Nom Nom is eindelijk open! Een gezellige nieuwe spot voor lunch, diner of een borrel. En alweer twee jonge ondernemers die hun eerste eigen zaak beginnen. Leuk!gemaakt van verse biologische producten.

Lekker lunchen, dineren of borrelen bij Nom Nom


Op het menu vind je super veel lekkere gerechten van lunch tot diner. De kaart is Europees/Aziatisch getint en alles is gemaakt van verse biologische producten. Wij hebben heerlijk zitten smullen van Tom Kha Kai soep en een zuurdesembroodje met Bio geitenkaas. Maar ook de zeekraal risotto van vriendlief was heerlijk! En heb je nog een gaatje over? Dan kun je de heerlijke cheescake met bramengelei delen!

Nom Nom yoghurt bowl

Op de avondkaart staan ook overheerlijke gerechten. Wat denk je van risotto met koffiegruis, gelakte eend? Of linguine pasta met octopus, tomaat, gamba en geroosterde paprika? De volgende keer wil ik echt één van die proberen! Deze zaak is ook een perfecte spot om even te meeten voor een kopje koffie of thee. De koffie is supergoed met de bonen van Bocca, en met een heerlijke thee van het geweldige Franse theehuis Betjeman & Barton zit je altijd goed.

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok