De Grote Bossche Show wordt vrijdag 22 januari LIVE gepresenteerd en brengt een hele avond interactieve Oeteldonkse gekkigheid in jouw huiskamer. Je speelt live mee met leuke spellen en kunt daarbij te gekke prijzen winnen zoals een overnachting bij The Duke Hotel en een rondvaart met de sloep van Bossche Boten.

 

MET BOSSCHE PRESENTATOREN

  De presentatie vanuit een spectaculaire TV-Show studio wordt gedaan door Hans Tervoort, Esther Vijverberg, Danielle van den Berg & Nicky van de Ven. Met als notaris Roger Schouten. Achter de draaitafel staat Kermit dun Kwakert. Samen gaan deze Bosschenaren er met jullie een ouderwets gezellige Oeteldonkse avond van maken.

Oeteldonkse en Bossche prijzen

  Alles is in Oeteldonkse en Bossche stijl. Dus ook de prijzen die deze avond te winnen zijn. Zo zijn er 2 kaartjes voor Grand Gala du Kwek of een Foe Jong Bende huisconcert te winnen. Maar ook een bijzondere overnachting op de GM-26 Bed&Boat, kaartjes voor een SMERRIG festival en vaartochten + proeverij op de sloep van Bossche Boten. Voor als we na Corona weer los kunnen!

De Grote Online Tv Show App

  Na het kopen van je kaartje ontvang je de speelkaart via de mail. Het makkelijkste is om deze 22 januari uitgeprint erbij te hebben. Op jouw ticket kun je een code vinden waarmee je eenmalig op een telefoon kunt meespelen. Tijdens de avond speel je meerdere rondes via de TV-Show quiz-app. Met alle spelers in de ranglijst kun je strijden tegen jouw vrienden, familie of collega’s. De livestream van de show is via YouTube te zien. Makkelijk als je dit via de TV doet, zodat je jouw telefoon kan gebruiken voor de quiz-app.

 

De Grote Bossche Show Smerrig
De Grote Bossche Show Foe jong bende
De Grote Bossche Show Bossche boten

Borrelt Box met lekkers voor thuis

  Voor deze avond kun je ook een Borrelt Box bestellen met lekkers voor 2 personen. Samengesteld door Bossche ondernemers. Zo steun je de lokale horeca weer een beetje! De Borrelt Box kost €25,11. Voor de exacte inhoud check je even de link.

De Grote Bossche Show | Facebook | Instagram

LIVE! Vrijdag 22 januari 2021 20:00 uur Online kaartjes kopen Borrelt Box voor thuis kopen Spel app downloaden (download deze voor 22 januari)

Fotocredits: 

Lees meer blogs over leuke hotspots via Beleef Den Bosch

Volg Den Bosch City via social media en blijf op de hoogte van al het moois uit de stad en haar inwoners! Instagram | Pinterest | LinkedIn | Facebook | TikTok