Als je weleens een bamischijf scoorde bij cafetaria de Twee Beren op het hoekje van de Arena, dan zul je nu even moeten omschakelen. Sinds kort is daar namelijk PuurGondisch voor in de plaats gekomen, een healthfood ontbijt & lunchroom. En dat is minstens net zo lekker maar wel even wat gezonder.

Gezond sfeertje

PuurGondisch, opgezet door Jennifer Tames-Taylor, ademt echt een fijn gezond sfeertje. Niet alleen door het kleurrijke interieur, maar ook door de verse ingrediënten op de bar en de goed doordachte ontbijt- en lunchkaart. Je krijgt meteen het idee dat je hartstikke gezond bezig bent, zonder dat het je wordt opgedrongen. Aan de vriendelijke dames die er werken, kun je je bestelling doorgeven en eventuele extra wensen kenbaar maken. Je broodje wordt meteen vers bereid.

Heerlijke gerechten

Op het menu staan smoothies, sapjes, koffies en theetjes ook lekkere soepen, salades, burgers, wraps en zoetigheden. Ook voor je ontbijt kun je er terecht en bijvoorbeeld een kokosyoghurt, wafel of healthy pannenkoek bestellen.

Wrap met geitenkaas

Wij namen onder andere de wrap met geitenkaas en rode biet en die smaakte heerlijk. Puur is er echt het beste woord voor; je proeft alle ingrediënten heel goed en het past perfect bij elkaar. En zeker met een smoothie erbij, vult het goed en kun je weer mooi een paar uurtjes dat andere belangrijke ding doen: shoppen! Vanuit PuurGondisch loop je immers zo de belangrijkste winkelstraten in.

Ook leuk: bij Puurgondisch kun je broodjes en smoothies bestellen om mee te nemen en je kunt er (op reservering) een goed gevulde picknickmand bestellen. Dus ook in het park kun je lekker gezond doen!

Je vindt PuurGondisch hier:

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok