Café Herman zit op één van de mooiste plekjes van Den Bosch, in de oude watertoren. Deze hotspot is populair bij locals en zit aan de rand van het centrum. Deze unieke plek heeft een toffe, industriële uitstraling en een fijne menukaart. Dus om het weekend goed te beginnen, gingen wij ontbijten bij Café Herman.

Ontbijten bij Café Herman


Het café opende in juli 2017 zijn deuren en is sindsdien een druk bezochte plek door locals. Ontbijten kan er in elk geval goed, zo ontdekten wij. Bij Café Herman zijn ze fan van goede koffie, dus uiteraard bestelden we een bakkie.

Tot 12 uur kun je terecht voor een fijn ontbijtje. Op de kaart staat onder andere een yoghurt bowl, wentelteefjes en een ontbijtplank. De ontbijtplank is fijn om te delen en heeft zowel zoet als hartig erop liggen. Na 12 uur kun je ook goed hier terecht, want de ontbijtkaart wordt gewoon omgewisseld met de lunchkaart. Ook zijn er vanaf 12 uur allerlei hapjes te bestellen, zoals manchego, nacho’s uit de oven en olijfjes.

Local hotspot in Den Bosch


Het interieur van Café Herman heeft een fijne sfeer waar je je snel thuis voelt. In de zomer is er een groot terras waar je lekker mensen kunt kijken tijdens een koud biertje.

Het is mogelijk om op het dak van de oude watertoren te komen. Café Herman biedt een arrangement aan met een fles bubbels en een borrelplankje op het dakterras met een waanzinnig uitzicht.

Nieuwsgierig geworden naar deze local hotspot? Neem dan een kijkje op de website van Café Herman voor het volledige menu en meer informatie!

Wil je meer ontbijttips? Misschien is een uitgebreid ontbijt bij Zoetelief wat voor jou!

Café Herman | Website | Facebook
Contact: 073 737 04 33 | info@cafeherman.nl
Adres: Hinthamereinde 73, Den Bosch

Openingstijden:
Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: Van 10:00 tot 23:00
Do: Van 10:00 tot 23:00
Vr: Van 10:00 tot 23:00
Za: Van 10:00 tot 23:00
Zo: Van 10:00 tot 21:00

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners!
Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok