Noordbrabants Museum

Vrijdag 12 februari is het dan zo ver: de officiële opening in het Noordbrabants Museum van de tentoonstelling ‘Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie’.

Opening

De thuis komst van onze JHERONIMUS wordt groots gevierd. Ali B zal samen met Brace tijdens de opening op de parade optreden. Ook tof: Ali B gaat ook nog met de Koninklijke Harmonie een setje weggeven. Het openingsprogramma op de Parade start om 12:30 en duurt tot 15:30 uur.

Koninklijk bezoek

Dan is er ook nog Koninklijk bezoek, want niemand minder dan onze Koning Willem-Alexander zal de Jeroen Bosch tentoonstelling officieel en op bijzondere manier openen. Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zullen eerst nog een ceremonie bijwonen in de Sint-Jan, vanuit de Sint-Jan wandelen zij naar Het Noordbrabants Museum in de Verwerstraat.

Dus wil jij een glimp opvangen van onze Koning en Koningin die vergezeld worden door allerlei bonte Bossche-figuren? Zorg dan dat je op tijd langs de route je plaatsje bemachtigd hebt. Liever niet in het gedrang staan? Vanaf 13.30 uur kun je op de Parade via grote schermen meekijken naar de openingsceremonie.

Jezelf onderdompelen in de wondere wereld van Jeroen Bosch? De expositie ‘Jheronimus Bosch – Visioenen van een genie’ is vanaf 13 feb t/m 8 mei 2016 te zien in Het Noordbrabants Museum. Het museum is dan dagelijks geopend van 9:00 tot 19:00 uur.

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok