Geen vette kantinehap meer, maar een goede en gezonde lunch van So Yummy. Want bij deze gezonde bezorgservice bestel je heerlijke broodjes en salades voor op kantoor. Alleen voor jou, of ook voor al jouw collega’s.

So Yummy Menu


So Yummy bereidt een gezonde lunch die je voor 11 uur op dezelfde dag kan bestellen. Er is een ruime keuze uit broodjes, salades, sweets en smoothies. Wat je ook kiest, je hebt het gevoel alsof je net in een restaurant hebt besteld. Kies bijvoorbeeld voor een broodje met geitenkaas en rode biet, of een couscous salade. Ook bij de zoetigheden wordt er nagedacht over gezonde ingrediënten. Zo zit er in de brownie zoete aardappel.

Maar ook voor grotere groepen of tijdens speciale gelegenheden stellen zij een mooie lunch of brunch samen voor jou en je vrienden, familie of collega’s.  Gewoon even van te voren doorgeven!

So Yummy Celebrations

 

So Yummy heeft sinds 1 maart 2022 ook Celebrations, zo kan je verschillende boxen bestellen. Of het nou voor een ‘gewone’ lunch is of voor een babyshower.  In een box zitten verschillende broodjes, zoete lekkernijen en drankjes. Sinds 2021 hebben ze een leuk pandje op de Zuiderpassage, daar kan je de boxen ophalen. Geen zin om uit de deur te gaan? Geen zorgen, want ze bezorgen de boxen ook. So Yummy Celebrations is alleen af te halen of te bezorgen in het weekend. Als je het voor woensdag 17:00 uur besteld is de box hetzelfde weekend nog te bezorgen of af te halen. Voor elke gelegenheid is er wel een unieke box!

So Yummy brunch Pasen
So Yummy square 1
So Yummy square 3
So Yummy square 2

Een gezonde leefstijl op kantoor


Het idee is ontstaan uit de ervaring van ongezonde gerechten in een bedrijfskantine. En het overwerken met vettige take out. Nicolette en Leo vonden dat dit beter kon en begonnen in maart 2019 So Yummy. Hiermee laten zij zien dat een gezonde lunch op kantoor gewoon kan. Het wordt zelfs bij je op kantoor bezorgd!

In maart 2020 bestaat So Yummy een jaar. Heb jij al kennis gemaakt met deze gezonde en lekkere lunch? Bekijk het menu op hun website!

So Yummy | Website | Facebook | Instagram

Contact: 073 – 3032747 | [email protected]

Openingstijden:
Ma: van 08:30 tot 17:00
Di: van 08:30 tot 17:00
Wo: van 08:30 tot 17:00
Do: van 08:30 tot 17:00
Vr: van 08:30 tot 14:00

Openingstijden Celebration:
Za: van 11:00 tot 12:00 uur
Zo: van 11:00 tot 12:00 uur

Voor 11:00 uur bestellen is dezelfde dag bezorgd.

Op zoek naar nog meer gezonde take out en delivery? Neem ook eens een kijkje bij Fifty Fifty in Den Bosch!

Fotocredits: So Yummy & Den Bosch City

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok