Oeteldonkse musthaves voor carnaval 2023


Team Den Bosch City is al lang en breed begonnen met het verzamelen van Oeteldonkse musthaves voor carnaval. Want oh mennn wat hebben we er zin in zeg. De eerste events rondom carnaval vinden al (binnenkort) plaats, zoals de Kletsavonden in de Smidse (drie woensdagen voor carnaval), Grand Gala du Kwèk en Veurnaval (zondag voor carnaval). Daar verschijnen we natuurlijk in vol ornaat! Maar op welke Oeteldonkse musthaves viel ons oog dit jaar?

PS. Bestel je jouw Oeteldonkse musthaves online bij Oeteldonkstijl? Vergeet dan niet onze 5% kortingscode te gebruiken: Oetel-city

Nieuwe emblemen voor op onze kiel


Dat het nieuwe jaarembleem ‘Oeteldonk blèft plèkke’ op onze kiel moet, staat buiten kijf. Daarnaast is het tof als de nieuwe emblemen van je favoriete café een plekje krijgen (als dat nog past). Niet alleen leuk, maar vaak zijn dit ook voorrangsemblemen zodat je de reguliere rij kunt vermijden. Zit je kiel nog niet zo vol als die van mij? Kijk dan vooral ook naar andere leuke emblemen, zoals de emblemen met uitspraken of een ‘Heerlie d’n peerlie’.

Oeteldonk embleem heerlie dn peerlie
Oeteldonkse musthaves emblemen
Oeteldonkse musthaves Den Bosch City
Glitterfabriek 2-2

Glitters, glitters, glitters


Jaa dit is te leuk! De meiden van de Glitterfabriek verkopen de allerleukste glitters voor op je gezicht. Of zoals zij zeggen: dé plek voor glitter op je bek. Haal snel je rood-wit-gele glitters in huis voor carnaval. De glitters zijn makkelijk aan te brengen door eerst wat vaseline op de plek te smeren waar je de glitters wilt hebben. Bestellen kan via Instagram DM. 

Jurken, truien en ander leuks voor onder je kiel


Warm aankleden moet je sowieso onder je kiel. Want zeg eerlijk: het is wel gewoon februari. Maar we kunnen ook wel iets leukers verzinnen dan alleen een saai thermoshirt. Zoals de leuke leggings, truien en shirts van Musthave District, of de paillettenjurk van Hoofs. De paillettenjurk is zolang de voorraad strekt. En de truien en shirts zijn er in het rood en geel. 

Musthave District | Vughterstraat 23
Hoofs | Vughterstraat 149

Doe-mén-jou-mar-sweater-red-Musthave-District-230119111455
Hoofs paillettenjurk
oeteldonkse musthaves

Rood-wit-gele accessoires


Zelf loop ik altijd met van die rood-wit-gele plaksteentjes op m’n gezicht. Maar na wat zoeken hebben we nog meer leuke accessoires gevonden om je outfit op te leuken. Want alleen je kieltje is ook maar zo kaal. Zo vonden we leuke sieraden, zoals deze oorbellen met rood-wit-gele veertjes en een haarband met bloemetjes. Of een retro fanny pack en een groen Oeteldonks tasje. Voor al je keelsnoepjes, mini-flacon met brandewijn en 50 cent toiletmuntjes.

Oeteldonkse musthaves
Oeteldonk Den Bosch City carnaval
Oeteldonk carnaval Den Bosch kopen
Oeteldonk flairpants

Houders voor statiegeldbekers


De statiegeldbekers zijn niet meer weg te denken in Oeteldonk. Je betaalt wat extra voor je eerste beker, maar zodra je die weer inlevert krijg je het statiegeld terug. Even naar het toilet? Of je hebt meer dan één beker in je handen? Daar is zo’n handige houder goed voor! Speciaal in rood-wit-gele uitvoering. Keihèndig! En keileuk: want met de kortingscode Oetel-city krijg je ook nog eens 5% korting!

Oeteldonk drinkbeker Den Bosch City
Oeteldonk drinkbeker Den Bosch City
Oeteldonk shotglaasje Den Bosch City

Meer Oeteldonkse musthaves


Er zijn nog veel meer toffe Oeteldonkse musthaves te vinden. Zo worden we bij Hoofs altijd hebberig en hebben we zojuist ook nog even bij Oeteldonkstijl besteld. Kom jij nou écht iets leuks tegen? Laat het ons dan weten! En bekijk ook eens onze andere carnavalsblogs.

Tot in Oeteldonk!

Deze blog bevat affiliate links. Dit betekent dat een klein bedrag wordt verdiend zodra er een product via een link is besteld. Het kost jou niks extra’s en je zorgt ervoor dat wij mooie content kunnen blijven maken. Heb je via deze links een product gekocht: dankjewel!

Fotocredits: Oeteldonkstijl, Oetel flair, Den Bosch City, Musthaves District, Hoofs

SPECIAAL voor DEN BOSCH CITY lezers

Tip: Geef eens een Den Bosch Cadeaukaart weg!
Een lokale cadeaukaart waarmee je Bossche ondernemers steunt. Te besteden bij horeca, delicatessezaken, winkels en activiteiten in Den Bosch.

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.