Naar de buitenbios bij Verkadefabriek

 

Deze zomer lang wil je de Buitenbios bij de Verkadefabriek niet missen. In juli en augustus worden er vijf dagen per week films vertoond in de buitenlucht. Het programma voor juli is zojuist bekendgemaakt en de kaartverkoop is gestart.

Deze zomer worden er diverse films vertoond, variërend van kaskrakers zoals “Intouchables” en “Call me by your name”, muziekfilms zoals “Moonage Daydream” en “Tina”, gerestaureerde klassiekers zoals “Thelma & Louise” en “First Blood”, en nieuwe titels zoals “Asteroid City”, de nieuwste film van Wes Anderson, en de Chileense thriller “El Castigo”. Daarnaast worden er dit jaar ook weer films vertoond met een bijzonder randprogramma. Na de vertoning van de film “Ik Miss Teddy” geniet je van een dragshow en er is een voorpremière van “Barbie” met een look-alike-wedstrijd.

Het programma voor augustus wordt op donderdag 29 juni samengesteld. Liefhebbers van de Buitenbios kunnen suggesties voor de programmering achterlaten via social media of in de Verkadefabriek zelf.

Het programma van de Verkadefabriek Buitenbios in juli, en later ook augustus, is te vinden op verkadefabriek.nl/buitenbios.

Fotocredits: Marly van Gog

Buitenbios bij Verkadefabriek Den Bosch

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.