Voor wie al fan is van Brasserij Breton in de Korte Putstraat, goed nieuws, de mooie gerechten zijn nu ook op locatie mogelijk! Marc & Fleur besloten, samen met Cris & Suzanne Panday, de succesformule uit te breiden buiten het restaurant. Breton Sur Place was geboren! De gerechten hebben, net zoals in het restaurant, de maat van een voorgerecht en zijn geïnspireerd door de Bretonse keuken.

De Franse Keuken op Haar Best


De Bretonse keuken is niet de alleenheerser bij zowel het restaurant als bij Breton Sur Place. Ook worden er regelmatig Oosterse invloeden verwerkt in de gerechten. Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse en seizoensgebonden producten. Breton Sur Place verzorgd niet alleen een privé kok op locatie, maar ook kunnen er allerlei hapjes worden geregeld. Voor als je zelf geen zin hebt om dit te regelen!

Breton Sur Place: Culinair Eten op Locatie


De fijne reacties op Brasserij Breton hebben eigenaren Marc & Fleur ertoe gedreven om samen met Cris & Suzanne Breton Sur Place op te zetten. Want zeg nou zelf? Wat is nou fijner dan al dat lekkers gewoon op je eigen locatie te serveren? Makkelijk en jaloersmakend!

Culinair genieten op locatie, of je nu op zoek bent naar een privé kok voor een dinerparty of een groot feest geeft. Alles is mogelijk. Het team heeft daarom geen standaard pakketten, maar leveren maatwerk. Je geeft zelf aan wat je budget is, en wat je wel en niet wilt! Marc en Cris koken graag voor je thuis. Er is zelfs een passend wijnarrangement mogelijk. So sit back and relax!

Breton Sur Place Marc
Breton Sur Place Den Bosch op locatie
Breton Sur Place keuken op locatie

Brasserij Breton in de Korte Putstraat


Sinds 2011 zijn Marc & Fleur de trotse eigenaren van Brasserij Breton in de Korte Putstraat. Hier serveren zij voorgerecht porties die in de open keuken worden bereidt. Op de krijtborden die buiten hangen kun je al een kijkje nemen naar alle gerechten. De kaart van Breton wisselt snel en met het seizoen mee. Naast de specials blijven ze ook de Bretonse klassiekers serveren.

Breton Sur Place Website | Facebook | Instagram

Contact: 06 3344 8426 | info@bretonsurplace.nl

Fotocredits: Breton 

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok