Als hondenbezitter is het niet altijd even makkelijk om een gezellige plek te vinden waar je samen met je trouwe viervoeter geniet van lekker eten en drinken. Gelukkig zijn er steeds meer restaurants en cafés die honden van harte welkom heten. In deze blog zetten we een aantal van deze hondvriendelijke restaurants voor je op een rij. Onderaan deze blog vind je een handige kaart met alle locaties, en wat extras, op een rij. Ook hebben we een tip om jouw hond mee naar jouw favoriete restaurant mee te nemen.

Laat je weten als we er 1 gemist hebben?

Den Bosch City Hondvriendelijk - Buurt Den Bosch
TheHappinessCafe Den Bosch City Dog
Den Bosch City Hondvriendelijk - Eddie Uilenburg

Hotel The Den

We trappen af met The Den, het mag dan een hotel zijn, maar het is zoveel meer dan dat. Hier staat niet alleen een bedje en bakje water voor je hond klaar, maar soms zelfs ook een ‘squeezy gift’ op ‘m ligt te wachten. Eén van de meest hondvriendelijke restaurants in Den Bosch! Hier geniet je heerlijk van je koffietje, ga er lunchen, borrelen of dineren. Of vind je weg hiernaartoe om lekker een dag te werken.

The Happiness Cafe

In een van de mooiste panden van Den Bosch wordt je pup ontvangen met een heerlijk koekje. Terwijl jij van mooie gezonde gerechten geniet, wordt je hond lekker in de watten gelegd. Het personeel knuffelt graag met je viervoeter!

Bolwerk

Fijn rustig terras aan het water. Er komen eendjes en bootjes voorbij, dus een hoop voor je hond om naar te kijken. Als je gaat zitten vragen ze of ze wat water en brokjes voor je viervoeter mogen brengen. Als dat geen welkom is. Geniet van het zonnetje of van de historische elementen binnen!

Dolce Far Niente

In de Ridderstraat zit een parel van een café verstopt. Als jij en je viervoeter de kunst van het zoete, zalige nietsdoen verstaan, is dit de spot om heen te gaan. Ook voor een goed glas wijn trouwens!

Brouwers aan de vaart

Hier kan niet alleen goed gedanst worden onder het genot van heerlijke biertjes, ook jouw hond is hier meer dan welkom. En wat een toffe plek op de Tramkade. Binnen is het overdag net een woonkamer en buiten kan jouw viervoeter natuurlijk helemaal los op dit terrein! Dogs love it here.

Anne&Max

Anne&Max fungeert graag als jouw woonkamer. En daar hoort jouw beste vriend natuurlijk bij. Geniet hier van ontbijt tot een lekker lange namiddag. Oh, en Anne&Max probeert ook nog eens zo goed mogelijk bij te dragen aan een betere wereld voor jou, en je hond!

Noemme & Lola

Twee heerlijk gezellige hotspots recht tegenover elkaar in de Korte Putstraat. Je hond mee? Geen enkel probleem hier. Met de heerlijkste vegetarische gerechten (Noemme) en superleuke wereldgerechten (LOLA) zitten jullie hier altijd goed op jullie plek. Wist je trouwens dat Noemme meer dan 50 flessen wijn voor je open hebben staan?

La Jeu Coffee

Mocht je een enorme hond hebben wordt het misschien een kleine uitdaging in misschien wel een van de allermooiste koffietentjes van Den Bosch. In dit prachtige, knusse pand kun je niet alleen heerlijke koffie krijgen, ook je hond wordt hier met liefde ontvangen en voelt zich thuis. Tip: Naast dat je hier heerlijk kunt zitten vind je hier ook jouw  typisch Italiaanse espresso ervaring: espresso aan de bar en door. Wij houden ervan.

Hello My Friend

Hello My Friend hoort zeker in dit rijtje met meest hondvriendelijke restaurants thuis. Je hebt hier vast Noodle eens binnen zien lopen. Dit hondje heeft haar tweede mandje hier liggen. Hello My Friend maakt misschien wel een paar van de beste cocktails, en heeft heerlijk streetfood op de kaart staan. Op het terras is regelmatig een zonnetje te vinden en binnen is er ruimte genoeg. Mocht je hond er klaar mee zijn, maar jij nog even doorwillen: in het weekend wordt er gedanst!

Buurt & Chez Minee

Ja, hier hebben ze zelf een hond die gewoon wel eens aan komt lopen voor een koekje of iets anders lekkers. Natuurlijk is die van jou dan ook meer dan welkom, of je nu lekker in het zonnetje op het terras gaat zitten, of binnen je plekje vindt.
BUURT vind je aan de ene kant van de stad, Chez Minée aan de andere kant. Zo ben je nooit ver van jouw koffietje, lunch of borrel verwijderd!

FF Swanjee

Dit heerlijke restaurant met geweldig uitzicht heeft er geen moeite mee als jouw viervoeter lekker bij je komt liggen. Hier hebben ze overigens het langste zon op het terras. Geniet van de heerlijke gerechten en van het zonnetje met uitzicht op onze ouwe Sint Jan!

Auberge de Veste

Heerlijk eten met net zo goede wijnen. Eigenaar Ruben blijft maar noteringen krijgen in de Lekker, Michelin en Gault&Millau. Als jouw hond het aan kan dat jij lekker zit te eten…

Citrus

Dit echtpaar is zelf helemaal weg van honden. Een avondje eten hier is echt genieten en dat begint al bij het aperitief. De wijn past perfect bij de mooie gerechten en jouw viervoeter kan heerlijk bij je liggen.

De Stip

De Stip: wat ons betreft de belichaming van het Bourgondische Leven. En ook hier kan jouw viervoeter lekker bij je komen liggen. Leg ‘m wel een klein beetje aan de kant of onder je stoel hoor, want het is hier Bourgondisch gezellig, druk en vol. Heerlijk.

TIP
Jouw viervoeter lekker mee naar een café, restaurant of terras? Wij zijn helemaal fan ven deze automand van Studio Proud. Niet alleen ideaal voor in de auto, maar wij nemen deze vervolgens gewoon mee het terras op of restaurant in. Jouw hond voelt zich helemaal veilig en thuis, ligt lekker in een zachte ‘mand’ en jij kunt ongestoord van al dat lekkers genieten. Perfect! Wij mogen Den Bosch City lezers korting geven.

SPECIAAL voor DEN BOSCH CITY lezers
[product_category per_page=”1″ columns=”1″ orderby=”ID” order=”ASC” category=”hondenmand”]
Den Bosch City Hondvriendelijk - Fransje koffie la jeu coffee
Den Bosch City Hondvriendelijke restaurants - Zoe Terras Noemme

We hebben nog meer plekken voor jullie op een rijtje gezet,
een gemakkelijk kaartje met alle locaties waar je jouw hond mee naartoe kunt nemen!

Den Bosch City Hondvriendelijk - Hond Cocktail
Den Bosch City Hondvriendelijke restaurants - Hond croissant
Den Bosch City Hondvriendelijke restaurants - Eddie DE Koffie

Je ziet, er zijn genoeg gezellige restaurants en cafés waar honden welkom zijn. Dus ga er lekker op uit en geniet samen van een heerlijke koffie, maaltijd of borrel op één van deze hondvriendelijke restaurants! Natuurlijk moet je zelf altijd nog even kijken of het geschikt is voor je hond, niet te druk of rumoerig. Maar deze cafés heten jouw hond welkom. Ook wil dit natuurlijk niet zeggen dat als je hier gaat eten of drinken, het altijd vol met honden ligt. Het is een lijst met restaurants waar ze open staan voor een lieve hond.

Fotocredits: Studio Proud, Eddiefromholland, Pexels

hotspots, guides & winacties in je mail


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang …

MailChimp Subscription

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok

Promoten via Den Bosch City? Bekijk snel de mogelijkheden of stuur ons vrijblijvend een mailtje via hello@denboschcity.com.