedenken of Flying Tiger verkoopt het. En ook nog in 5 verschillende kleuren. Alles voor de feestdagen vind je hier. Van spelletjes tot mokken. Je slaat hier nooit de plank mis en je betaalt nooit te veel!

Hinthamerstraat 14

Søstrene Grene voor creatievelingen


Voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn, vind je hier het perfecte cadeau. Søstrene Grene ligt vol met alle knutselspullen waarvan je nooit wist dat ze bestonden. Prachtige verf, potloden, borduurgaren en stickers voor een klein prijsje. 

Orthenstraat 1

Sostrene Grene Den Bosch City

Culinaire cadeaus bij Oil & Vinegar


Met de cadeautjes van Oil & Vinegar maak je elke keukenprins(es) blij. Mooie pasta’s, bijzondere theetjes of speciale koekjes. Deze prachtige winkel heeft alles wat iemand die van lekker eten houdt wil hebben. Als surprise knutsel je een koksmuts en je bent klaar voor dit jaar : – )

Vughterstraat 32

Tum Tum Snoeperij Den Bosch City

Snoeperij Tum Tum voor een oud-Hollands cadeau


Voor kids (maar stiekem ook volwassenen) een Bossche favoriet: de oud-Hollandse, ambachtelijke snoeperij van Tum Tum. Je schept je snoepjes hier in een bakje die daarna worden ingepakt in de welbekende groene zak. Ook bijzondere chocoladerepen en lolly’s of leuke doosjes met bijzondere snoepjes zijn hier te koop. Wie wordt daar nou niet blij van in zijn/haar surprise?

Ridderstraat 11

Voorbereiden op carnaval met Oeteldonkstijl


Ook carnavalsliefhebbers verdienen een surprise cadeautje wat bij hen past. Als je op zoek bent naar een superleuk Oeteldonk-cadeautje voor onder de 10 euro kan je zeker wat vinden bij Oeteldonkstijl. Originele emblemen te over. Ook voor Oeteldonk-kleding en -accessoires, is er een ruime keuze bij Oeteldonkstijl

PS. Met onze code ‘Oetelcity’ krijg je 5% korting op je bestelling! (Invullen aan het einde van het bestellen bij ‘cadeaucode’.)

T Gasseltje Den Bosch City

Sieraden van kwaliteit bij het Gasseltje


Voor een heel ruime keuze uit hippe sieraden van kwaliteit kun je het beste naar het Gasseltje gaan. Er worden merken verkocht zoals Go Dutch Label. Prachtige oorbellen die lang mooi blijven in alle kleuren, vormen en maten voor onder de 10 euro! Bij het Gasseltje worden ook de leukste Oeteldonk-sieraden verkocht in rood-wit-geel. 

Gasselstraat 10

Hopelijk heb je genoeg inspiratie om een leuk cadeautje te kopen voor onder de 10 euro. Heb je nou een wat groter budget en zoek je een cadeau voor een man? Kijk dan ook vooral eens naar Cadeaus voor hem! Stay tuned voor meer blogs over cadeautjes deze feestmaand. 

Fotocredits: Tum Tum Snoeperij, Gasseltje, Den Bosch City

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok