Heerlijk en gezellig eten


Heb je al gehoord van het restaurant Citrus? Na veel goede verhalen te hebben gehoord over Citrus konden we niet langer wachten om hier een hapje te eten! Bij Citrus draait het om heerlijk en gezellig eten. Zonder snelle trends of poespas. Een pure en seizoensgebonden kaart met aandacht voor vakmanschap en herkomst. Zo zien we het graag!

Chefkok Paul & gastvrouw Jill


Chefkok Paul & gastvrouw Jill (beide eigenaren) bruisen van de energie en vertellen vol passie over hun liefde voor Restaurant Citrus, de herkomst van de ingrediënten en de producten waar mee wordt gekookt. Alle ingrediënten worden door Paul zelf met zorg uitgekozen en ingekocht. Om de 2 weken wisselt het menu van Restaurant Citrus, en zo creëert chef Paul steeds een verschillend 3, 4, of 5 gangen menu. De à la Carte kaart wisselt met de seizoenen mee.

Citrus Den Bosch City

Food Orgasm


Wij kregen een geweldig 4-gangendiner geserveerd. Om maar wat te noemen: Rilette van tamme eendenbout geserveerd met eendenlever, appel, macadamia & don p.x. stroop, oosters buikspek met gamba en bietjes, grietfilet met mosselen, een krabkoekje en een zachte currysaus, black angus runderentrecote van de greenegg… En dan het dessert – met o.a. een home made mojito sorbet – dit maakte onze food orgasm compleet!.

Liefde in een gerecht


Wij waren enthousiast over alle gerechten, vanwege de zorgvuldig uitgezochte smaakcombinaties. Je proeft de liefde waarmee elk afzonderlijk gerecht wordt bereid. Van de wijnen die bij de gerechten werden geserveerd werden we overigens ook erg gelukkig.

Citrus heeft de ambiance van een knusse woonkamer en de prijzen van een eetcafé, maar het eten is van buitengewoon hoge kwaliteit. Probeer op tijd te reserveren, want het zit hier elke avond gezellig vol. En terecht!

Citrus: Lange Putstraat 7A

Website | Facebook | Instagram

Fotocredits: Citrus

Hotspots, guides & winacties in je mail

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok